2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
İPEKNİL yarın sezeryan olacakmışsın valla ne güzel anneler günü hediyesi sakın korkma hep güzel şeyler düşün hemen gazını çıkaracaksın hemen ayağa kalkacaksın hemen sütün gelecek bende ilkinde mahvolmuştum ama 2. sezeryanımda hep böyle düşündüm gerçekten de çok kolay olmuştu

annem geldi şimdi,inmiş karnın doğum olabilir,yakınlarda diyor off iyice korkmaya başladım,su nişan hiç bişey gelmedi,değildir inşllah,ben anneme gidyorum kızlar görüşürüz

canım panik yapma olurmu bebek kanala yerleşiyo olabilir benimde öyle olmuştu 2 hafta oldu daha bişey yok ama ayağa kalkmaya bile korkuyorum kalça kemiklerim kırık sanki kasığım fena ağrıyo karnım yere değecek gibi.biraz daha sabır..

bebeğini kucağına alan anneler gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebişler..

bu arada bunalımdaki anne adayları valla hepimiz bunalım oluyoruz hormonlar ve önümüzde zorlu süreç var bunun yüklediği stresler kolay değil ama doktorum şey diyo hasta değilsiniz sadece hamilesiniz ve sonuç çok güzel olacak diye düşünebileceğiniz bir çok nedeniniz var bazan buhran geliyor ben de temiz havaya çıkıyorum ya da banyo yapıp dinleniyrorum iyi geliyo az kaldı artık

inşallah canım, evet ilk anneler günüme 2 gün kala olacak :)) senin tarihin belli oldu mu, geçmişe çok bakamıyorum da...

canım benim 36.hafatadan beri sancım var,NST de de çıkıyor.

mehaba,
Selin sen normal doğum bekliyorsun değil mi, değişiklik var mı ?

pazartesi kesinleşecek canım,benim kızım çok yukarıda kanala hiç girmemiş,doktorum bekleyelim dedi biraz daha,eğer kanala girmezse sezeryan olacağım,,,zorlamak istemiyorum normal doğum diye...

merhaba arkadaşlar
karın ne zaman aşağı iniyo kaçıncı haftada.

kişiye göre değişiyor galiba, bana herkes karnın inmiş diyor 2 haftadır falan ama daha bebek kanala bile girmemiş...

tabi canım doktorun neyi uygun görürse... hakkında hayırlısı olsun inşallah.

kusura bakma biraz geç oldu ama malumm beslenme saatimizdi geç yazdık bayanssulusmile çok şükür artık kızım daha iyi toparladı kendini teyzesi, resmini ekliycem ama ekleyemiyorum

hiç önemli değil canım, oh maşallah Eyşana ben de hepinizin bebişlerini merak ediyorum, eminim hepsi melekler gibidir

slm annısler benımde karnım daha ınmedı ama 2 gundur asagıya baskı yaomaya basladı oglum demekkı calısma yapıyokaydirigubbakcemile3

niye kimse konuşmuyorrr hanımlar bebekler doğunca daha da boş kalacak burası....

valla öyle olacak galiba :) zaten benim evimde internet yok, hemen hemen hiç giremem sanırım, böyle zırt pırt annemlere gelemem ama ilk fırsatta vınn falan bişeyler alacağım :))

valla öyle olacak galiba :) zaten benim evimde internet yok, hemen hemen hiç giremem sanırım, böyle zırt pırt annemlere gelemem ama ilk fırsatta vınn falan bişeyler alacağım :))

öyle yap artık kopmayalım,sen nasılsın heyecan var mı?genel mi olacaksın epidural mi?

öyle yap artık kopmayalım,sen nasılsın heyecan var mı?genel mi olacaksın epidural mi?

hem de nasıl heyecanlıyım anlatamam :) doktor yarın sabah karar verecekmiş ama epidural daha sıcak gelmeye başladı bana, hayırlısı artık :)
evet kopmayalım , daha bebekler olunca paylaşacak, anlatacak, soracak bir sürü şeyimiz olacak hele benim gibi bebek tutmayı bile bilmeyen biri için :))

bende öyleyim,şimdi birde onun telaşı başladı,acaba nasıl olacak,ağlayınca ne yapacağım,nasıl yatacak,uyuyacak...vs.vs.zamanla öğreniriz herhalde....

slm kızlar annemle kayınvalidem geldi temizlik yapıyolar benim sancılar başladı gibi ara ara vuruyo ne zaman gelcek kızım doğum hikayelerini okudum çok duygulandım bende koklamak istedim hayırlısıyla bir atlatabilsek bizdeee
meleklerini kucağına alan varsa gözleri aydın geçmişe bakamıyorum zamanım yok

ARCAK bizimkiler tembel çıktı...

esıme dıyorum bugun nasılsa sımdı hazır yeme ıcme kolayına gelıyo bebıslerın dogunca aglıycakkı meme versınler bırsuru ıs demı yanı.eldekı ımkanları bıraz daha kullanayım dıyorlar heralde

bilmiyorumkismilegirmeyeli kaç gün olmuş benim tickerimde 9 gün yazıyo ayyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…