hadi hayırlısı canım. sağlıkla gelsin inşallah.selam kızlarr evimizde temizlik varr hazırlıklar tamam ama bi oğluşum eksik:)
biz de dün doktordaydık son gün 12 mayıstı ama dr.a göre 12sini de geçer diyo 40.haftayı bulcaz galbaa.. hatta geçicez gibi duruyo.. neyse sağlıkla gelsinler de inş.. hepimiz sağ salim atlatırız inş..
bu arada kızlar güllüşen nickli arkadaşımız da doğum yapmış ayrıntıları bilmiyorum henüz ama kızı alya deniz dünyaya gelmişş..:) darısı başımızaa..
bu arada kızlar güllüşen nickli arkadaşımız da doğum yapmış ayrıntıları bilmiyorum henüz ama kızı alya deniz dünyaya gelmişş..:) darısı başımızaa..
günaydınnnnn
Benden de gÜnaydım.herkese benİm dogumuma 6 gÜn kaldı cok heyecanlı ve bİraz da korkuyorum
yine kimsecikler yok
zeliha nikah şekeri için şu yazı nasıl sence ben doğa devrim,../../2010da uzun ama eğlenceli bir yoldan,aranıza geldim
gunaydin kizlar herkese selam:) bugun taburcu olacagiz kismetse oglusumla
canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,inşallh bir sıkıntın yokturgunaydin kizlar herkese selam:) bugun taburcu olacagiz kismetse oglusumla
canım geç olsun güç olmasın :)2güncük kalmışmerhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
bebeklerine kavuşanların gözleri aydın....
canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,inşallh bir sıkıntın yoktur
canım geç olsun güç olmasın :)2güncük kalmış
merhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
bebeklerine kavuşanların gözleri aydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?