GÜNAYDIN KIZLARRRR...
nasılsınızzz
gunaydın canım... bız ıyıyız gun sayıyoruz sen nasılsın...
benimde dr şimdilik söylediği tarihe göre 21 gün kaldı tabi oğluş erken gelmeye kalkmassa yada haftaya kontrolde dr değiştirmezse tarihi...korku ve heyecan çooooooooookkkkkkkk...
bende iyiyim canım ağrılar haricinde...
ayy artık bende oğluşumu istiyorum yarın belliolacak sezeryan günümüz sanırım...heyecanlıyım yani...senin kaç gün kaldı..
tatlım normalmı yapıcaksın sen... oyleyse beklemesı daha zor allah kolaylık versın..
canım bızım 19 mayısta olacak 13 gunumuz kaldı... ama yıl gıbı gelıyo hıc gecmıyo sankı..bakalım senınkı nezaman olcak..19 undan once olur gıbı gelıyo bana..
yok canım sezeryan olucak...valla her türlü beklemek çok zor ..hele benim gibi her ihtimalden korkan biriyse....genel anestezi istiyorum bakalım dr o konuda daha bişey demedi..
merhaba arkadaşlar
kaçıncı haftada sezeryan olacaksınız
aslında bugune kadar bende hep genel ıstıyodum ama doktorum aklımı celdı.. valla ıkısındende korkuyom bende napcaz bılmıyom ya amanın bı dogurup kurtulsaydık ya.. allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah..epıduralınde en guzel yanı ılk ben gorucem bebegımı.. dıgerınde en son goruyosun..
merhaba arkadaşlar
kaçıncı haftada sezeryan olacaksınız
canım bızım 19 mayısta olacak 13 gunumuz kaldı... ama yıl gıbı gelıyo hıc gecmıyo sankı..bakalım senınkı nezaman olcak..19 undan once olur gıbı gelıyo bana..
ben hissetmesemde o anda bilicem kesildiğimi falan korkuyorum..o sırada panik yaparım falan....olsun ilk yada sonradan göreym oğlumu...
hiç göremediğim yavrularım var..( sağlıkla gelsinde yavrum varsın sonradan göreyim..
ooo senin bayramçocuğu olacak desenee hihoyyyt
canım benim beklemez o kadar suyumuz azalmış beslenmesi de benden azalmış eğer yarın gittiğimde beslenmesi azalmış olursa bekletmicek...
kavuşmakistiyorum artık oğluma 37+2 yiz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?