2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kıslar
bazılarımız bebişlerini kucaklarına almışlar
gözleri aydın olsun bebişlerde saglıklı olsun maşallah onlara
ben hala bekleyenlerdenım :)
ınsallah vaktınde gelir benm bebiş
dogum yapan arkadaslar dogum hıkayelerını paylastımı acaba cok merak edıyorum

selam kızlar,dün ağda günümdü bugün hamurişi yarın temizlik cumada son hazırlıklar artık cumarteside kızıma kavuşucam inşallah...çok heyecenlıyım kaldı 3 gün..:dance:

kızlar şimdi doktordan geldim nst ye girdim iyi dedi kesin karar verildi cuma sabahtan gidip yatış işlemlerini yapıcağız valizlerim hazır ağda falan tamam :) ama çok korkuyorum sezeryan olucam kısmetse mecburen niyetim önce normali denemekti ama bebeğim 15 gündür kilo almıyormuş yani besliyemiyorum doktorum riske atmayalım dedi hayırlısı Allahtan

hayırlı olsun canım..ne güzel belli olmuş tarihin..sağ salim kucağına alırsn inş.bebişini.bizlerede dua et

hayırlsı olsun ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

selam kızlar,dün ağda günümdü bugün hamurişi yarın temizlik cumada son hazırlıklar artık cumarteside kızıma kavuşucam inşallah...çok heyecenlıyım kaldı 3 gün..:dance:

çok az kalmış,inşallah çok kolay ve ağrısız bir doğum yapar,bebeğine sağlıkla kavuşursun...

Merhaba kızlar.39+2 olduk.Tık yok bizde.Sancılar zorluyo ama.NEvin'den sonra yeni bebişimiz de olmamış 4 gündür.Performansımız düştü

merhaba kızlarrrrr

39+2 olduk ama hala çıkamadı benim oğlan. 40. haftayı da doldurur diyo doktorum sabırsızlanmaya başladım artık.
benneyaptımki

İlknur hangimiz önce doğurucaz merak ediyorum bilmiyorumkismile Belki aynı gün olur.Kızlar erken gelir derlerdi ama benim kızın keyfi yerinde heralde :smiley-cool:

bende boğayım ,tam 9 ay 10. gün gelmişim,benim kızımda anasına çekmişohaoldumsmile
bu arada dikiş olayını bende okudum doktorlar estetik olarak 2-3 dikiş fazla atabiliyorlar...

boğa deme bana etrafımda o kadar çok ki babamdan kocama kardeşime eniştelerime kuzenlerime kadar bizde mayıs ayında nerdeyse boş gün yok hatta aynı günde doğanlar bile var. ondan iyi bilirim boğaları özellikle erkekleri zor olur alsanaalsanasmile

slm uzun zamandır giremedim nasılsınız yeni doğuranlar varmı varsa hepsi sağlıkla büyütsün hayırlı olsun bende pazar günü evimi topladım öle toplanmış bıraktık çıktık eşim görev yerine gitti 15 günlük eğitim için pazardan beri yoktu bende annemdyim izmitte dün ilk doğum yaptığım dr gittim cuma gel alalım dedi eşimde bugün izin aldı geliyor ancak yarın burda olur çok zor kızlar ama haırlısı böleymiş cuma sabah yatacam eşimde pazartesi gidecek bizi bırakıp tayinimizin çıktığı köyde merkeze felan uzakmış arabaya binmek için yarım saaat yürümek lazımmış eşim bi yağmur yağsa özel araba bile çıkmaz diyo ay çok zor böle ama sağlık olsun diyip avutuyom kendimi çok konuştum galiba ama moralim sıfır inşl en kısa samanda gelebiliriz yakın biyere bide doğum yapacam eşim iki günlük bırakıp gidecek yakın yerde değil hafta sonu gelsin 5 saatlik yol oyyy

hayırlısı olsun canım,bebişine kavuşacaksın 2 gün sonra...bebeğin sağlıkla gelsin geri kalan herşey zamanla yoluna girer inşallah.strese girme .....

hayırlısı olsun canım,bebişine kavuşacaksın 2 gün sonra...bebeğin sağlıkla gelsin geri kalan herşey zamanla yoluna girer inşallah.strese girme .....

sağol canım haklısın ama lde değil zaten sezeryan benim için başlı başına bir sıkıntı bide böle olunca ne yapacağımı şaşırdım hakkımızda hayırlısı kendinize iyi bakın ben çıkıyorum artık

selam kızlarne güzel ya tarihi belli olanlar var inş sağğlıkla alırsınız kucağınıza.

biz hala bekliyoruzz.. odasına bişeyler aldım bugün oğluşumunn herşeyi hazır çok şükür bi kendi yok:) dediğiniz gibi tam bi boğa bunlarr..:) şaka bi yana sağlıklı sıhhatli gelsinler de inşş..

bu arada çatı muayenesi oldum doktor çok kasıyosun kendini fln dedi normal doğumda zorlanabilirmişim ama kaçmak yok denicez mutlaka çatın müsait diyo. tırstım valla..alttan muayene de kötüymüşş ilk kez yaşadımm, ilk diye böyle olur diyolar ama inş sağ salim atlatırız ya...

kızlar herkese slm
neler var neler yok?
abera canım Allah kolaylık versin, olsun kısmet kendsini hiç derde sokma kafana taktıkça bugüzel günlerini kötü hatrlarsaın sonra
bebeğimi kucağıma alıcam Allah sağlık versin hepimize eşime bebeğime bana diyip kendini rahatlatmaya çalış canım
hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
ben de bugün doktordaydım geçen nstlerde bebeğim için hareketsiz faln diyoplar diye yarım kilo dondurmayla gittim bi taraftan yedim bi taraftan yattım hareketliydi maşallah 3250 olmuşuz karnımız okadar şiş ki top gibi koca kafamızdan bile daha büyük ama doğmaya pek niyetimiz yok geçen hafta bu hafta için gelebiliri demişti artık ama bu hafta daha bekler dedik, ağrı sızı da yok çok şükür öyle doğum sancısı sanabileceğim

selam kızar nasılsınız bayadır giremiyordum benim bebeğim 37 günlük oldu ama emme sorunu yaşıyoruz hala emmiyor aklınızda olsun bebeğiniz doğumdan hemen sonra memenizi tutamazsa gögüs ucu iri olan birine emzirtin sütü olsada olmasada bu çok önemliymiş ben yapmadım bilmiyordum ve hala sorun yaşıyorum benden size tavsiye

ayy canım benim yaa....napıcan dr ne derse o ....sağlıkla gelsin geç gelsin...
peki nie geri yolladı..;?

oğlum biraz küçükmüş, 2 gün karnında durması kardır dedi canım...

aynı gün sezeryan olacağız, hakkımızda hayırlsı inşallah...

evet canım ya, günler durdu sanki, hayırlısı olsun tabi...

evet günümüz aynı. normal olsa kesin benimki daha geç gelirdi, kızlar daha tez canlı :) Allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…