slm kızlar annemle kayınvalidem geldi temizlik yapıyolar benim sancılar başladı gibi ara ara vuruyo ne zaman gelcek kızım doğum hikayelerini okudum çok duygulandım bende koklamak istedim hayırlısıyla bir atlatabilsek bizdeee
meleklerini kucağına alan varsa gözleri aydın geçmişe bakamıyorum zamanım yok
biz de dün onu düşünüyorduk,eşim 1hafta izinli olcak,nöbetleşe uyuruz dedim,evde sürekli uyanık birinin olmasını istiyorum,panik olmaya başladım şimdiden,nefes alışverişini izlemek lazım,kusmuşmu bakmak lazım,köpeğimi ilk 2ay bizim yatak odasında uyutmuşum,gece kalkıp kontrol ediyordum,eşim diyor sen tarçında öyleydin,ben mahvolcam galiba,artık iş yerinde uyurum diyor,ben bebeğimin odasına yatak koycam sanırım,eşimide çok rahatsız etmek istemiyorum,yazık çalışıyor bütün günbende öyleyim,şimdi birde onun telaşı başladı,acaba nasıl olacak,ağlayınca ne yapacağım,nasıl yatacak,uyuyacak...vs.vs.zamanla öğreniriz herhalde....
öncelikle sakin ol tatlım,yarın yapman gerekmiyor,kendini buna hazırla,42 hafta sürebiliyor gebelik,kendini şartlandırma,derin nefes al,elinden geldiğince hareketli ol,yürüyüş yapmaya çalış ve hurma varsa bol bol ye,duş al,masaj yaptır rahatlamaya çalış canımkızlarr yarın doğum yapmam lazım.ama bebiş hala yerinden memnun artık delirmek üzereyim.psikolojim bozuldu...
napıcam beeenmafoldumben
kızlarr yarın doğum yapmam lazım.ama bebiş hala yerinden memnun artık delirmek üzereyim.psikolojim bozuldu...
napıcam beeenmafoldumben
ayyy çok sayfa varyaa..okuduğum kadarına cvp yazayım...GÜLLÜŞEN VE PANCAKE gözünüzb aydın bebişler gelmiş allah analı babalı büyütsün
NİLÜFERCİM sende yarın doğuma giriyomuşsun allah kurtarsın caım..kkolay bir doğum olur inş...
slm canım eymen nasıl sen nasılsın dikişlerin nasıl olduuu
öncelikle sakin ol tatlım,yarın yapman gerekmiyor,kendini buna hazırla,42 hafta sürebiliyor gebelik,kendini şartlandırma,derin nefes al,elinden geldiğince hareketli ol,yürüyüş yapmaya çalış ve hurma varsa bol bol ye,duş al,masaj yaptır rahatlamaya çalış canım
çok sağol canım, inşallah ... eymen nasıl ? baktım da 16 günlük olmuş bile, maşallah
eymen efendi iyi ama sanırım doyuramıyorum oğlumu devamlı memede durmak istiyo..dr.da ısrarla aylık kontrolde belli olur yetip yetmediği diyo delirmek üzereyim..dikişlerm aynı gibi 3 tanesi düştü 1 tanesi ülser yapmış...dr.da sıra beklerken ayakta kıvranıyorum bi bayanla konuştukta nie sezeryan olmadın dedi ben 3 günde ayaklandım dedi..benim 16.günüm ama hala oturamıyorum..
kızlarr yarın doğum yapmam lazım.ama bebiş hala yerinden memnun artık delirmek üzereyim.psikolojim bozuldu...
napıcam beeenmafoldumben
eymen efendi iyi ama sanırım doyuramıyorum oğlumu devamlı memede durmak istiyo..dr.da ısrarla aylık kontrolde belli olur yetip yetmediği diyo delirmek üzereyim..dikişlerm aynı gibi 3 tanesi düştü 1 tanesi ülser yapmış...dr.da sıra beklerken ayakta kıvranıyorum bi bayanla konuştukta nie sezeryan olmadın dedi ben 3 günde ayaklandım dedi..benim 16.günüm ama hala oturamıyorum..
selam kızlar geldim dr'dan sezaryen olucam sanırım yani sanırım değil kesin bebek iri dedi dr tehlikeye atmayalım dedi persembe kesin taih dedik ama 18 mayıs büyük ihtimalle. hayırlısı ne diyelim. bide usg de çıkan kiloya aldanma o az olur ondan büyük olur dedi. kemiikleri iriymiş. bende öyleyim bana benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?