2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde bacak arası çok ağrıyor .özelliklşe sabah yataktan kakınca.yatarken dönmekde çok zor oluyor.eşim varil gibi yuvarlanıyorsun diyor. kaydirigubbakcemile3 selna sen ne ye karar verdin normalmi .

kızlar göğüslerim akşamları çok akmaya başladı gündüzleri hiç bişey yok. akşam olunca şişiyo sızlıyo akıyo ama şeffaf bi akıntı oluyo. sizdede varmı.
inşallah doğumdan sonrada bol bol sütüm gelir

kızlar selam opuyorumnanaktan
herkes dogurmus kalan sağlar nasılsınız :)

bız de bugun doktordan geldık, dogum tarihimiz belli oldu bu pazartesi 10 mayısta inşallah bebişle kavusucaz
genel anestezi istiyordum en basından beri ama anestezi doktoru kafamı cok bulandırdı.epidurale kaymaya basladı aklım.diş tedavisinde bile tansiyonum düşer benım nasıl dayanıcam bilmiyorum akannehir

kimsenin sohbet etmeye mecali yok galiba ağrılar sancılar stres heyecan derken herkes kendi haline çekiliyo sanırım. burasıda sessiz kalıyo

aynı benı tarif etmişsin valla
elimi kolumu kıpırdatacak halim yok :sinifsinif:

bi doğursaydık hayırlısıyla süper enerjik dönecegız topiğe inşallah
artık 1 ay sonraa mı desemmm yoksa 4 ay sonra mı desem orasını bilemem gerçi boshayallersmile
baksanıza doguran kayboluyo

canım hayırlısı olsun ne güzel belli olmuş kavuşma zamanınız. hayrlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah canım. benimde yarın belli olucak inşallah hayırlısı bakalım.
ben epidural istiyorum doktorumda epiduralden yana zaten. genelde ağrılar daha fazla oluyomuş. hemde bebeğimin doğduğu anı görmeyi çok istiyorum inşallah istediğim gibi olur. senin içinde hayırlısı gönlünden ne geçiyosa öyle olsun canım.

bizde bebişlere kavuşunca hiç fırsat bulamıycaz kesin. bir süre sessizliğini koruycak topik. fazla uzun sürmez inşallah. ben özlüyorum valla sohetlerimizi
artık bebeklerimizi anlatıp durucaz inşallah. :ecrin_bebek:

maşallahh benim hiç öyle birşey olmadı bacaktan sonra yürüyünce kalçamda ağrımaya başladısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni annemle çarşıya gittik Allahım kabus gibiydi akannehirakannehir annemde diyoki sakın benim yanımda doğurma sokaklardaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

bende evde çok bunaldım biraz dışarı çıkıyım yavaş yavaş iki adım atıyım diyorum bende ama biliyroum eziyet çekicem. tuvalete giderken bile sızlıyo heryerim. aman dinlen canım sende yollarda doğurma delikafadulden

ay hadi bakalım senın de yarın belli olacakmıs
hepimizin hakkında hayırlısı olsun cidden
evet genel anestezide hem agrı fazla olurmus hem de bebek etkilenırmiş
ilk defa epidurali düşünmeye basladım.son 6 gun bunu düşünür dururum artık

düşün bakalım canım :)) hangisi senin ve bebğin için iyiyse o olsun canım.

ilk 3 ay bizi zorlar diye düşünüyorum.sonrasında gazlı bebeklerin de gaz problemı kalkar hem bizler anneliğe alısmıs oluruz.daha keyifli sohbetlerımız olur hem agrısız sızısız boshayallersmile

artık ben de yalnız gezmıyorum yanımda mutlaka birisi oluyor valla

düşün bakalım canım :)) hangisi senin ve bebğin için iyiyse o olsun canım.

ben bi yataga uzanıyım, hatta iştihareye yatıyım bakalım karar vermemde işe yarıycak mı aklinialirimsmile
hadi görüşürüz kader arkadaslarım benim, kendınıze iyi bakın opuyorumnanaktan

ben bi yataga uzanıyım, hatta iştihareye yatıyım bakalım karar vermemde işe yarıycak mı aklinialirimsmile
hadi görüşürüz kader arkadaslarım benim, kendınıze iyi bakın opuyorumnanaktan

sende ii bak canım görüşürüz opuyorumnanaktan

selam kızlarr evimizde temizlik varr hazırlıklar tamam ama bi oğluşum eksik:)
biz de dün doktordaydık son gün 12 mayıstı ama dr.a göre 12sini de geçer diyo 40.haftayı bulcaz galbaa.. hatta geçicez gibi duruyo.. neyse sağlıkla gelsinler de inş.. hepimiz sağ salim atlatırız inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…