haftaya vajinal muayne yapacakmış doktorum, ben her gidişim için şunlar şunları soracağım diyoruım ama her seferinde unutuyorum, şu dikişi de sormak isterim ama herhalde bu konu önce eşlerle konuşulmalı
daha önce yüksek söylediğini sanmıyorum ama bilemem böyle oldu işte anlamadım canım. kilo almayım diye bişeyide kıstlamadım pekmez muz ceviz yumurta hepsini fazla fazla tüketiyorum hayırlısı artık sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil.canım sizi doktor sizin kiloyu önemsiyordu ya hani belki o haftaya kadar sen bebek kilo almadı diye düşünme diye yüksek söylemiştir, şimdi de artık kilo alsan da önemli değil diyordu o yüzden normal söylüyordur kilosunu 34. hafta da 3 kilo olması yüksek olurdu zatren insanı ürkütür yani o haftada 3 kilo olan çocuk çok zor taşınırdı bu haftaya kadar, önemseme canım, sağlıklıymış ya önemli olan o
canım benimde bebeğim son 15 günde hiç kilo almamış diyebilirim bende şuan 38+3 günüm kısmetse cuma sezeryan olucam doktorum bekletmek istemedi sanırım bebeğimi besliyemiyorum
bir de son eksikleri tamamlıyım diyorum bebeğim için babay sling almak isityorum taşıma kolaylığı açısından alan var mı kızlar?
evde işler bitince insan öyle oturmak istemiyor benim gibi 30 kilo alınmışsa hele eğer nasıl verecem ben bunları telaşı iyiden iyiye sarmaya başlıyor
Özlemcim gününüz belli olmuş hayırlı olsun, Allah sağ salim kavuştursun kızına inşallah. Benim de içimden bir ses 11 Mayısta doğuracağımı söylüyor hayırlısı inşallah.
bir de son eksikleri tamamlıyım diyorum bebeğim için babay sling almak isityorum taşıma kolaylığı açısından alan var mı kızlar?
evde işler bitince insan öyle oturmak istemiyor benim gibi 30 kilo alınmışsa hele eğer nasıl verecem ben bunları telaşı iyiden iyiye sarmaya başlıyor
daha önce yüksek söylediğini sanmıyorum ama bilemem böyle oldu işte anlamadım canım. kilo almayım diye bişeyide kıstlamadım pekmez muz ceviz yumurta hepsini fazla fazla tüketiyorum hayırlısı artık sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil.
aramızda 1 gn var demekki canım. ve bebeklerimizde aynı gidiyor demekki. hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah. sen benden önce kavuşacaksın inşallah benimde salı günü olucak kısmetse. sağlıklı doğsunlar inşallah canım. bende besleyemiyorum galiba o kadar dikkat ettiğim halde kendimide suçluyorum ama napalım. bizde dışarda besliycez bol bol sütümüz olur inşallah. :Saruboceq:
tatlım o bizim elimizde değilmiş mesela ben kilo almışım 2 kg.ama bebeğim sadece 200 gram almış 15 günde, eşinden beslenemiyormuş son aylarda olurmuş bebeği çok tutmakta iyi değil dedi doktorum bende önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum
selam kimseler yokmu.
bizde bugün doktordaydık sonra kayınvaldemlere gittik anca gelebildim. günü belli olanlar çoğalmış hayırlısı olsun hepsi için alıntı yapamadım.
bizimde günümüz belli oldu 11 mayıs sabahı bebeğime kavuşucam inşallah hayırlısıyla bakalım. bebeğim yine kilo almamış. 34. haftaya kadar hep önden giden bebeğim artık büyümüyor durdu kilosu canım çok sıkkın mafoldumben ama napalım sağlıklı olsunda. sağlığında bi problem yok dedi doktor. doğduğunda hiç bir problem olmaz dedi. heyecanlıyım salı nasıl gelcek bakalım şimdi. :bbo:
bu gece hıdrellez bol bol dua edelim. hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın gozunuzaydın baya kalmıssınız canım
merhabalarrrrrrrr.....:))
pancake canım gözün aydın yavrukuş eve geliyor...
fazla kalmışsınız ama hastanede..:S
canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,inşallh bir sıkıntın yoktur
canım geç olsun güç olmasın :)2güncük kalmış
hayırlı olsun canım ,gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,,ağrısız ,sızısız kolay bir doğum olsun ....
gözünaydın canım...
