annem geldi şimdi,inmiş karnın doğum olabilir,yakınlarda diyor off iyice korkmaya başladım,su nişan hiç bişey gelmedi,değildir inşllah,ben anneme gidyorum kızlar görüşürüz
günaydın kızlar
İPEKNİL yarın sezeryan olacakmışsın valla ne güzel anneler günü hediyesi sakın korkma hep güzel şeyler düşün hemen gazını çıkaracaksın hemen ayağa kalkacaksın hemen sütün gelecek bende ilkinde mahvolmuştum ama 2. sezeryanımda hep böyle düşündüm gerçekten de çok kolay olmuştu
ben geldim,geçti sancılarım çok şükür
nilüfer sende yarın doğuma giriyorsun,gözün aydın hayırlısı olsun,inanılmaz panik olmuştum gözüm kimseyi göremedi kusura bakma
sizlerinde olmuyormu kızlar sancılarınız
mehaba,
Selin sen normal doğum bekliyorsun değil mi, değişiklik var mı ?
ay inşallah canım, sağol :)) eyşan hn nasıl
o belli olmuyor,bazısının hiç inmiyormerhaba arkadaşlar
karın ne zaman aşağı iniyo kaçıncı haftada.
merhaba arkadaşlar
karın ne zaman aşağı iniyo kaçıncı haftada.
canım benim 36.hafatadan beri sancım var,NST de de çıkıyor.
pazartesi kesinleşecek canım,benim kızım çok yukarıda kanala hiç girmemiş,doktorum bekleyelim dedi biraz daha,eğer kanala girmezse sezeryan olacağım,,,zorlamak istemiyorum normal doğum diye...
kusura bakma biraz geç oldu ama malumm beslenme saatimizdi geç yazdık bayanssulusmile çok şükür artık kızım daha iyi toparladı kendini teyzesi, resmini ekliycem ama ekleyemiyorum
niye kimse konuşmuyorrr hanımlar bebekler doğunca daha da boş kalacak burası....
slm annısler benımde karnım daha ınmedı ama 2 gundur asagıya baskı yaomaya basladı oglum demekkı calısma yapıyokaydirigubbakcemile3
valla öyle olacak galiba :) zaten benim evimde internet yok, hemen hemen hiç giremem sanırım, böyle zırt pırt annemlere gelemem ama ilk fırsatta vınn falan bişeyler alacağım :))
öyle yap artık kopmayalım,sen nasılsın heyecan var mı?genel mi olacaksın epidural mi?
hem de nasıl heyecanlıyım anlatamam :) doktor yarın sabah karar verecekmiş ama epidural daha sıcak gelmeye başladı bana, hayırlısı artık :)
evet kopmayalım , daha bebekler olunca paylaşacak, anlatacak, soracak bir sürü şeyimiz olacak hele benim gibi bebek tutmayı bile bilmeyen biri için :))
ARCAK bizimkiler tembel çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?