saglıkla gelsın kuzun ınsallah.. ınsallah bı sorun cıkmazda bıraz daha kalır annesı karnında.. ama ınsan bıran once kavusmak ıstıyo sabırsızlastık ıyıce...
merhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
bebeklerine kavuşanların gözleri aydın....
gözünaydın canım...gunaydin kizlar herkese selam:) bugun taburcu olacagiz kismetse oglusumla
kızlar anacıklarınıza ne aldınız hedıye.. yada ne alcaksınız.. ben annemede kayınvalıdemede canta aldım.. kocacımda bana aldı canta ılk anneler gunu hedıyesı..bıdahakınede oglun alsın dedıkaydirigubbakcemile3
kızlar anacıklarınıza ne aldınız hedıye.. yada ne alcaksınız.. ben annemede kayınvalıdemede canta aldım.. kocacımda bana aldı canta ılk anneler gunu hedıyesı..bıdahakınede oglun alsın dedıkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
bende taçın reklamlarında var ya mor sanki üzerinde kocaman bir taşla toplanmış gibi gözüken nevresim takımı var ondan almayı düşünüyorum..annem reklamda çok beğenmişti...
kızlar anacıklarınıza ne aldınız hedıye.. yada ne alcaksınız.. ben annemede kayınvalıdemede canta aldım.. kocacımda bana aldı canta ılk anneler gunu hedıyesı..bıdahakınede oglun alsın dedıkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
bende taçın reklamlarında var ya mor sanki üzerinde kocaman bir taşla toplanmış gibi gözüken nevresim takımı var ondan almayı düşünüyorum..annem reklamda çok beğenmişti...
aa o takım cok guzel.. annen cok sanslı..valla bız bu sene ucuza kactık hedıyede malum bebege cok masraf yaptık.. 45 erden aldım cantaları seneye daha guzellerını alırız ınsallah gercı hedıyenın fıyatı onmlı deıl derler ama benım ıcın onemlı.. kotumuyum neyımsositososito
aa o takım cok guzel.. annen cok sanslı..valla bız bu sene ucuza kactık hedıyede malum bebege cok masraf yaptık.. 45 erden aldım cantaları seneye daha guzellerını alırız ınsallah gercı hedıyenın fıyatı onmlı deıl derler ama benım ıcın onemlı.. kotumuyum neyımsositososito
canım bebeğe alınan herşeyi annem aldı..asıl şanslı biziz aslında onun yaptıklarının yanında çok küçük kalıcak....
bu arada kayınvaldeye almayı düşünmüyorum..geçen sene hamileydim eşimde ilk anneler günü diye hediye istediğimde 'niyeymiş sen onun annesimisin annelere alınır hediye ' demişti...kötükedihüso
senin ikisine yaptığın masrafı ben birine yapıyorum..tabi eşim bir tanede anneme alıp yollayalım derse bişey diyemem..:S
selam kızlar nasılsınız bugün,anneler günüde geliyor inşallah bizlerde anne olucağız ben daha anneme kayınvalideme bişey almadım eşimdende şimdi bişey istemiyorum dedim oğlum sağ sağlim doğsun alırsın kısmetse cuma günü sezeryan olucam dua edin olurmu çok heyecanlıyım
selam kızlar nasılsınız bugün,anneler günüde geliyor inşallah bizlerde anne olucağız ben daha anneme kayınvalideme bişey almadım eşimdende şimdi bişey istemiyorum dedim oğlum sağ sağlim doğsun alırsın kısmetse cuma günü sezeryan olucam dua edin olurmu çok heyecanlıyım
canım Allah ın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,bizleri habersiz bırakma,
mutlaka canım Allahın izniyle bir doğsun oğlum habersiz bırakmam sizi, burda herşeyimizi paylaşıyoruz sevincimizi,sıkıntımızı burdaki dostluklarımız bambaşka
Kızlar Merhaba,
Oğluma blog hazırlıyorum, çok zevkli ve çok heyecanlı bir iş... Biraz acemilik çekiyorum, ama öğreneceğim eninde sonunda :))
İpeknil canım moralini hiç bozma, az kalmış kavuşmana... biliyorum günler geçtikçe sabırsızlık artıyor, benzer durumlardayız... Ha gayretttt :))))
Pancake canım herşey yolunda mı? Sen ve Can iyisiniz di mi?
Onun dışında herkesler nasıl? Ben de beklemedeyim :)))
merhaba kızlar.tarihi belli olanları tebrik ediyorum..
biz beklemedeyiz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?