2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim tansiyonuma hep iyi diyordu dr um ya onun etkisimi varmış...
benimde işte beklemesinin nlamı yok dedi beslenmiyorsa...suyun normalse suni sancıyla normali düşünsene neden sezeryan canım yaaa

Devrimim ne kadar kafa karışıyor değil mi? Bence de uzman birini dinlemekte fayda var... yoksa herkes kendi deneyiminden, duygusundan bir parça alarak yönlendirme yapıyor...
evet tatlım,aslında bu karara herkesin müdahale etmeye çalışması da yanlış bence
çok pardon ama cahilliğime verin acı eşiği nedir....
her insanın acıya olan dayanıklılığı farklıdır,örneğin benim ayağım kırıldığında tam 1gün kırık olduğunu farketmemiştim,burkuldugunu ve geçeceğini düşünüyordum,işte acı eşiğide bunu anlatıyor,bazıları çok büyük ağrıyı,sancıyı bile hissetmezler ama bazıları sinek ıssırsa çok acı çekerler,acı eşiğinin yüksek olmasıda,çok ciddi acılara bile dayanma gücünü anlatır,açıklıyabildim sanırım

merhaba kızlarrrrr

39+2 olduk ama hala çıkamadı benim oğlan. 40. haftayı da doldurur diyo doktorum sabırsızlanmaya başladım artık.
benneyaptımki

süper açıklamışsın canım.

bende suni sancı alıp yada rahime yerleştirilen ilaç alıp erken doğuma girmek beklemek istemiyorum ama kocamda bana karışıyo. hatta ne acı çekiceksin sezaryen ol diyo. kendinimi düşünüyordur nedir :jeyyar:

birde bu arada normal doğumdan sonra eğer dikiş atılırsa ben dr daha dar sıkı dikmesini söyliyeceğim :kedi: yani ilerisi için

sağol canım anladım..

benimki de tam tersi herkes doğuruyo,eskiden sezeryan mı vardı normal doğur diyo,kıt kafa işte bi de ikinciyi ister yok ona çocuk mocuk bi tane yeter:tomato:

merhaba kızlarrrrr

39+2 olduk ama hala çıkamadı benim oğlan. 40. haftayı da doldurur diyo doktorum sabırsızlanmaya başladım artık.
benneyaptımki
hoşgeldin,beklemek aslında eğlenceli,heycanlı ama kilosu giderek artıyor,o beni düşündürüyor,elbette artması ve doğalında gitmesi süper ama 4kiloyu geçerse diye korkuyorum,sen kilosunu sordunmu?

ben doktora öyle bişey söylüyemem :) utanırım
hehe,benimki de çıkmıyo daha göbeğim aşağıya bile inmedi cuma kontrole gitcem :)))
dün hastanede bir kız gördüm 35 haftalık inmiş göbeği,demekki herkesin değişiyor

sağol canım anladım..
rica ederim

bende utanırım ama soylemeyi planlıyorum yanı benım zaten yeterı kadar kotu durumda ılk bastan berı normalden sonra daha da kotulesmesın zaten bazı doktorlar oyle yapıyormus ama ben tedbır olarak yınede soylıyecegım. dr ıcınden ne der bılemem artık ama ne dese dogru der 8 ay oldu normal yanı :kedi:

tam bilmiyorum ama senin dedeğin başka bi operrasyon olmalı ,sonuçta doktor kesi attığı yeri dikecek ekstradan bişey yapmaz bence

hehe,benimki de çıkmıyo daha göbeğim aşağıya bile inmedi cuma kontrole gitcem :)))

canım benimde inmedi daha göbeğim, deli yatıyo benim oğlan yaaa hahahhaa hayırlısı valla artık.. tam inatçı boğa olcak bunlar..naniknanik

hoşgeldin,beklemek aslında eğlenceli,heycanlı ama kilosu giderek artıyor,o beni düşündürüyor,elbette artması ve doğalında gitmesi süper ama 4kiloyu geçerse diye korkuyorum,sen kilosunu sordunmu?

ya tatlım ultrason ölçümlerine göre son 2 aydır benim bebiş zayıftı zaten, ancak toparladık, şuan 3400 gr. kadar oldu ama çıkınca kaç çıkcak bilmiyorum. o yüzden kilo konusunda pek endişelenmiyorum ben.

tam bilmiyorum ama senin dedeğin başka bi operrasyon olmalı ,sonuçta doktor kesi attığı yeri dikecek ekstradan bişey yapmaz bence

yok yok baya arastırdım ben kk'da yazmıslar hatta. ama kendılıgınden yırtılanlara degıl dedıgım dr yardımcı olmak için kesik açıyor ya sağa doğru o içeriyede gidiyor tabii o zaman onun dikilmesi sırasında daraltılabiliyormuş.

benim içime doğuyo senin oğlan 3700 falan olacak ,bu kadar beklettiğine göre var bi numarası :))))))))))))

bilmiyorum canım bi araştırma yapmadım dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…