Sağol Respi, inşallah senin de doğumun en güzel şekilde hayırlısı ile gerçekleşir... evet pozitif olmayı deneyeceğim ben de ne kadar becerebilirsem artık :) çok evhamlı bi tipim zaten :) daha genel mi epidural mi olacak onu da bilmiyorum, yarın karar verecekmiş dr. dün ben sıra beklerken dr gitti 25-30 dakikada sezeryan yaptı geldi, bu kadar kısa sürüyorsa iyi valla :))
anım hayırlı olsunnn günün belli olmuşş sağlıkla atlatırsınız inş hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Sağol Respi, inşallah senin de doğumun en güzel şekilde hayırlısı ile gerçekleşir... evet pozitif olmayı deneyeceğim ben de ne kadar becerebilirsem artık :) çok evhamlı bi tipim zaten :) daha genel mi epidural mi olacak onu da bilmiyorum, yarın karar verecekmiş dr. dün ben sıra beklerken dr gitti 25-30 dakikada sezeryan yaptı geldi, bu kadar kısa sürüyorsa iyi valla :))
ayy işte ben de aynı senın gibiyim ,tamam doktoruma güveniyorum ama anesteziyi başka birisi yapıcak sonucta
dr.epiduralde ya yanlıs yere yaparsa ya tutmazsa ya iğne yapılırken hareket edersem daha bunun gibi bir dunya evham var kafamda
sıkıldım artık bu düşüncelerden
hamile kalmadan önce de vardı ama bu kadar değildi cidden
bebeğin de alakadar oldugu her kararda çok zorlanıyorum :sinifsinif:
kızlar çok merak ediyorum ya bugün kontrolde neye karar verecek dr um...dicem hemen yarın alsın sezeryana delikafadulden çünküm hem annemi hemde oğlumu görmüş olurumm delikafadulden
kızlar bu arada ben gibi ara ara bunalıma giren var mı
eşime sarıyorum sen ilgilenmiyosun beni anlamıyosun filan die..sanırım ben yalnızlık hissediyorum annemiistiyorummm
slm kızlarrr
04.05.2010 da minik kızım dünyaya geldi,2.5 hafta erken geldi ama sağlıklı çok şükür
hastaneden çıktık evimizdeyiz
allahım herkesin kucağına almak nasip etsin
şimdilik çıkıyım kızım emecek beni bekliyo :)
kızlar çok merak ediyorum ya bugün kontrolde neye karar verecek dr um...dicem hemen yarın alsın sezeryana delikafadulden çünküm hem annemi hemde oğlumu görmüş olurumm delikafadulden
eşime sarıyorum sen ilgilenmiyosun beni anlamıyosun filan die..sanırım ben yalnızlık hissediyorum annemiistiyorummm
ben de öyleyim valla :) neyse ki evham yapacak az günümüz kaldı kaydirigubbakcemile3
gerçi sonra da bebekleri büyütürken yeni evhamlar buluruz zemuszemus
hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah... ben de bunalımda gibiyim, durup duruken ağlıyorum falan... sanırım lohusa sendromu da yaşayacağım ben bu gidişle :)) Allah kavuştursun annene de inşallah...
Günaydın kızlar heyecanlarınızı okurken sanki ben hamile olmamış doğum yapmamış gibi hissediyorum halbuki 20 gün önce aynı heyecanı bende paylaşıyordum, İpek'cim yarın doğuma giriyormuşun çok fazla stres yapma sezeryan korkulduğu gibi değil ben ilk doğumumda sıkıntı çekmiştim fakat bunda inan hiç hissetmedim benimki epidural oldu her anına şahit oldum güzel bir duygu fakat sonrasında bol bol su ve sıvı gıdalar tüketmek gerek günde bir fincan kremasız nescafe tavsiye ederim Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım sizlerle opuyorumnanaktan
tesekkurler arkadaslar, oglum 02.05.2010 da saat 00:30 da 3860 gr. ve 52 cm dunyaya geldi. Zor, izdirapli, moral bozucu bir surec yasadim, suyum geldikten yaklasik 24 saat sonra acil sezaryene alindim cunku, suni sancilarla acilmam 4.5 cm de kalmisti ve bebegin basi hala kanala inmemisti. Sonuc olarak hungur sumuk vaziyette sezaryene alindim. Ayrintili olarak dogum hikayemi firsat buldugumda yazacagim.
Biraz gec taburcu olduk evet, benim toparlanmami bekledi doktorum ve cikmadan sariligimiz yukselmisti ve bir gece daha kaldik, oglum fototerapi dedikleri isiklarin altinda yatti, dun sabah cikti, sunnetimizi de olup eve geldik :)
Dogum yapan annelerimizi tebrik ederim, henuz yapmayanlar da olumlu dusunsunler her zaman, nasil olursa olsun agri sizi olacaktir, ama korkmayin kokusu herseye degiyormus gercekten.
:)
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....gözünaydınslm kızlarrr
04.05.2010 da minik kızım dünyaya geldi,2.5 hafta erken geldi ama sağlıklı çok şükür
hastaneden çıktık evimizdeyiz
allahım herkesin kucağına almak nasip etsin
şimdilik çıkıyım kızım emecek beni bekliyo :)
kızlar bende 13 mayısda oğlumu kucağıma alcam..dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyımmm :1rolleyes:
merhaba hanımlar...
ben geldim,geçti sancılarım çok şükür
nilüfer sende yarın doğuma giriyorsun,gözün aydın hayırlısı olsun,inanılmaz panik olmuştum gözüm kimseyi göremedi kusura bakma
sizlerinde olmuyormu kızlar sancılarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?