kızlar şimdi doktordan geldim nst ye girdim iyi dedi kesin karar verildi cuma sabahtan gidip yatış işlemlerini yapıcağız valizlerim hazır ağda falan tamam :) ama çok korkuyorum sezeryan olucam kısmetse mecburen niyetim önce normali denemekti ama bebeğim 15 gündür kilo almıyormuş yani besliyemiyorum doktorum riske atmayalım dedi hayırlısı Allahtan
hayırlı olsun canım..ne güzel belli olmuş tarihin..sağ salim kucağına alırsn inş.bebişini.bizlerede dua et
hayırlsı olsun ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...kızlar şimdi doktordan geldim nst ye girdim iyi dedi kesin karar verildi cuma sabahtan gidip yatış işlemlerini yapıcağız valizlerim hazır ağda falan tamam :) ama çok korkuyorum sezeryan olucam kısmetse mecburen niyetim önce normali denemekti ama bebeğim 15 gündür kilo almıyormuş yani besliyemiyorum doktorum riske atmayalım dedi hayırlısı Allahtan
selam kızlar,dün ağda günümdü bugün hamurişi yarın temizlik cumada son hazırlıklar artık cumarteside kızıma kavuşucam inşallah...çok heyecenlıyım kaldı 3 gün..:dance:
Merhaba kızlar.39+2 olduk.Tık yok bizde.Sancılar zorluyo ama.NEvin'den sonra yeni bebişimiz de olmamış 4 gündür.Performansımız düştü
merhaba kızlarrrrr
39+2 olduk ama hala çıkamadı benim oğlan. 40. haftayı da doldurur diyo doktorum sabırsızlanmaya başladım artık.benneyaptımki
Mayıs ayını bekleyen bebişler inatçık çıktı,günlerini bekleyecekler...
hepsi birer inatçı boğa olucak ondan gelmiyorlar.
bende boğayım ,tam 9 ay 10. gün gelmişim,benim kızımda anasına çekmişohaoldumsmile
bu arada dikiş olayını bende okudum doktorlar estetik olarak 2-3 dikiş fazla atabiliyorlar...
slm uzun zamandır giremedim nasılsınız yeni doğuranlar varmı varsa hepsi sağlıkla büyütsün hayırlı olsun bende pazar günü evimi topladım öle toplanmış bıraktık çıktık eşim görev yerine gitti 15 günlük eğitim için pazardan beri yoktu bende annemdyim izmitte dün ilk doğum yaptığım dr gittim cuma gel alalım dedi eşimde bugün izin aldı geliyor ancak yarın burda olur çok zor kızlar ama haırlısı böleymiş cuma sabah yatacam eşimde pazartesi gidecek bizi bırakıp tayinimizin çıktığı köyde merkeze felan uzakmış arabaya binmek için yarım saaat yürümek lazımmış eşim bi yağmur yağsa özel araba bile çıkmaz diyo ay çok zor böle ama sağlık olsun diyip avutuyom kendimi çok konuştum galiba ama moralim sıfır inşl en kısa samanda gelebiliriz yakın biyere bide doğum yapacam eşim iki günlük bırakıp gidecek yakın yerde değil hafta sonu gelsin 5 saatlik yol oyyy
hayırlısı olsun canım,bebişine kavuşacaksın 2 gün sonra...bebeğin sağlıkla gelsin geri kalan herşey zamanla yoluna girer inşallah.strese girme .....
ayy canım benim yaa....napıcan dr ne derse o ....sağlıkla gelsin geç gelsin...
peki nie geri yolladı..;?
hayırlı olsun canım ,gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,,ağrısız ,sızısız kolay bir doğum olsun ....
çok sağol canım, cümlemize inşallah...
gözünaydın canım...
selam kızlar nasılsınız bugün,anneler günüde geliyor inşallah bizlerde anne olucağız ben daha anneme kayınvalideme bişey almadım eşimdende şimdi bişey istemiyorum dedim oğlum sağ sağlim doğsun alırsın kısmetse cuma günü sezeryan olucam dua edin olurmu çok heyecanlıyım
Kızlar Merhaba,
Oğluma blog hazırlıyorum, çok zevkli ve çok heyecanlı bir iş... Biraz acemilik çekiyorum, ama öğreneceğim eninde sonunda :))
İpeknil canım moralini hiç bozma, az kalmış kavuşmana... biliyorum günler geçtikçe sabırsızlık artıyor, benzer durumlardayız... Ha gayretttt :))))
Pancake canım herşey yolunda mı? Sen ve Can iyisiniz di mi?
Onun dışında herkesler nasıl? Ben de beklemedeyim :)))
oh ne güzel seninle günümüz aynıydı ama sendaha önce anne olacaksın sanırımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
temlikçi cuma günü boşmuş Allahım ben cumadan önce doğurmam inşallah cuma akşamı cumartesi bana uyar :sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?