benim yine midem bulanıyooo hiçç keyfim yokkk:1ninca:
yer açsa neden sancısın onu anlamadm ki sanki bişiler saplanıyo karnıma ayy inşallah b-işey çıkmaz rüyamdada bebeğimi kaybediyordum bugün psikolojim dr gidip sağsalim görene kadar bozuk olucak sanırım
canım ben dün sabahtan bu sabaha devam ediyor kusmalarım ne ilaçlarımı içebiliyorum nede düzenli beslenebiliyorum bitmesi gerek ama belkide jübilelerini yapıyolardır kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
Dün doktor kontrolüm allaha çok şükür iyi geçti, bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu, ikinci kesem öööyle yerinde duruyordu doktorum bi zararı olmaz bebeğine dedi. Normalde ben 9. haftamdayım ama ultrasonda 8 haftalık gözüküyordu, önemsemedi onu doktorum. Bide ilk kez karından muayene oldum doktorumun dediği kadar varmış, ben çok net göremedim. On gün önce vaginal kontrol olduğumda bebeğimin başını falan gayet net görmüştüm. Tekrar 15 gün sonraya randevum var, ozamana daha da rahat görebilirmişim. Tedavime aynı şekilde devam edicem.
Bana iyi dileklerini sunan ve dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
Dün doktor kontrolüm allaha çok şükür iyi geçti, bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu, ikinci kesem öööyle yerinde duruyordu doktorum bi zararı olmaz bebeğine dedi. Normalde ben 9. haftamdayım ama ultrasonda 8 haftalık gözüküyordu, önemsemedi onu doktorum. Bide ilk kez karından muayene oldum doktorumun dediği kadar varmış, ben çok net göremedim. On gün önce vaginal kontrol olduğumda bebeğimin başını falan gayet net görmüştüm. Tekrar 15 gün sonraya randevum var, ozamana daha da rahat görebilirmişim. Tedavime aynı şekilde devam edicem.
Bana iyi dileklerini sunan ve dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
bugün sizlere misafirsiz ve sorunsuz günler diliyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada ben çok kötü oldum dün ondan gelemedim geçmişide şimdi okumadım vaktim yok 11:30 da randevum var bu gece bebeğimin olduğu yerde dayanılmaz bi acıyla kalktım bu sabah çok korkmaya başladım dr gidince görücem kötü kabuslarda gördüm inşallah bebeğime bişey olmaz bana dualarınızı eksik etmeyinde sağlıklı göreyim bebeğimi mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
endlight
ewt cnm düşük tehlikem var ileri derecede o yüzden korkuyorum ya mafoldumben mafoldumben
günaydın kızlar,
Kayracım canım, hiç merak etme allahın izniyle bebeğini sağlıklı bi şekilde görür rahatlarsın inşallah. Ağrın olunca aklına kötü şeyler getirdiğin için o kabusları görmüşsündür, umarım bu gece çok mutlu rüyalar görürsün. Ben kötü bişey hissetmiyorum, inşallah iyi haberlerle döneceksin.
ya bu sabah çok sinirliyim ve agresifim
hiç yüzüm gülmüyo ve burda sigara içiyolar daha beter midem bulandı yeter yaaa offfffff
duman altı oldum burda ben bu kadar rahatsız olmuşken çocuğum nasıl oldu kimbilir gidip kavga edşcem şimdi bunlarla:mymeka:
günaydın kızlar ben eskisi gibi çok girmiyorum nete zararlı olduğu için neler yapıyorsunuz bir yaramazlık yok dimi bebişlerinize iyi bakın güzel anneler benim 3 günüm kaldı 2li taramaya cumartesi gidecem çok heycanlıyım şimdiden
[COLOR="Magenta"]günaydın kızlar ben eskisi gibi çok girmiyorum nete zararlı olduğu için neler yapıyorsunuz bir yaramazlık yok dimi bebişlerinize iyi bakın güzel anneler benim 3 günüm kaldı 2li taramaya cumartesi gidecem çok heycanlıyım şimdiden
günaydın arkadaşlarr..
hepinize güzel bir gün diliyorum.endlight senin sigara içilen bir ortamda olmaman gerek canım.Oradakiler senin hamile olduğunu bilmiyorlar mı?Bilerek yapıyorlarsa bencede gidip kavga etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?