canım seninle aynı drumdayız.bendede ara ara ağrılar oluyor ama geciyor.
bekleyeceğiz.az kaldı..
Ben hala dogurmadim. Sen? Yarin gunum doluyor.
kızlar malum bu pazar anneler günü anneniz için bişey düşündünüz mü
selam kimseler yokmu.
bizde bugün doktordaydık sonra kayınvaldemlere gittik anca gelebildim. günü belli olanlar çoğalmış hayırlısı olsun hepsi için alıntı yapamadım.
bizimde günümüz belli oldu 11 mayıs sabahı bebeğime kavuşucam inşallah hayırlısıyla bakalım. bebeğim yine kilo almamış. 34. haftaya kadar hep önden giden bebeğim artık büyümüyor durdu kilosu canım çok sıkkın mafoldumben ama napalım sağlıklı olsunda. sağlığında bi problem yok dedi doktor. doğduğunda hiç bir problem olmaz dedi. heyecanlıyım salı nasıl gelcek bakalım şimdi. :bbo:
bu gece hıdrellez bol bol dua edelim. hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlısı olsun özlemcim,hiç mi kilo almıyor bebeğin???
ya ne oldu bu bebişlere benimde öle almıyo artık dışarda beslicez annesi üzülme...
canım kaç kilo bu arada..
valla 36da gittiğimde 3 olmuşuz demişti ama tam söylememişti son iki seferdir gittiğimde geçen hafta ve bu hafta kilosunu söylemedi ve küçük daha 3e ulaşmadık dedi yani 3 kilodan azmış anlamadım bişey almamışmı hiç dedim alamış dedi.. 34 e kadarda çok iyi haftasından fazla dyordu ama ondan sonra kilo alamadı bebeğim. o kadarda yediklerime dinlenmeme suya dikkat ettiğim halde böyle oldu. kendimi suçluyorum besleyemedim diye((
artık canım dediğin gibi doğunca besliycez bebişlerimizi napalım sağlıklı doğsunlarda. hayırlısı hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?