2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin,hayırlısıyla gelsin hepsi inşallah ....

bende öyleyim,şimdi birde onun telaşı başladı,acaba nasıl olacak,ağlayınca ne yapacağım,nasıl yatacak,uyuyacak...vs.vs.zamanla öğreniriz herhalde....
biz de dün onu düşünüyorduk,eşim 1hafta izinli olcak,nöbetleşe uyuruz dedim,evde sürekli uyanık birinin olmasını istiyorum,panik olmaya başladım şimdiden,nefes alışverişini izlemek lazım,kusmuşmu bakmak lazım,köpeğimi ilk 2ay bizim yatak odasında uyutmuşum,gece kalkıp kontrol ediyordum,eşim diyor sen tarçında öyleydin,ben mahvolcam galiba,artık iş yerinde uyurum diyor,ben bebeğimin odasına yatak koycam sanırım,eşimide çok rahatsız etmek istemiyorum,yazık çalışıyor bütün gün

kızlarr yarın doğum yapmam lazım.ama bebiş hala yerinden memnun artık delirmek üzereyim.psikolojim bozuldu...
napıcam beeenmafoldumben

ayyy çok sayfa varyaa..okuduğum kadarına cvp yazayım...GÜLLÜŞEN VE PANCAKE gözünüzb aydın bebişler gelmiş allah analı babalı büyütsün
NİLÜFERCİM sende yarın doğuma giriyomuşsun allah kurtarsın caım..kkolay bir doğum olur inş...

kızlarr yarın doğum yapmam lazım.ama bebiş hala yerinden memnun artık delirmek üzereyim.psikolojim bozuldu...
napıcam beeenmafoldumben
öncelikle sakin ol tatlım,yarın yapman gerekmiyor,kendini buna hazırla,42 hafta sürebiliyor gebelik,kendini şartlandırma,derin nefes al,elinden geldiğince hareketli ol,yürüyüş yapmaya çalış ve hurma varsa bol bol ye,duş al,masaj yaptır rahatlamaya çalış canım

çok sağol canım, inşallah ... eymen nasıl ? baktım da 16 günlük olmuş bile, maşallah

slm canım eymen nasıl sen nasılsın dikişlerin nasıl olduuu

eymen efendi iyi ama sanırım doyuramıyorum oğlumu devamlı memede durmak istiyo..dr.da ısrarla aylık kontrolde belli olur yetip yetmediği diyo delirmek üzereyim..dikişlerm aynı gibi 3 tanesi düştü 1 tanesi ülser yapmış...dr.da sıra beklerken ayakta kıvranıyorum bi bayanla konuştukta nie sezeryan olmadın dedi ben 3 günde ayaklandım dedi..benim 16.günüm ama hala oturamıyorum..

sağol canım.ama hergün hergün beklemek zor geliyor.pzartesi kontrolüm var.ozamana kdar olmazsa doktor sezeryan derse ne yapıcam..beklemek zor.
ayaklarım ellerim heryerim şişti.belim çok ağrıyor..duş alıyorum akşamları yrüyüş yapıyorum.
anneler ne kdar fedakarmış.bunu en çok son ayımda hissettim...

maşaallah canım.valla normal doğum olmuyorsa sezeryandan kaçmamak lazım.herşeyin hayırlısı demek lazım.oğluşun toparlanmıştır ne güzel.2hfta olmuş..

napıcam beeenmafoldumben

yerini çok sevmiş annesi,hayırlısı olsun canım,bazı gebelikler 42. haftaya kadar sürebiliyormuş,stres yapma,eninde sonunda doğacak nasıl olsa,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar selam.sabah dr dan geldık.haftaya persembe sezeryan olucam ınsallah.13 mayıs dogum tarıhımız yanı:)tam 1 hafta sonra kızım olmus olcak ınsallah.

selam kızlar geldim dr'dan sezaryen olucam sanırım yani sanırım değil kesin bebek iri dedi dr tehlikeye atmayalım dedi persembe kesin taih dedik ama 18 mayıs büyük ihtimalle. hayırlısı ne diyelim. bide usg de çıkan kiloya aldanma o az olur ondan büyük olur dedi. kemiikleri iriymiş. bende öyleyim bana benziyor.

geçmiş olsun canım,inşallah en kısa sürede iyileşir,benim doktorumda vajina biraz dar gibi ama olur dedi,39+ larda karar verelim dedi normal doğum için,,,bende dikiş vs. düşündükçe acaba sezeryan mı diyorum...kendimi tamamen doktoruma bırakacağım o ne derse öyle olsun artık hayırlısı...

maşallah canım bebeğine,hayırlsı olsun....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…