2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bişey sorucamm bende kasım annesi olucam kısmetsee doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum yapıcaklarada kolay doğumlar diliyorum çoğunuz nisanda doğum yapmışınız mayıs değilmiydi sizin ayınız niye erken oldu bende ekimdemi yapıcam acaba

günaydın kızlar artık evdeyim sürekli girerim diyordum ama meğer işyerinde daha çok vakit oluyormuş evde fırsat buldukça dinleniyorum artık çok ağırlaştım daha 37+2 yim ama ayaklarımı uzatmasam şişiyo bel kasık ağrısı olmazmı ÖZGEKRD geceler çok uzun sağdan sola dönmek kabus şikayet etmeyelim sonuçta hasta değil hamileyiz doktor öyle söylüyor aslında sonucunu düşününce katlanılmaz değil tabi allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bu arada doğum yapanlar yapacak olanlar günü yaklaşanlar heyecanlar hepinizin heyecanını paylaşıyorum ben de 10 da sezeryan gününü tesbit etmek üzere gidicem tahliller yapılacakmış ve güne karar vericez hayılısıyla

yapabilirsin tabi canım bunun bir garantisi yok %25 erken doğum riski daima var senin uzun yolun daha sindire sindire kendini şımarta şımarta tadını çıkar hamileliğinin 14. haftadan sonra en rahat en güzel dönemine giriyorsun sonlar ve ilk başlar zor sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana

doğru söylüyorsun canım ama 37+5 ten sonra kabusa dönmeye başladı ne yatabiliyorsun ne oturabiliyorsun garip bir ikilemakannehirakannehirakannehir

birde artık sabrım kalmadı bir an önce görmek istiyorum onu

selam kızlar iyisinizdir umarrım. benim bacak ağrısı hiç geçmiyo çok bunalttı :bbo:
günler çok uzun geliyo artık bana geçmiyo bi türlü hele akşam olunca sıkıntılar iyice artıyo delikafadulden

benim gibi dertli birisi daha eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

benimde bacak ağrılarım oluyor ama ara ara o süreçte bile dayanamıyorum sürekli olsa senin gibi ne yapardım bilmiyorumsempatiksalakcinni

inanılmaz güzel bir hamilelik geçirdim hiç bir sıkıntı sorun bulantı ağrı hissetmedim bütün işlerimi kendim yaptım hamile kalmadan önce nasılsam hamileykende öyleydim ama şu son 1 haftadır varya senin yazdığın şu cümle tercüman olmuş duygularımabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ay cnım aynen benimde çok sıkıntısız geçti hamilelik ufak sorunlar dışında ama bende birkaç gündür tahammül kalmadı hem ağrılar hem bunaltılar mahvetti beni. sabredicez son zamanlar napalım canım artık. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

hayırlı olsun ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

hayırlısı olsun,yarın netlik kazanacak ne güzel...

merhaba,

dünden beri kafam çok karışık,dün kontrolüm vardı,çok şükür bebek iyi,herşey yolunda ,yalnız çok yukarıda doğum kanalına hiç inmemiş,NST de sancım var ama düzensiz çıkıyor,rahimde hiç açılma yok,normal doğum istiyordum ama bu gidişle sezeryan olacak gibi,doktorum 39 .haftada bir daha bakarız karar veririz dedi...acaba inermi doğum kanalına ???gerçi hayırlısı diyorum ama yinede kafam karışıyor...

selna benımde dun kontrolum vardı benım bebıste ınmemıs daha kanala gırısınde duruyomus catı muayenem vardı normal dogum yapabılırsın dedı.senınde vardı sanırım ne dedı doktor

merhaba
ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yazmak fırsat olmamıştı.bende inşallah mayıs annesi olcam dün sezeryan için gün verdi doktorum 15 mayısta alalım dedi.inşallah hepimiz iiçin herşey yolunda gider kucağımıza hayırlısıyla alırız bebişlerimizi

selna benımde dun kontrolum vardı benım bebıste ınmemıs daha kanala gırısınde duruyomus catı muayenem vardı normal dogum yapabılırsın dedı.senınde vardı sanırım ne dedı doktor

haftaya kaldı canım çatı muaynem,bakalım hayırlsı,benimki kanalın girişinde bile değil yan gibi duruyor,önümüzdeki pazartesiye kadar belli olacak herşey...sen normali mi bekleyeceksin artık????

haftaya kaldı canım çatı muaynem,bakalım hayırlsı,benimki kanalın girişinde bile değil yan gibi duruyor,önümüzdeki pazartesiye kadar belli olacak herşey...sen normali mi bekleyeceksin artık????

evet canım ben normal beklıyorum bakalım

hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet canım ben normal beklıyorum bakalım

hayırlısı ,hepimiz kolay ve sağlıklı doğumlar yapıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

Selna' cım,

Benimki de daha kanala girmedi, ama doktorum normali bekleyeceğiz dedi. Son ana kadar herşey olabilirmiş...

merhaba kızlar

sabah kontrolümüz vardı..nst sonucları pek güven vermiyor dedi dr um
cmt tekrar istedi..
cok az oynadı benm kız..20 sinde çatı muayenesiyle dogum şekline son kararı vericez dedi..

Icini rahat tut. Hatirliyor musun bilmiyorum ama benim bebgimin sivi olcumu 4mm cikmsiti ve ben Amniosentez olmustum. Allah'a sukur hersey normal cikti. 2.8mm benimkine gore cok dusuk. Hicbirsey olmaz.

merhaba kızlar..bugün doğuma giden yok sanırım.bende bugünde tık yok..bekliyoruzz

canım benimde hapları kesip denemişlerdi geçmedi testlerin yüksek zaten gebelik kolestazı teşhisi kondu bir kaç gündür ilaçlar sayesinde azalmış gibi ama yine de geçti demem imkansız ve benim kaşıntım acaip bişe heryerim kanıyo vucuduma kimse dokunamıyo her tarafım yara bere içinde hepimize geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…