2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yine midem bulanıyooo hiçç keyfim yokkk:1ninca:

canım ben dün sabahtan bu sabaha devam ediyor kusmalarım ne ilaçlarımı içebiliyorum nede düzenli beslenebiliyorum bitmesi gerek ama belkide jübilelerini yapıyolardır kaydirigubbakcemile3

canım rahim büyüdüğü için kramp gibi sancılar giriyo banada oluyo hemde hemen her gün oluyoo özellikle sağ tarafıma bende sordum doktora vücudun bebeğe hazırlanıyo rahim büyüyo o yğzden de böyle kasılmalar ağrılar olabilir dedi.
senin düşük tehliken vardı dimi öyle hatırlıyorum

canım ben dün sabahtan bu sabaha devam ediyor kusmalarım ne ilaçlarımı içebiliyorum nede düzenli beslenebiliyorum bitmesi gerek ama belkide jübilelerini yapıyolardır kaydirigubbakcemile3

inşallah öyledir ya benim 11. haftalarımda azaldı tam sevinmeye başladım bitiyo diye şimdi dahada artarak devam ediyomafoldumben

günaydın kızlar,
Dün doktor kontrolüm allaha çok şükür iyi geçti, bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu, ikinci kesem öööyle yerinde duruyordu doktorum bi zararı olmaz bebeğine dedi. Normalde ben 9. haftamdayım ama ultrasonda 8 haftalık gözüküyordu, önemsemedi onu doktorum. Bide ilk kez karından muayene oldum doktorumun dediği kadar varmış, ben çok net göremedim. On gün önce vaginal kontrol olduğumda bebeğimin başını falan gayet net görmüştüm. Tekrar 15 gün sonraya randevum var, ozamana daha da rahat görebilirmişim. Tedavime aynı şekilde devam edicem.
Bana iyi dileklerini sunan ve dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

gözün aydın canım
inşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:

endlight
ewt cnm düşük tehlikem var ileri derecede o yüzden korkuyorum ya mafoldumben mafoldumben

gözün aydın cnm
inşallah böyle sorunsuz devam eder

Kayracım canım, hiç merak etme allahın izniyle bebeğini sağlıklı bi şekilde görür rahatlarsın inşallah. Ağrın olunca aklına kötü şeyler getirdiğin için o kabusları görmüşsündür, umarım bu gece çok mutlu rüyalar görürsün. Ben kötü bişey hissetmiyorum, inşallah iyi haberlerle döneceksin.

ya bu sabah çok sinirliyim ve agresifim
hiç yüzüm gülmüyo ve burda sigara içiyolar daha beter midem bulandı yeter yaaa offfffff
duman altı oldum burda ben bu kadar rahatsız olmuşken çocuğum nasıl oldu kimbilir gidip kavga edşcem şimdi bunlarla:mymeka:

endlight
ewt cnm düşük tehlikem var ileri derecede o yüzden korkuyorum ya mafoldumben mafoldumben

ya bana endlight deme şule de yineee
ayy canım yüzden korkuyosun
Allah yardımcın olsun ama fazlada korkma inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğini bide senin oğlun olucak galiba
ben bu sabah kehanetlere başlıyorum

günaydın kızlar ben eskisi gibi çok girmiyorum nete zararlı olduğu için neler yapıyorsunuz bir yaramazlık yok dimi bebişlerinize iyi bakın güzel anneler benim 3 günüm kaldı 2li taramaya cumartesi gidecem çok heycanlıyım şimdiden

iyi haberlerine çok sevindimm gözün aydınnnn.
darısı başımızaaa

sağol cnm benim inşallah

bak sen şu işe kapaşı yerde içmek yasak değilmi :uhm:
neyse kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım ağrım var hızlı hareket edemiyorum korkudan gelince hayırlı haberlerle gelirim inşallah hoşçakalın
miniğime dua edin olurmu :Saruboceq:

günaydın arkadaşlarr..
hepinize güzel bir gün diliyorum.endlight senin sigara içilen bir ortamda olmaman gerek canım.Oradakiler senin hamile olduğunu bilmiyorlar mı?Bilerek yapıyorlarsa bencede gidip kavga etmelisin

günaydın tatlım
keşke herşeyden koruyabilsek ama olmuyo radyasyon hayatımızın bi parçası olmuş artık

[COLOR="Magenta"]
günaydın canım, bence çok takma bu kablosuz net olayını şuan heryerde var veya çok çok önemsiyorsan evdeki neti kabloluya çevirin için rahat etsin.
İnşallah 2 li taraman çok iyi geçer, dualarım seninle.[/COLOR]

günaydın arkadaşlarr..
hepinize güzel bir gün diliyorum.endlight senin sigara içilen bir ortamda olmaman gerek canım.Oradakiler senin hamile olduğunu bilmiyorlar mı?Bilerek yapıyorlarsa bencede gidip kavga etmelisin

canım biliyolar ya patronum(eniştem) ve ortağı içen zaten çalışma ortamımız çok yakın odalarında içiyolar ama bana geliyo
bide bana içmiyim diye vaaz verip duruyolar
ben hamile kalmadan önce içiyodum
ama bırakmamım hiç bi anlamı olmadı yani hergün duman altındayım

görkem ve nida gelmedi halaaa
hadi görkem devlet memuru 9,30 da burda olur ama nidaaaa nerdeee

Teşekkür ederim kızlar, darısı tüm doktor kontrolü olacak arkadaşlara olsun. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…