2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
takip et ve devam ederse dr ara canım. ne olur ne olmaz annen yakındı demi senin
annem yan dairemde ama oda hastaneye gitti off cidden düzenli sancı bu bir saattir sürüyor,olabilirmi acaba ya,ya ağdaya yaarın gitcekdim,aslında ben salı istedim kız cumaya randevu verdi nolur doğum sancısı olmasın bu

evet canım, zaten kanala da inmemiş, yerini sevdi çocuk, çıkıp naapıcam diyor galiba :))

kızlar malum bu pazar anneler günü anneniz için bişey düşündünüz mü

ben anneme de kayınvalideme de ilk dafe hediye almadım, kendi telaşıma düştüm :) sanırım bu sene alamayacağım...

Aynen Özlemciim, benim bebeğim de kilo almıyor, bir ara benimki de önden gidiyordu ama durdu kilo alımı ben 2800 , ablam 3600 falan doğmuşuz, annem çok farketmedi büyütme açısından falan üzülme diyor, inşallah öyle olur... sağlıklı olsunlar da ne yapalım, doğrunuca kilo aldırırız inşallah bebeklerimize...

ya ne oldu bu bebişlere benimde öle almıyo artık dışarda beslicez annesi üzülme...

evet canım, inşallah sütümüz de bol olur, büyütürüz bebişleri..

kızlar düzenli sancım var,sağ tarafımda,ama öyle 5dk da bir değil 2 3 dk da bir,olabilirmi acaba

doktoru bir arasan canım, ne olur ne olmaz...

Pancake, gözün aydın, maşallah bebeğine
Gökkuşak da hiç görünmedi, doğurdu mu acaba ?

herkese günaydııınnnn opuyorumnanaktan

canım yaa, inşallah öyle değildir. doktorla konuşma imkanın var mı ? arasan danışsan bir...

slm kızlarrr

04.05.2010 da minik kızım dünyaya geldi,2.5 hafta erken geldi ama sağlıklı çok şükür

hastaneden çıktık evimizdeyiz

allahım herkesin kucağına almak nasip etsin

şimdilik çıkıyım kızım emecek beni bekliyo :)

ben çıkıyorum kızlar randevum var gelınce konusuruz.

devrimim sende konus dr ile bir an önce bizleride habersiz bırakma doğuma gidersen.

canım yaa, inşallah öyle değildir. doktorla konuşma imkanın var mı ? arasan danışsan bir...
özel doktora gitmiyorum 1aydır,devlete başladım ya,ablamla dün konuştum iyice sancıyı evde çek şiddetlenince hastaneye git dedi,benim korkum doğması değil, yarın ağdaya gitcem,offf salı günü olabilseydi keşke,oturdum ağlıyorum resmen,bu halde doğuma gidemem yaaa

gözün aydııınnn :) maşallah kızına
amin canım, darısı bekleyenlerin başına inşallah....

canım ne olur üzme kendini, ay boşver ağdayı falan, sen ve bebek iyi olun da gerisi teferruat... ya da bir an önce gidip yaptırsan çok kötü hissetmiyorsan...

kızlar bende 13 mayısda oğlumu kucağıma alcam..dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyımmm :1rolleyes:

kızlar bende 13 mayısda oğlumu kucağıma alcam..dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyımmm :1rolleyes:

benim dualarım hepinizle kızlar, hepimiz sağ salim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah... ben de yarın gidiyorum bebeğimi kucağıma almaya, çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

canım ne olur üzme kendini, ay boşver ağdayı falan, sen ve bebek iyi olun da gerisi teferruat... ya da bir an önce gidip yaptırsan çok kötü hissetmiyorsan...
ben gitmiycem zaten kız eve gelicek ama cumaya randevu verdi,yada bu akşam 7den sonra gelebilirm dedi,eşim eve geliyor diye o saatte bende cuma sabah olsun dedim,daha 3hafta varya rahat rahat söyledim,kesin müşterisi vardır,neyse 10 dakikadan fazla oldu yeni sancı yok,belki bebek aşağa iniyordur,2gündür vajinamda müthiş ağrıyor,bence bebek aşağa inmeye başladı,doğum değil bu daha çok erken

canımmmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnn ne güzell darısı başımıza inş

amin canımm Allah hepimizin yardımcısı olsun..

annem geldi şimdi,inmiş karnın doğum olabilir,yakınlarda diyor off iyice korkmaya başladım,su nişan hiç bişey gelmedi,değildir inşllah,ben anneme gidyorum kızlar görüşürüz

herkese selam kızlar opuyorumnanaktan

ay hadi bakalım sıra sana gelmiş,pazartesi de bende sıra hayırlısıyla
kolay bi doğum olsun senın için canım :Saruboceq:

ben kendımı pozitif yönde telkine calısıcam sezaryene girerken,sen de dene
cidden nasıl girersek öyle cıkıyormusuz
ilaçtan daha etkiliymiş bu,hersey guzel olacak diye düşünmeliyim bakalım becerebilirsem
ben de cok korkuyorum cunku

inşallah değildir canım,biraz daha beklesin bebeğin
diğer konu için de bence akşama gelsın esin dısarı cıkar sonucta aklında kalmasın hem sen dısarılarda yorulma bari

annem geldi şimdi,inmiş karnın doğum olabilir,yakınlarda diyor off iyice korkmaya başladım,su nişan hiç bişey gelmedi,değildir inşllah,ben anneme gidyorum kızlar görüşürüz

hayırdır canım inş sağlıkla alırsın kuzunu kucağına. korkma dua et Allah yardımcın olsun inş.

benim de bahsettiğin gibi sancılarım oluyor ama seninki gibi düzenli değil, inşallah doğum sancısı değildir canım... bekler oğluşun daha annesi. hem ablanla görüşürsün durum değişirse. Allah yardımcın olsun canım.. ben dün nst ye girdim sadece 1 tane 50 lerde sancı çıktı, çıktığım anda çok daha şiddetlileri oldu, anlık değişiyor bu sancılar valla....

sağol canım evet 11 mayısta inşallah gelicek kızım. senin içinde hayırlısı canım bakalım ne zaman gelicek bebişin.

canım senın de belli olmus doğum tarihin,hayırlı olsun
benden bir gun sonra masal bebişe kavusacaksın inşallah
şimdiden kolay dogumlar diliyorum sana boshayallersmile

Sağol Respi, inşallah senin de doğumun en güzel şekilde hayırlısı ile gerçekleşir... evet pozitif olmayı deneyeceğim ben de ne kadar becerebilirsem artık :) çok evhamlı bi tipim zaten :) daha genel mi epidural mi olacak onu da bilmiyorum, yarın karar verecekmiş dr. dün ben sıra beklerken dr gitti 25-30 dakikada sezeryan yaptı geldi, bu kadar kısa sürüyorsa iyi valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…