2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun canım....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

sağolasın cnm..

bugün bir arkadasım dogum yaptı..daha yeni ziyaretinden geldim..
5 mayısa kadar bekleyelim yoksa sezeryana alırız demiş dr u
normalde 3 mayıstı dogum tarihi..kadıncagız dayanamamışbu sabah sezeryana alın beni demiş şimdi ikiside iyi çok şükür..

TIFF benimde senin gibi olacak,40 ı tamamlayacak gibi gözüküyor kızım,hiç niyeti yok gelmeye...

merhaba kızlar bende biraz önce doktordan geldim.kızım 2600 müş 10 günde sadece 200 gr almışsenağlama ama ben tam 5 kilo almışım 70 i buldum ilk defa doktorumdan kilo konusunda dikkat et diye uyarı aldım ya çok moralim bozuldu mafoldumben neyse doktorum herşeyi normal dedi napıyım benim kızımda çıtı pıtı bişi olur artık(annesi gibiguclubacismile)saglıklı olsunda inş.
ozlmgkhn bacak agrısı bendede var özellikle bu gece o kadar şiddetliydiki agrıdan agladım,sanırım dün biraz fazla yoruldum oyüzden oldu,saat 4 den beri uyumadım,bugun doktorum buscoban kullan dedi.bence sende ayaklarını yukarı kaldır dinlen yada istersen duş al bana duş iyi geldi...

ya aradım doktoru kontrol ettiğim için gelmiştir dedi sizdede oldumu çatı kontrolünden sonra kan falan birde internette çatı muayenesi doğumu hızlandırıyo falan yazıyorda bilmiyorum kasık bacak ağrısı bendede oluyo çocuk baskı yaptığı içinmiş olsun az kaldı allah hepimizi tez zamanda kavuştursun bebişlere

doktorun dediyse normaldir canım,benim dün sadece açılmaya baktı doktorum onda bile pembe akıntı veya çok hafif kanama olabilir dedi.takip et devam ederse bir daha ararsın

canım.üzülme olsun.zayıf bebekler doğunca daha cabuk toparlanıyormuş.bence bol sıvı tüket..inş.herşey yolunda gider
inş.canımm
canım senin sezeryan mı
göğüs uçalarım ağrıyor sizdede oluyormu?

evet benim de acıyor...

bu arada şekerli su içtim yarım çay bardağı yarım saat sol tarafıma yattım benim tembeloğlum kıpraşmadı ben dürttüm ölee...

Nedir bu sessizlik? Kimse uğramıyor, uğrayan konuşmuyor... Benim de canım sıkılıyor... Neler oluyorrr

bencede...koca topikte 2 miz varızbilmiyorumkismile
ya hepte böyle oluyo kırk yılın başı musait oluyom konuşmak istiyom ya kimse olmuyo yada pc kafayı yiyo!!!neyse herkes iyi olsunda...

zemuszemus naber kızlar
tavsiyelerinize teşekkürederim kızlar. uzandım hareket etmedim birazda masaj yapar gibi ovdum bacağımı hafifledi ağrısı rahatladım çok şükür. ağrı çekmek çok kötü gerçekten

kimsenin sohbet etmeye mecali yok galiba ağrılar sancılar stres heyecan derken herkes kendi haline çekiliyo sanırım. burasıda sessiz kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…