2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anım hayırlı olsunnn günün belli olmuşş sağlıkla atlatırsınız inş hayırlı haberlerini bekliyoruz..

anım hayırlı olsunnn günün belli olmuşş sağlıkla atlatırsınız inş hayırlı haberlerini bekliyoruz..

çok sağol canım, yarın bu saatlerde Allahın izniyle bebeğim yanımda olacak, bu nasıl bir heyecan Allahım eyvahedigeldismile

ayy işte ben de aynı senın gibiyim ,tamam doktoruma güveniyorum ama anesteziyi başka birisi yapıcak sonucta
dr.epiduralde ya yanlıs yere yaparsa ya tutmazsa ya iğne yapılırken hareket edersem daha bunun gibi bir dunya evham var kafamda
sıkıldım artık bu düşüncelerden
hamile kalmadan önce de vardı ama bu kadar değildi cidden
bebeğin de alakadar oldugu her kararda çok zorlanıyorum :sinifsinif:

ben de öyleyim valla :) neyse ki evham yapacak az günümüz kaldı kaydirigubbakcemile3
gerçi sonra da bebekleri büyütürken yeni evhamlar buluruz zemuszemus

amaaan siz bana bakmayın ben sımdı bu ruh halindeyim ama muhtemelen pazartesi artık teslim bayragını cekmiş bi vaziyette olurum
kendımı dinlemem,bebişe odaklanırım sadece boshayallersmile
kızımla kavusacak olmanın sevinci beni rahatlatır zaten

kızlar çok merak ediyorum ya bugün kontrolde neye karar verecek dr um...dicem hemen yarın alsın sezeryana delikafadulden çünküm hem annemi hemde oğlumu görmüş olurumm delikafadulden
kızlar bu arada ben gibi ara ara bunalıma giren var mı
eşime sarıyorum sen ilgilenmiyosun beni anlamıyosun filan die..sanırım ben yalnızlık hissediyorum annemiistiyorummm

hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah... ben de bunalımda gibiyim, durup duruken ağlıyorum falan... sanırım lohusa sendromu da yaşayacağım ben bu gidişle :)) Allah kavuştursun annene de inşallah...

ne kadar güzel Allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallahhh

valla bende sinir olmaya başladı eşim ilgilendiği zaman sinirlerim bozuluyo kimse sarılmasın dokunmasın istiyorum sıkıntıya gelemiyorum oyyyyy çok bunaldım ondan galiba

oda aksine canım canım diye peşimde koşturmuyormu kaydirigubbakcemile:sm_confused:
aman doğurana kadar kimse dokunmasın bana :hulya::hulya::hulya:

ben de öyleyim valla :) neyse ki evham yapacak az günümüz kaldı kaydirigubbakcemile3
gerçi sonra da bebekleri büyütürken yeni evhamlar buluruz zemuszemus

buluruz şekerim buluruz,ondan kolay ne var kaydirigubbakcemile3

ben de nerdeyse 1 aydır bunalımdayım yahu
hele dün agda için kuaföre gittim ,sonlara dogru içim daraldı bi başladım aglamaya
kızcagız da korktu ne oldugunu anlayamadı :kedi:

kendınıze iyi bakın kızlar görüşmek üzere

amin canım inş.ayy bende öle sulu göz oldum bu gidişle bende bunalıma girerim gibi lohusalıkta ama girmeyeyim inş...
oğluma kavuşmam demek anneme kavuşmam demek o yüzden artık oğlum gelsin istiyorummmgamyoncuiremsu

Günaydın kızlar heyecanlarınızı okurken sanki ben hamile olmamış doğum yapmamış gibi hissediyorum halbuki 20 gün önce aynı heyecanı bende paylaşıyordum, ıpek'cim yarın doğuma giriyormuşun çok fazla stres yapma sezeryan korkulduğu gibi değil ben ilk doğumumda sıkıntı çekmiştim fakat bunda inan hiç hissetmedim benimki epidural oldu her anına şahit oldum güzel bir duygu fakat sonrasında bol bol su ve sıvı gıdalar tüketmek gerek günde bir fincan kremasız nescafe tavsiye ederim Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım sizlerle opuyorumnanaktan

ay inşallah canım, sağol :)) eyşan hn nasıl

kızlar merhaba..herkesler iyi inş..ben bugün inanılmaz bel ağrısı cekiyorum.hiç böyle olmamıştım..
adet öncesi bel ağrısı var ya aynen onun gibi

canım gözünaydın ne güzel oğluşun kucağında,sünnetinide olmuş,hayırlı olsun

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....gözünaydın

kızlar bende 13 mayısda oğlumu kucağıma alcam..dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyımmm :1rolleyes:

hayırlsı olsun,inşallah çok kolay vede ağrısız bir doğum olur...

güllüşen gözün aydın Allah anneli babalı büyütmeyi nasipn etsin atlmışım bennnn..

ben geldim,geçti sancılarım çok şükür
nilüfer sende yarın doğuma giriyorsun,gözün aydın hayırlısı olsun,inanılmaz panik olmuştum gözüm kimseyi göremedi kusura bakma
sizlerinde olmuyormu kızlar sancılarınız

sevindim canım geçmesine... yok canım, hiç önemli değil, sen iyi ol da...çok sağol, hepimiz için hayırlısı inşallah. benim sancım senin bahsettiğin kadar düzenli değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…