2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dogumuna 20-30 gun olan hamıs arkadaslar nerdeyse bızle aynı dogurcaksınız sabırsızız dıyosunuz ya bız napalım sezeryan olunca cabuk kavusuyosunuz bız beklemedeyız hala gunumuz az olmasına ragmen:CüvCüv:

kızlar dün bişey öğrendim sezeryanla doğuma karar veren arkadaşlar yada mecbur olanlar bebek 36.haftadan sonra hazır durumda olurmuş yani 36.haftayı doldurduğu her an bebeği alabilirlermiş tüm gelişimini tamamlamış oluyormuş

evet öyleymiş..36 dan sonra bebek sadece kilo alımı için bekliyormuş...
benim dr bebek artık hazır çantan hazır bekle dedi..hatta kız olsaydı erken alacaktı ama erkek nazlı olur diye bekleticek..

kızlar daha karar vermedik ama epudural sezeryan düşünüyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi artıları ve eksileriyle

kızlar daha karar vermedik ama epudural sezeryan düşünüyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi artıları ve eksileriyle

canım sımdı zaten sezeryane karar verınce buyuk cogunluk epıduralle yapıyo genel anestezı pek kalmadı artık.benım arkadaslarım oldu bel agrısı oluyomus sanırım bırde dogumdan sonra anestezıyı atmak ıcın vucutta terleme oluyomus benım bıldıgım onun dısında arkadaslarım sıkıntı cekmedıklerını soyledıler

epudural istiyorum aslında ama oan çok heycanlanırım tansiyonum düşer ters bir durum olur diye çok korkuyorum canım şuan bile düşünürken elim ayağım titriyor

merhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
bebeklerine kavuşanların gözleri aydın....
oh ne güzel seninle günümüz aynıydı ama sendaha önce anne olacaksın sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

temlikçi cuma günü boşmuş Allahım ben cumadan önce doğurmam inşallah cuma akşamı cumartesi bana uyar :sinifsinif::sinifsinif:

epudural istiyorum aslında ama oan çok heycanlanırım tansiyonum düşer ters bir durum olur diye çok korkuyorum canım şuan bile düşünürken elim ayağım titriyor

heyecanlanıp dayanamıycagını dusunuyosan genel sezeryand eolabılırsın bence cunku arkadaslar hersey duyduklarını sadece acı hıssetmedıklerını soyledı bana bende kan alınırken bıle bakamayan bı ınsanım sezeryan olsam buyuk ıhtımal genel olurdum cunku epıdural yapsalar zaten bayılır kalırdım ben :roflol:

cuma günü kısmetse benim dışımda doğuma gidicek arkadaşlarda varmış ipeknil ve özge inşallah sağlık bişekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz

kızlar belki bünyeden bünyeye değişir ama ben ablamda yaşadım bizzat...
ilk bebeğini epidural ile oldu hep ben baktım ona bebğini alıp emziremiyordu ter içinde bel sırt ağrısı kabus gibiydi ilk günleri sonrasında sırt ağrıları devam etti..
2.bebeğini 1,5 ay önce doğum yaptı bu sefer genel oldu ve sadece hastanede yattı eve gittiğinden itibaren hep ayakta geçirdi lohusalığını...
ben ısrarla genel istemeyi düşünüyorumm...

Gurbetten arkadaşım sormayı unuttum senin durumun nasıl oldu aynı durumdaydık bebeklerimiz kilo almıyordu doktorun ne dedi merak ettim

Gurbetten arkadaşım sormayı unuttum senin durumun nasıl oldu aynı durumdaydık bebeklerimiz kilo almıyordu doktorun ne dedi merak ettim

canım pazartesi gittik suyu iyi dedi kilosuna bakmadı tam 1 haftası dolsun öyle bakalım 4 günolmuşu o zamn gittiğimizde 4 günde çok fark olmaz moralimiz bozulur dedi yarın kilosuna bakacak eğer beslenmesi iyice azalmışsa benden. alıcak sanırım..
senin ne son durummm

canım ben cuma doğurmayacağım yanlış anlaşılma oldu galiba:kedi::kedi:

benim normal doğum olacak ipekle günümüz aynıydı cuma evim temizlenecekte benim bebiş ondan sonra gelsin diyorum cuma gece olur cumartesi olur ondan sonra istediği her an olurakannehirakannehirakannehir

canım bende pztsi nst ve renkli doblöre girdim benimde suyum gayet iyi bebeğe giden damarlarda görünen bir sıkıntı yok dendi ama benimde oğlum haftasına göre 15 gün geriden geliyor 38 hafta olması gerekirken 36 haftalık ebebkle eşdeğer dedi doktorum ama benim son 15 günde bu farklılık çıktı şuan takip ediyor doktorum fazla bekletmenin anlamı yok dedi cuma kısmetse sezeryanla alıcaklar,dünde tesadüf aile dostu doktorla karşılaştık oda bu olayın son aylarda normal olduğunu yüksek tansiyonun ve idrar yolu enfeksiyonunun bebeğin gelişimini etkilediğini söyledi gerçektende benin geçen haftalar tansiyonum çıkıyordu fazla yemekte 13-8 14-8 bile olmuştu o bile bebeği çok etkilermiş sende dikakt et canım

dün hemşire olan ablamlada konuştum,oda normal doğumumu destekliyorum,doğum hastanesinde baş hemşire kendisi,bayağa moral oldu bana söyledikleri,küçük ablam ise sezeryan olmam gerektiğini söylüyor,o nedenle onunla bu konuyu konuşmaktan kaçıyorum,oda vet hekim,doğumda uzmanlaşmış olanı dinliycem elbette :)
gerçi ters bir durum olmadıktan sonra kimse beni normal doğum kararından vazgeçiremez,ablamda söyledi acı eşiğin çok yüksek,çok kolay doğurursun sen dedi,inşallah bir aksilik çıkmazda normal doğum yapabilirim

Selam kızlarrrrr opuyorumnanaktan

biz doğum yapanlar artık sohbetinize ortak olamıyoruz inşallah en kısa zamnda sizlerde yavrularınıza kavuşursunuz ve eskisi gibi sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi bu topikde paylaşmaya devam ederiz. Kızlar benim kızımn göbeği iki hafta olmasına rağmen düşmedi doğum yapan arkadaşlardan bebeğinin gçbeği düşmeyen varmı ne yapmam gerek acaba ?mafoldumben

Devrimim ne kadar kafa karışıyor değil mi? Bence de uzman birini dinlemekte fayda var... yoksa herkes kendi deneyiminden, duygusundan bir parça alarak yönlendirme yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…