2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipeknilcim hamileliğinin son vakitlerinin tadını çıkar
biraz daha karnınıda kalması için bir fırsatı var oğlunun senden ayrılmak istemiyor küçük göstermiş kendini, annesine düşkün olacak,
benimki de yaptı aynısını önce kocaman oldum dedi normal doğum yapmak isteyen annesini korkuttu şimdi de beklerim burası güzel diyor

yine sessiz kalmış topiğimiz ben giremiyorum bilmiyorum ama böyle mi olmuş buralar doğumlar yaklaşınca ya da gerçekleşti dye bebeklere vakit ayırırken

bugün ilk nstye girdim çok şükür bebeğim iyi bendede hafif sancı çıktı ayyyyyyyyy günler yaklaştı sanki bir rüyadayım

kızlar hastane çantamı hazırlamıştım önceden kendim için 2 gecelik,1 tane pijama takımı,sabahlık,terlik,iç çamaşırlarım ,çorap ve orkit bebiş için hastane çıkışı 2 takım ,battaniye,ince battaniye,bebek bezi,biberon pudra koydum eksik bişey varmı yardımcı olurmusunuz

selam kimseler yokmu.
bizde bugün doktordaydık sonra kayınvaldemlere gittik anca gelebildim. günü belli olanlar çoğalmış hayırlısı olsun hepsi için alıntı yapamadım.
bizimde günümüz belli oldu 11 mayıs sabahı bebeğime kavuşucam inşallah hayırlısıyla bakalım. bebeğim yine kilo almamış. 34. haftaya kadar hep önden giden bebeğim artık büyümüyor durdu kilosu canım çok sıkkın mafoldumben ama napalım sağlıklı olsunda. sağlığında bi problem yok dedi doktor. doğduğunda hiç bir problem olmaz dedi. heyecanlıyım salı nasıl gelcek bakalım şimdi. :bbo:
bu gece hıdrellez bol bol dua edelim. hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:

ya ne oldu bu bebişlere benimde öle almıyo artık dışarda beslicez annesi üzülme...

hayırlısı olsun özlemcim,hiç mi kilo almıyor bebeğin???

ya ne oldu bu bebişlere benimde öle almıyo artık dışarda beslicez annesi üzülme...

canım kaç kilo bu arada..

valla 36da gittiğimde 3 olmuşuz demişti ama tam söylememişti son iki seferdir gittiğimde geçen hafta ve bu hafta kilosunu söylemedi ve küçük daha 3e ulaşmadık dedi yani 3 kilodan azmış anlamadım bişey almamışmı hiç dedim alamış dedi.. 34 e kadarda çok iyi haftasından fazla dyordu ama ondan sonra kilo alamadı bebeğim. o kadarda yediklerime dinlenmeme suya dikkat ettiğim halde böyle oldu. kendimi suçluyorum besleyemedim diye ((
artık canım dediğin gibi doğunca besliycez bebişlerimizi napalım sağlıklı doğsunlarda. hayırlısı hakkımızda.

canım sizi doktor sizin kiloyu önemsiyordu ya hani belki o haftaya kadar sen bebek kilo almadı diye düşünme diye yüksek söylemiştir, şimdi de artık kilo alsan da önemli değil diyordu o yüzden normal söylüyordur kilosunu 34. hafta da 3 kilo olması yüksek olurdu zatren insanı ürkütür yani o haftada 3 kilo olan çocuk çok zor taşınırdı bu haftaya kadar, önemseme canım, sağlıklıymış ya önemli olan o

canım benimde bebeğim son 15 günde hiç kilo almamış diyebilirim bende şuan 38+3 günüm kısmetse cuma sezeryan olucam doktorum bekletmek istemedi sanırım bebeğimi besliyemiyorum

haftaya vajinal muayne yapacakmış doktorum, ben her gidişim için şunlar şunları soracağım diyoruım ama her seferinde unutuyorum, şu dikişi de sormak isterim ama herhalde bu konu önce eşlerle konuşulmalı

ozlemco
blog hazırlıyorum diyordun değil mi yap burda reklamını biz de takip edelim, ben de istiyordum ama hamileleik günlüğü bile tutamadım, öyle bişey çok uğraştırırı tembel beni

Özlemcim gününüz belli olmuş hayırlı olsun, Allah sağ salim kavuştursun kızına inşallah. Benim de içimden bir ses 11 Mayısta doğuracağımı söylüyor hayırlısı inşallah.

bir de son eksikleri tamamlıyım diyorum bebeğim için babay sling almak isityorum taşıma kolaylığı açısından alan var mı kızlar?
evde işler bitince insan öyle oturmak istemiyor benim gibi 30 kilo alınmışsa hele eğer nasıl verecem ben bunları telaşı iyiden iyiye sarmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…