annem yan dairemde ama oda hastaneye gittitakip et ve devam ederse dr ara canım. ne olur ne olmaz annen yakındı demi senin
ipeknilcim hamileliğinin son vakitlerinin tadını çıkar
biraz daha karnınıda kalması için bir fırsatı var oğlunun senden ayrılmak istemiyor küçük göstermiş kendini, annesine düşkün olacak,
benimki de yaptı aynısını önce kocaman oldum dedi normal doğum yapmak isteyen annesini korkuttu şimdi de beklerim burası güzel diyor
kızlar malum bu pazar anneler günü anneniz için bişey düşündünüz mü
selam kimseler yokmu.
bizde bugün doktordaydık sonra kayınvaldemlere gittik anca gelebildim. günü belli olanlar çoğalmış hayırlısı olsun hepsi için alıntı yapamadım.
bizimde günümüz belli oldu 11 mayıs sabahı bebeğime kavuşucam inşallah hayırlısıyla bakalım. bebeğim yine kilo almamış. 34. haftaya kadar hep önden giden bebeğim artık büyümüyor durdu kilosu canım çok sıkkın mafoldumben ama napalım sağlıklı olsunda. sağlığında bi problem yok dedi doktor. doğduğunda hiç bir problem olmaz dedi. heyecanlıyım salı nasıl gelcek bakalım şimdi. :bbo:
bu gece hıdrellez bol bol dua edelim. hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:
ya ne oldu bu bebişlere benimde öle almıyo artık dışarda beslicez annesi üzülme...
kızlar düzenli sancım var,sağ tarafımda,ama öyle 5dk da bir değil 2 3 dk da bir,olabilirmi acaba
annem yan dairemde ama oda hastaneye gittioff cidden düzenli sancı bu bir saattir sürüyor,olabilirmi acaba ya,ya ağdaya yaarın gitcekdim,aslında ben salı istedim kız cumaya randevu verdi nolur doğum sancısı olmasın bu
özel doktora gitmiyorum 1aydır,devlete başladım ya,ablamla dün konuştum iyice sancıyı evde çek şiddetlenince hastaneye git dedi,benim korkum doğması değil,canım yaa, inşallah öyle değildir. doktorla konuşma imkanın var mı ? arasan danışsan bir...
slm kızlarrr
04.05.2010 da minik kızım dünyaya geldi,2.5 hafta erken geldi ama sağlıklı çok şükür
hastaneden çıktık evimizdeyiz
allahım herkesin kucağına almak nasip etsin
şimdilik çıkıyım kızım emecek beni bekliyo :)
özel doktora gitmiyorum 1aydır,devlete başladım ya,ablamla dün konuştum iyice sancıyı evde çek şiddetlenince hastaneye git dedi,benim korkum doğması değil,yarın ağdaya gitcem,offf salı günü olabilseydi keşke,oturdum ağlıyorum resmen,bu halde doğuma gidemem yaaa
ben çıkıyorum kızlar randevum var gelınce konusuruz.
devrimim sende konus dr ile bir an önce bizleride habersiz bırakma doğuma gidersen.
kızlar bende 13 mayısda oğlumu kucağıma alcam..dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyımmm :1rolleyes:
ben gitmiycem zaten kız eve gelicek ama cumaya randevu verdi,yada bu akşam 7den sonra gelebilirm dedi,eşim eve geliyor diye o saatte bende cuma sabah olsun dedim,daha 3hafta varya rahat rahat söyledim,kesin müşterisi vardır,neyse 10 dakikadan fazla oldu yeni sancı yok,belki bebek aşağa iniyordur,2gündür vajinamda müthiş ağrıyor,bence bebek aşağa inmeye başladı,doğum değil bu daha çok erkencanım ne olur üzme kendini, ay boşver ağdayı falan, sen ve bebek iyi olun da gerisi teferruat... ya da bir an önce gidip yaptırsan çok kötü hissetmiyorsan...
slm kızlarrr
04.05.2010 da minik kızım dünyaya geldi,2.5 hafta erken geldi ama sağlıklı çok şükür
hastaneden çıktık evimizdeyiz
allahım herkesin kucağına almak nasip etsin
şimdilik çıkıyım kızım emecek beni bekliyo :)
benim dualarım hepinizle kızlar, hepimiz sağ salim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah... ben de yarın gidiyorum bebeğimi kucağıma almaya, çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
benim dualarım hepinizle kızlar, hepimiz sağ salim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah... ben de yarın gidiyorum bebeğimi kucağıma almaya, çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
ben gitmiycem zaten kız eve gelicek ama cumaya randevu verdi,yada bu akşam 7den sonra gelebilirm dedi,eşim eve geliyor diye o saatte bende cuma sabah olsun dedim,daha 3hafta varya rahat rahat söyledim,kesin müşterisi vardır,neyse 10 dakikadan fazla oldu yeni sancı yok,belki bebek aşağa iniyordur,2gündür vajinamda müthiş ağrıyor,bence bebek aşağa inmeye başladı,doğum değil bu daha çok erken
annem geldi şimdi,inmiş karnın doğum olabilir,yakınlarda diyor off iyice korkmaya başladım,su nişan hiç bişey gelmedi,değildir inşllah,ben anneme gidyorum kızlar görüşürüz
ben gitmiycem zaten kız eve gelicek ama cumaya randevu verdi,yada bu akşam 7den sonra gelebilirm dedi,eşim eve geliyor diye o saatte bende cuma sabah olsun dedim,daha 3hafta varya rahat rahat söyledim,kesin müşterisi vardır,neyse 10 dakikadan fazla oldu yeni sancı yok,belki bebek aşağa iniyordur,2gündür vajinamda müthiş ağrıyor,bence bebek aşağa inmeye başladı,doğum değil bu daha çok erken
sağol canım evet 11 mayısta inşallah gelicek kızım. senin içinde hayırlısı canım bakalım ne zaman gelicek bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?