merhaba kızlar
sabah kontrolümüz vardı..nst sonucları pek güven vermiyor dedi dr um
cmt tekrar istedi..
cok az oynadı benm kız..20 sinde çatı muayenesiyle dogum şekline son kararı vericez dedi..
merhaba kızlar..bugün doğuma giden yok sanırım.bende bugünde tık yok..bekliyoruzz
Selna' cım,
Benimki de daha kanala girmedi, ama doktorum normali bekleyeceğiz dedi. Son ana kadar herşey olabilirmiş...
valla canım bekleyen bekleyene
Kizlar ben 39+5 oldum bugun. Hala ne sancim var ne biseyim. Nazar degdirmeyim kendime, sagligim da iyi. Yuruyuslerimi de yapiyorum. Ben ne yapayim, korkuyorum 40 haftayi gececek diye. Ultrasona mi girsem? TRdeki doktorumu ariyacam. Buradaki doktoruma da gidecem ama o pretisyen, cok birsey bilmiyorlar. Dogursam artik iyi olur.
merhabalar bende kontrolden geldim,bebeğim 3300 51cm olmuş,bu yakınlarda doğsa çok sevincem,o büyüdükçe ben korkmaya başladım nasıl doğurcam diye :) geçmişe bakmadım doğum yapan varmı bilmiyorum,bir geçmişe göz atıp geleyim ben
kızlar sayfa açık okuyorum ama yazmaya gücüm yok hiç. bacağımın ağrısı çok şiddetli duramıyorum. normalmi doktoru arasammı acaba yarın kntrolüm var beklesemmiki. yada bana geçmesini sağlıycak bişey söyleyebilirmisiniz mafoldumben
Kizlar ben 39+5 oldum bugun. Hala ne sancim var ne biseyim. Nazar degdirmeyim kendime, sagligim da iyi. Yuruyuslerimi de yapiyorum. Ben ne yapayim, korkuyorum 40 haftayi gececek diye. Ultrasona mi girsem? TRdeki doktorumu ariyacam. Buradaki doktoruma da gidecem ama o pretisyen, cok birsey bilmiyorlar. Dogursam artik iyi olur.
çok saol canım,biliyorum çokda acelem yok ama kilosu arttıkça nasl çıkcak ordan diye endişemde artıyormaşallah canım Devrim e ,kocaman tosuncuk olmuş...beklesin annesi biraz daha,bir şekilde doğacak elbet...
tatlım bu işin 39 u 36sı yok,gebeliği benimle birebir aynı olan bir bayanla yan yana nstye girdik bende sancılar 10 20 arasıydı onda 60 100 arasıydı,her gebeliğin sıkıntıları farklı oluyor,benim reflü dışında ciddi bir şikayetim yok,en azından dinlenme halindeyken beni fazla rahatsız eden bişey yok ama bazılarının bel ağrıları sancıları çok yoğun oluyor,yani işin özeti geçmiş olsun,utanmana gerek yok vereliniortakselma kızlar biraz daha uyuyup geldim. bacak ağrısı kalça ağrısı bende de var neden oluyor bilmiyorum ama bacaklarıma vicks sürüp bandaj ile sarıp uzanıyorum iyi geliyor. ama kalça zor nasıl sürüp sarıcam bilmiyorum. bende artık doğurmak istiyorum. böyle söyleyincede 39 haftalık hamişler aklıma geliyor utanıyorum. allah biran önce sağlıkla kurtarsın artık hepimizi. ama ben 40haftayı beklicem gibi geliyor bana ohaoldumsmile
çok saol canım,biliyorum çokda acelem yok ama kilosu arttıkça nasl çıkcak ordan diye endişemde artıyor
tatlım bu işin 39 u 36sı yok,gebeliği benimle birebir aynı olan bir bayanla yan yana nstye girdik bende sancılar 10 20 arasıydı onda 60 100 arasıydı,her gebeliğin sıkıntıları farklı oluyor,benim reflü dışında ciddi bir şikayetim yok,en azından dinlenme halindeyken beni fazla rahatsız eden bişey yok ama bazılarının bel ağrıları sancıları çok yoğun oluyor,yani işin özeti geçmiş olsun,utanmana gerek yok vereliniortak
ağrılar değil beni rahatsız eden onlar 2. sırada ben hareketlerimin kısıtlanmasından her koltuktan kalkışımda yavaş hareket et uyarılarından sıkıldım. tez canlıyımdır ve yavaş hareket etmektende edende nefret ederim. düşün ki ayağım kırıldı duramıyorum alçım ıslak evin içinde dolaştım. 1 gün ayrı yedim diğer günler masaya gittim yedim. haziran ayında her su içeceğimde kendim aldım suyumu kardeşimin kızıp kalkma demesine rağmen
TIFF bende seni merak etmiştim neyse gelmişsin. doğuma gittin sandım
Ya arkadaŞlar bende mayıs annesİyİm sat 10 aĞustos Şuan 38+1 gÜnlÜk hamİleyİm normal doĞum dÜŞÜnÜyorum oĞluŞum (yİĞİt) olacak. DÜn Çatı kontrolÜm vardı
galİba nİŞanım geldİ vede 2cm aÇıklık varmıŞ ya nezaman doĞum olur Çok heyecanlıyım..... Bu arada muhtemel doĞum tarİhİm 17 mayıs
canım benimde hapları kesip denemişlerdi geçmedi testlerin yüksek zaten gebelik kolestazı teşhisi kondu bir kaç gündür ilaçlar sayesinde azalmış gibi ama yine de geçti demem imkansız ve benim kaşıntım acaip bişe heryerim kanıyo vucuduma kimse dokunamıyo her tarafım yara bere içinde hepimize geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun
merhabalar bende kontrolden geldim,bebeğim 3300 51cm olmuş,bu yakınlarda doğsa çok sevincem,o büyüdükçe ben korkmaya başladım nasıl doğurcam diye :) geçmişe bakmadım doğum yapan varmı bilmiyorum,bir geçmişe göz atıp geleyim ben
kızlar sayfa açık okuyorum ama yazmaya gücüm yok hiç. bacağımın ağrısı çok şiddetli duramıyorum. normalmi doktoru arasammı acaba yarın kntrolüm var beklesemmiki. yada bana geçmesini sağlıycak bişey söyleyebilirmisiniz mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?