2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar

sabah kontrolümüz vardı..nst sonucları pek güven vermiyor dedi dr um
cmt tekrar istedi..
cok az oynadı benm kız..20 sinde çatı muayenesiyle dogum şekline son kararı vericez dedi..

hayırlısı olsun canım....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Kizlar ben 39+5 oldum bugun. Hala ne sancim var ne biseyim. Nazar degdirmeyim kendime, sagligim da iyi. Yuruyuslerimi de yapiyorum. Ben ne yapayim, korkuyorum 40 haftayi gececek diye. Ultrasona mi girsem? TRdeki doktorumu ariyacam. Buradaki doktoruma da gidecem ama o pretisyen, cok birsey bilmiyorlar. Dogursam artik iyi olur.

merhabalar bende kontrolden geldim,bebeğim 3300 51cm olmuş,bu yakınlarda doğsa çok sevincem,o büyüdükçe ben korkmaya başladım nasıl doğurcam diye :) geçmişe bakmadım doğum yapan varmı bilmiyorum,bir geçmişe göz atıp geleyim ben

sağlığın iyiyse,bebek iyiyse beklerler canım,hayırlsı olsun....

maşallah canım Devrim e ,kocaman tosuncuk olmuş...beklesin annesi biraz daha,bir şekilde doğacak elbet...

kızlar sayfa açık okuyorum ama yazmaya gücüm yok hiç. bacağımın ağrısı çok şiddetli duramıyorum. normalmi doktoru arasammı acaba yarın kntrolüm var beklesemmiki. yada bana geçmesini sağlıycak bişey söyleyebilirmisiniz mafoldumben

canım bence doktorunu ara...

canım seninle aynı drumdayız.bendede ara ara ağrılar oluyor ama geciyor.
bekleyeceğiz.az kaldı..

selma kızlar biraz daha uyuyup geldim. bacak ağrısı kalça ağrısı bende de var neden oluyor bilmiyorum ama bacaklarıma vicks sürüp bandaj ile sarıp uzanıyorum iyi geliyor. ama kalça zor nasıl sürüp sarıcam bilmiyorum. bende artık doğurmak istiyorum. böyle söyleyincede 39 haftalık hamişler aklıma geliyor utanıyorum. allah biran önce sağlıkla kurtarsın artık hepimizi. ama ben 40haftayı beklicem gibi geliyor bana ohaoldumsmile

maşallah canım Devrim e ,kocaman tosuncuk olmuş...beklesin annesi biraz daha,bir şekilde doğacak elbet...
çok saol canım,biliyorum çokda acelem yok ama kilosu arttıkça nasl çıkcak ordan diye endişemde artıyor

tatlım bu işin 39 u 36sı yok,gebeliği benimle birebir aynı olan bir bayanla yan yana nstye girdik bende sancılar 10 20 arasıydı onda 60 100 arasıydı,her gebeliğin sıkıntıları farklı oluyor,benim reflü dışında ciddi bir şikayetim yok,en azından dinlenme halindeyken beni fazla rahatsız eden bişey yok ama bazılarının bel ağrıları sancıları çok yoğun oluyor,yani işin özeti geçmiş olsun,utanmana gerek yok vereliniortak

ağrılar değil beni rahatsız eden onlar 2. sırada ben hareketlerimin kısıtlanmasından her koltuktan kalkışımda yavaş hareket et uyarılarından sıkıldım. tez canlıyımdır ve yavaş hareket etmektende edende nefret ederim. düşün ki ayağım kırıldı duramıyorum alçım ıslak evin içinde dolaştım. 1 gün ayrı yedim diğer günler masaya gittim yedim. haziran ayında her su içeceğimde kendim aldım suyumu kardeşimin kızıp kalkma demesine rağmen

ben daha beterini yaptım:) yeter artık diyip alçıyı kendim açtım :) seni çok iyi anlıyorum ama yapılcak bişey yok malesef,bende hızlı yürümeyi hızlı kalkmayı,mekik çekmeyi bile özledim ama dünyanın sonuna kadar devam edicek bir durum değil neticede :)oğluşlar için katlanacağız,çileyse bile(ki o kadar ağır değil)dünyanın en güzel çilesi olası gerek,sonunda mükafat süperrr

kızlar ablama gidiyorum ben,malum yeni sünnet olmuş 1 yaşında bir ufaklığın teyzesine ihtiyacı var,çok öpüyorum hepinizi bebeklere iyi bakın

TIFF bende seni merak etmiştim neyse gelmişsin. doğuma gittin sandım

selam kızlaropuyorumnanaktan

zeliha ne doğumu canım yaaa daha 1 hafta zaman verdi doktorumuz, dünkü kontrole göre bu bebek 40. haftayı tamamlar dedi. daha beklicez anlaşılan.. süreci hızlandırmaya çalışıom sabah akşam yürücem artık..
benneyaptımki:1no2:

Galiba nişanım geldi demişin, doktorunu bir arasana canım.. Tabi ben yazana kadar hala aramadıysan :)))

Peki doktorun ne demişti, yok muymuş bunun bir çaresi? :sm_confused:

Koca delikanlı olmuş senin ki :)) Doktorun ne diyor normal doğum için?

Bence doktorunu ara canım vereliniortak

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…