2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlar... bız doktora gıttık geldık oglum 3200 gr 48 cm olmuszemuszemus sonrada sezeryan ıcın tahlıllerımızı verdık ogleden sonra alıcaz sonuclarını anestezı uzmanına gostercez.. doktorum epıduralı soktu kafama bakalım bı engel cıkmazsa epıdural sezeryan olucam..daha 13 gunumuz var zaman durdu sankı...

şimdilik her şey normal doğum gibi görünüyor.ama ben acaba sezeryanla erkenden aldırsam mı diye düşünmeye başladım...

benimde dr şimdilik söylediği tarihe göre 21 gün kaldı tabi oğluş erken gelmeye kalkmassa yada haftaya kontrolde dr değiştirmezse tarihi...korku ve heyecan çooooooooookkkkkkkk...

benimde dr şimdilik söylediği tarihe göre 21 gün kaldı tabi oğluş erken gelmeye kalkmassa yada haftaya kontrolde dr değiştirmezse tarihi...korku ve heyecan çooooooooookkkkkkkk...

tatlım normalmı yapıcaksın sen... oyleyse beklemesı daha zor allah kolaylık versın..

bende iyiyim canım ağrılar haricinde...
ayy artık bende oğluşumu istiyorum yarın belliolacak sezeryan günümüz sanırım...heyecanlıyım yani...senin kaç gün kaldı..

canım bızım 19 mayısta olacak 13 gunumuz kaldı... ama yıl gıbı gelıyo hıc gecmıyo sankı..bakalım senınkı nezaman olcak..19 undan once olur gıbı gelıyo bana..

tatlım normalmı yapıcaksın sen... oyleyse beklemesı daha zor allah kolaylık versın..

yok canım sezeryan olucak...valla her türlü beklemek çok zor ..hele benim gibi her ihtimalden korkan biriyse....genel anestezi istiyorum bakalım dr o konuda daha bişey demedi..

yok canım sezeryan olucak...valla her türlü beklemek çok zor ..hele benim gibi her ihtimalden korkan biriyse....genel anestezi istiyorum bakalım dr o konuda daha bişey demedi..

aslında bugune kadar bende hep genel ıstıyodum ama doktorum aklımı celdı.. valla ıkısındende korkuyom bende napcaz bılmıyom ya amanın bı dogurup kurtulsaydık ya.. allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah..epıduralınde en guzel yanı ılk ben gorucem bebegımı.. dıgerınde en son goruyosun..

ben hissetmesemde o anda bilicem kesildiğimi falan korkuyorum..o sırada panik yaparım falan....olsun ilk yada sonradan göreym oğlumu...
hiç göremediğim yavrularım var..( sağlıkla gelsinde yavrum varsın sonradan göreyim..

merhaba arkadaşlar
kaçıncı haftada sezeryan olacaksınız

şimdilik 38+3 falan ..ama haftaya dr asıl zamanı belirleyecek...

dr kız olsaydı erken alıcaktım ama erkekler nazlı oluyor bekleyebildiği kadar beklesin dedi..

canım bızım 19 mayısta olacak 13 gunumuz kaldı... ama yıl gıbı gelıyo hıc gecmıyo sankı..bakalım senınkı nezaman olcak..19 undan once olur gıbı gelıyo bana..

ooo senin bayramçocuğu olacak desenee hihoyyyt
canım benim beklemez o kadar suyumuz azalmış beslenmesi de benden azalmış eğer yarın gittiğimde beslenmesi azalmış olursa bekletmicek...
kavuşmakistiyorum artık oğluma 37+2 yiz bugün

oyle tabı tatlım.. allahım saglıkla dogmalarını nasıp etsın ınsallah gerısı bos..

saglıkla gelsın kuzun ınsallah.. ınsallah bı sorun cıkmazda bıraz daha kalır annesı karnında.. ama ınsan bıran once kavusmak ıstıyo sabırsızlastık ıyıce...

benimde 15 mayısta sezeryan olacak inşallah ama tam 38+0 oluyo ama daha geç söylerde normal sancı gelirse diyede korkuyorum.hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…