tatlım hoşgeldiniz,can ve sen iyisindir umarım,herşeyin hayırlısı olsun canım,2doğum şeklininde sıkıntıları var,önemli olan sağ salim kucağına alman,sünnettinide yaptırdınız demek,nasıl oldu?tebrik ederim,iyileşir umarım tez zamanda,sünnet olayını bende çok merak ediyorum,biraz toparlanında detaylarını anlatırsıntesekkurler arkadaslar, oglum 02.05.2010 da saat 00:30 da 3860 gr. ve 52 cm dunyaya geldi. Zor, izdirapli, moral bozucu bir surec yasadim, suyum geldikten yaklasik 24 saat sonra acil sezaryene alindim cunku, suni sancilarla acilmam 4.5 cm de kalmisti ve bebegin basi hala kanala inmemisti. Sonuc olarak hungur sumuk vaziyette sezaryene alindim. Ayrintili olarak dogum hikayemi firsat buldugumda yazacagim.
Biraz gec taburcu olduk evet, benim toparlanmami bekledi doktorum ve cikmadan sariligimiz yukselmisti ve bir gece daha kaldik, oglum fototerapi dedikleri isiklarin altinda yatti, dun sabah cikti, sunnetimizi de olup eve geldik :)
Dogum yapan annelerimizi tebrik ederim, henuz yapmayanlar da olumlu dusunsunler her zaman, nasil olursa olsun agri sizi olacaktir, ama korkmayin kokusu herseye degiyormus gercekten.
:)
valla 36da gittiğimde 3 olmuşuz demişti ama tam söylememişti son iki seferdir gittiğimde geçen hafta ve bu hafta kilosunu söylemedi ve küçük daha 3e ulaşmadık dedi yani 3 kilodan azmış anlamadım bişey almamışmı hiç dedim alamış dedi.. 34 e kadarda çok iyi haftasından fazla dyordu ama ondan sonra kilo alamadı bebeğim. o kadarda yediklerime dinlenmeme suya dikkat ettiğim halde böyle oldu. kendimi suçluyorum besleyemedim diye((
artık canım dediğin gibi doğunca besliycez bebişlerimizi napalım sağlıklı doğsunlarda. hayırlısı hakkımızda.
tesekkurler arkadaslar, oglum 02.05.2010 da saat 00:30 da 3860 gr. ve 52 cm dunyaya geldi. Zor, izdirapli, moral bozucu bir surec yasadim, suyum geldikten yaklasik 24 saat sonra acil sezaryene alindim cunku, suni sancilarla acilmam 4.5 cm de kalmisti ve bebegin basi hala kanala inmemisti. Sonuc olarak hungur sumuk vaziyette sezaryene alindim. Ayrintili olarak dogum hikayemi firsat buldugumda yazacagim.
Biraz gec taburcu olduk evet, benim toparlanmami bekledi doktorum ve cikmadan sariligimiz yukselmisti ve bir gece daha kaldik, oglum fototerapi dedikleri isiklarin altinda yatti, dun sabah cikti, sunnetimizi de olup eve geldik :)
Dogum yapan annelerimizi tebrik ederim, henuz yapmayanlar da olumlu dusunsunler her zaman, nasil olursa olsun agri sizi olacaktir, ama korkmayin kokusu herseye degiyormus gercekten.
çok geçmiş olsun gözün aydın..sünnetinizde olmuş bebek için nasıldı zorluğu kolaylığı hakkında bilgi verirmisin geniş zamanda...
kızlar düzenli sancım var,sağ tarafımda,ama öyle 5dk da bir değil 2 3 dk da bir,olabilirmi acaba
bir dakika felan sürüyor ama 2 3 dakika sonra tekrar başlıyorolabilir tabii ne kadar sürüyor dr ara istersen
bir dakika felan sürüyor ama 2 3 dakika sonra tekrar başlıyor
bel ağrısı geliyor hafif,sonra sancı başlıyor,öyle uzun sürmiyor,dayanılmıycak gibi de değil,sonuncusu tam geçti artık dedim yeniden geldi 30sn felan sürdüne kadar zamandır var dıkkat et ve bence ya hemen git yada dr ara düzenli sancı doğum demektir
bel ağrısı geliyor hafif,sonra sancı başlıyor,öyle uzun sürmiyor,dayanılmıycak gibi de değil,sonuncusu tam geçti artık dedim yeniden geldi 30sn felan sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?