2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftaya vajinal muayne yapacakmış doktorum, ben her gidişim için şunlar şunları soracağım diyoruım ama her seferinde unutuyorum, şu dikişi de sormak isterim ama herhalde bu konu önce eşlerle konuşulmalı

Canım ben de aynen senin gibi soracaklarımı hep unutuyordum, birkaç haftadır yazarak gidiyorum, elimde kağıtla yatıyorum masaya ve sıralıyorum soruları sen de yazmayı dene. Gerçi şunun şurasında kaç muayenemiz kaldı ki.bilmiyorumkismile

daha önce yüksek söylediğini sanmıyorum ama bilemem böyle oldu işte anlamadım canım. kilo almayım diye bişeyide kıstlamadım pekmez muz ceviz yumurta hepsini fazla fazla tüketiyorum hayırlısı artık sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil.

canım benimde bebeğim son 15 günde hiç kilo almamış diyebilirim bende şuan 38+3 günüm kısmetse cuma sezeryan olucam doktorum bekletmek istemedi sanırım bebeğimi besliyemiyorum

aramızda 1 gn var demekki canım. ve bebeklerimizde aynı gidiyor demekki. hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah. sen benden önce kavuşacaksın inşallah benimde salı günü olucak kısmetse. sağlıklı doğsunlar inşallah canım. bende besleyemiyorum galiba o kadar dikkat ettiğim halde kendimide suçluyorum ama napalım. bizde dışarda besliycez bol bol sütümüz olur inşallah. :Saruboceq:

Ben de baktım biraz ama sanki bebek omza çok baskı yapar pek fazla kullanamam gibi geldi.

Özlemcim gününüz belli olmuş hayırlı olsun, Allah sağ salim kavuştursun kızına inşallah. Benim de içimden bir ses 11 Mayısta doğuracağımı söylüyor hayırlısı inşallah.

sağol canım evet 11 mayısta inşallah gelicek kızım. senin içinde hayırlısı canım bakalım ne zaman gelicek bebişin.

bende almak istiyorum ama bilemiyorum kullanışlı olurmu acaba bide ne kadar süre kullanılır falan hiç bilmiyorum. kolaylık sağlarmı gerçekten acaba. kullanan çok yok galiba.

tatlım o bizim elimizde değilmiş mesela ben kilo almışım 2 kg.ama bebeğim sadece 200 gram almış 15 günde, eşinden beslenemiyormuş son aylarda olurmuş bebeği çok tutmakta iyi değil dedi doktorum bende önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum

doğrudur canım tabi elimizde olsa kimbilir nasıl kilo aldırırdık :) bende önce allaha sonra doktoruma güveniyorum. hayırlısıyla sağsalim doğurcaz inşallah.

sağlığı iyi olsun yeter benim bebeğimde kilolu değil hatta ilk başta dr gelişme geriliğinden şüphelendi ama değilmiş çok şükür sanırım son zamanlarda çok stresli oluyoruz belkide ondan kilo almıyordur bebişler

günaydın gozunuzaydın baya kalmıssınız canım

merhabalarrrrrrrr.....:))

pancake canım gözün aydın yavrukuş eve geliyor...
fazla kalmışsınız ama hastanede..:S

canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,inşallh bir sıkıntın yoktur

canım geç olsun güç olmasın :)2güncük kalmış

hayırlı olsun canım ,gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,,ağrısız ,sızısız kolay bir doğum olsun ....

gözünaydın canım...

tesekkurler arkadaslar, oglum 02.05.2010 da saat 00:30 da 3860 gr. ve 52 cm dunyaya geldi. Zor, izdirapli, moral bozucu bir surec yasadim, suyum geldikten yaklasik 24 saat sonra acil sezaryene alindim cunku, suni sancilarla acilmam 4.5 cm de kalmisti ve bebegin basi hala kanala inmemisti. Sonuc olarak hungur sumuk vaziyette sezaryene alindim. Ayrintili olarak dogum hikayemi firsat buldugumda yazacagim.
Biraz gec taburcu olduk evet, benim toparlanmami bekledi doktorum ve cikmadan sariligimiz yukselmisti ve bir gece daha kaldik, oglum fototerapi dedikleri isiklarin altinda yatti, dun sabah cikti, sunnetimizi de olup eve geldik :)

Dogum yapan annelerimizi tebrik ederim, henuz yapmayanlar da olumlu dusunsunler her zaman, nasil olursa olsun agri sizi olacaktir, ama korkmayin kokusu herseye degiyormus gercekten.

:)

tatlım hoşgeldiniz,can ve sen iyisindir umarım,herşeyin hayırlısı olsun canım,2doğum şeklininde sıkıntıları var,önemli olan sağ salim kucağına alman,sünnettinide yaptırdınız demek,nasıl oldu?tebrik ederim,iyileşir umarım tez zamanda,sünnet olayını bende çok merak ediyorum,biraz toparlanında detaylarını anlatırsın

canım ne bizim yapımızla ne de beslenmemizle alakası yokmuş dr umun dediğine göre son haftalarda zaten plesanta yaşlanırmış ondan kaynaklanıyo beslenememelri..ayy bugün bizimde randevu var bakalım klo alımı yoksa gün verecekk heyecan dorukta ben hemen yarın olsun istiyorummm...hayırlısı tabii..normalde bende çok dikkat ederdim yediklerime günde 2 haşlanmış yumurta sütüm peynirim vs..standart yerdimm yok ama olmamış...

Son düzenleme:
günaydın herkese.

PANCAKE hayırlı olsun canım evinizede gelmişsiniz bak oğlun mayısta doğdu inatçı boğa ne olucak. sünnette yaptırmışsınız hayırlı olsun bende çok istiyorum ama malii kriz yıktı bizi.

benimde 11de dr randevum var kahvaltı yapıp gidicem. bakalım ne dicek en kısa sürede bitsin bu hamilelik demeyi planlıyorum. ama bir yandan da beklesem eşimin doğum gününde gelir mi bilmiyorum. akşamdan beri sancım ve kasılmalarım var aslında ama düzensiz. hiç uyumadım desem yeridir.

kızlar düzenli sancım var,sağ tarafımda,ama öyle 5dk da bir değil 2 3 dk da bir,olabilirmi acaba

ne kadar zamandır var dıkkat et ve bence ya hemen git yada dr ara düzenli sancı doğum demektir
bel ağrısı geliyor hafif,sonra sancı başlıyor,öyle uzun sürmiyor,dayanılmıycak gibi de değil,sonuncusu tam geçti artık dedim yeniden geldi 30sn felan sürdü

bel ağrısı geliyor hafif,sonra sancı başlıyor,öyle uzun sürmiyor,dayanılmıycak gibi de değil,sonuncusu tam geçti artık dedim yeniden geldi 30sn felan sürdü

takip et ve devam ederse dr ara canım. ne olur ne olmaz annen yakındı demi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…