2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kızlar güllüşen nickli arkadaşımız da doğum yapmış ayrıntıları bilmiyorum henüz ama kızı alya deniz dünyaya gelmişş..:) darısı başımızaa..

hadi hayırlısı canım. sağlıkla gelsin inşallah.
bu arada kızlar güllüşen nickli arkadaşımız da doğum yapmış ayrıntıları bilmiyorum henüz ama kızı alya deniz dünyaya gelmişş..:) darısı başımızaa..

güllüşenin gözü aydın olsun. allah analı babalı büyütüsn inşallah.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Nisan annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum hihoyyyt
1 Mayısta kızım dünyaya geldi kızlar opuyorumnanaktan
Darısı başınıza

zeliha nikah şekeri için şu yazı nasıl sence ben doğa devrim,../../2010da uzun ama eğlenceli bir yoldan,aranıza geldim

merhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
bebeklerine kavuşanların gözleri aydın....

merhabalarrrrrrrr.....:))

pancake canım gözün aydın yavrukuş eve geliyor...
fazla kalmışsınız ama hastanede..:S

gunaydin kizlar herkese selam:) bugun taburcu olacagiz kismetse oglusumla
canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,inşallh bir sıkıntın yoktur
merhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
canım geç olsun güç olmasın :)2güncük kalmış

merhaba kızlar,

ayy canım benim yaa....napıcan dr ne derse o ....sağlıkla gelsin geç gelsin...
peki nie geri yolladı..;?

kızlar mayısın 20 sinde doğum görünüyor.ama bizim babamız doğumda yanımızda olamıcakmış...işi dolayısıyla eğitimi var.ve benim çok moralim bozuk.kendimi çok yalnız hissediyorum daha şimdiden...((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…