nerde yapacaksın canım doğumunu?
canım seninki dolduracak gibi miadını,,,neyse geç olsun güç olmasın...
kızlar dün bişey öğrendim sezeryanla doğuma karar veren arkadaşlar yada mecbur olanlar bebek 36.haftadan sonra hazır durumda olurmuş yani 36.haftayı doldurduğu her an bebeği alabilirlermiş tüm gelişimini tamamlamış oluyormuş
kızlar daha karar vermedik ama epudural sezeryan düşünüyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi artıları ve eksileriyle
canım sımdı zaten sezeryane karar verınce buyuk cogunluk epıduralle yapıyo genel anestezı pek kalmadı artık.benım arkadaslarım oldu bel agrısı oluyomus sanırım bırde dogumdan sonra anestezıyı atmak ıcın vucutta terleme oluyomus benım bıldıgım onun dısında arkadaslarım sıkıntı cekmedıklerını soyledıler
oh ne güzel seninle günümüz aynıydı ama sendaha önce anne olacaksın sanırımmerhaba kızlar,
sabah çantamızı şekerimizi alıp gittik hastaneye ama dr geri yolladı :) cuma sabah 9 da sezeryan olacağım. psikolojim bozuldu valla eyvahedigeldismile
bebeklerine kavuşanların gözleri aydın....
epudural istiyorum aslında ama oan çok heycanlanırım tansiyonum düşer ters bir durum olur diye çok korkuyorum canım şuan bile düşünürken elim ayağım titriyor
Gurbetten arkadaşım sormayı unuttum senin durumun nasıl oldu aynı durumdaydık bebeklerimiz kilo almıyordu doktorun ne dedi merak ettim
heyecanlanıp dayanamıycagını dusunuyosan genel sezeryand eolabılırsın bence cunku arkadaslar hersey duyduklarını sadece acı hıssetmedıklerını soyledı bana bende kan alınırken bıle bakamayan bı ınsanım sezeryan olsam buyuk ıhtımal genel olurdum cunku epıdural yapsalar zaten bayılır kalırdım ben :roflol:
canım pazartesi gittik suyu iyi dedi kilosuna bakmadı tam 1 haftası dolsun öyle bakalım 4 günolmuşu o zamn gittiğimizde 4 günde çok fark olmaz moralimiz bozulur dedi yarın kilosuna bakacak eğer beslenmesi iyice azalmışsa benden. alıcak sanırım..
senin ne son durummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?