2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saglıkla gelsın kuzun ınsallah.. ınsallah bı sorun cıkmazda bıraz daha kalır annesı karnında.. ama ınsan bıran once kavusmak ıstıyo sabırsızlastık ıyıce...

canım benden beslenmiyorsa durmasın gelsin ben burada beslerim kuzucuğumu...:Saruboceq:

kızlar anacıklarınıza ne aldınız hedıye.. yada ne alcaksınız.. ben annemede kayınvalıdemede canta aldım.. kocacımda bana aldı canta ılk anneler gunu hedıyesı..bıdahakınede oglun alsın dedıkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
bebeklerine kavuşanların gözleri aydın....

hayırlı olsun canım ,gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,,ağrısız ,sızısız kolay bir doğum olsun ....

gunaydin kizlar herkese selam:) bugun taburcu olacagiz kismetse oglusumla
gözünaydın canım...

herkese merhaba,

sezeryan tarihleri belli olmuş,bende her an dönebilirim sezeryana ama doktorum 40 a kadar normal bekleyelim dedi,,,,

canım ben daha bişey almadım bugün bakacağım....bizim bebişler seneye alır artık...

ozlemco canım dün yazmışın yetişemedim cevap yazmaya valal gebelik kolestazının tedavisi yok yani ilaç kullanıyorum rahatlıyorum kısmen ama geçmesi için doğurmam gerek bebek rahimden çıkınca geçiyomuş ama çok ağrılı stresli bi dutum gerçekten Allah beterinden korusun ama Rabbim kimseyede yaşatmasın delirmek üzereydim neredeyse bu arada millet niye kimse doğurmuyo

selam kızlar nasılsınız bugün,anneler günüde geliyor inşallah bizlerde anne olucağız ben daha anneme kayınvalideme bişey almadım eşimdende şimdi bişey istemiyorum dedim oğlum sağ sağlim doğsun alırsın kısmetse cuma günü sezeryan olucam dua edin olurmu çok heyecanlıyım

sağlıkla al yavrunu kollarına canım...
sen anneler gününe en güzel hediyeyle giriyorsun zaten ne güzel...:))

canım Allah ın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,bizleri habersiz bırakma,

canım Allah ın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,bizleri habersiz bırakma,

mutlaka canım Allahın izniyle bir doğsun oğlum habersiz bırakmam sizi, burda herşeyimizi paylaşıyoruz sevincimizi,sıkıntımızı burdaki dostluklarımız bambaşka

Kızlar Merhaba,
Oğluma blog hazırlıyorum, çok zevkli ve çok heyecanlı bir iş... Biraz acemilik çekiyorum, ama öğreneceğim eninde sonunda :))

ıpeknil canım moralini hiç bozma, az kalmış kavuşmana... biliyorum günler geçtikçe sabırsızlık artıyor, benzer durumlardayız... Ha gayretttt :))))

Pancake canım herşey yolunda mı? Sen ve Can iyisiniz di mi?

Onun dışında herkesler nasıl? Ben de beklemedeyim :)))

merhaba kızlar.tarihi belli olanları tebrik ediyorum..
biz beklemedeyiz bakalım..

ne güzel birşey yapıyorsun oğluşun için,bende beklemedeyim,doktorumun dediğine göre 40 haftayı dolduracağız...bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…