sen zaten normali beklemezdin bence :) sabırsızsın,hayırlısı neyse o olsun canım,gözünaydın şimdidenselam kızlar geldim dr'dan sezaryen olucam sanırım yani sanırım değil kesin bebek iri dedi dr tehlikeye atmayalım dedi persembe kesin taih dedik ama 18 mayıs büyük ihtimalle. hayırlısı ne diyelim. bide usg de çıkan kiloya aldanma o az olur ondan büyük olur dedi. kemiikleri iriymiş. bende öyleyim bana benziyor.
kızlar selam.sabah dr dan geldık.haftaya persembe sezeryan olucam ınsallah.13 mayıs dogum tarıhımız yanı:)tam 1 hafta sonra kızım olmus olcak ınsallah.
yerini çok sevmiş annesi,hayırlısı olsun canım,bazı gebelikler 42. haftaya kadar sürebiliyormuş,stres yapma,eninde sonunda doğacak nasıl olsa,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
hayırlı olsun,gözün aydın :)ne güzel az kalmış,günü bilmekde heycanlı olsa gerek,gerçi bizimkide çok heycanlı gece gündüz tetikdeyiz artıkkızlar selam.sabah dr dan geldık.haftaya persembe sezeryan olucam ınsallah.13 mayıs dogum tarıhımız yanı:)tam 1 hafta sonra kızım olmus olcak ınsallah.
konuşuyorum.hadi gel oğlum sana çok güzel ciciler aldık.seni bekliyoruz diye..yok ya tık yok.sanırım içerden bana sırıtıyodur daha çok beklersin diyelülülülülülü
sabah arzu diyordu galiba,yerleri rahat ekmek elden su gölden,dışarı çıkınca kakaları için ağlıycaklar,yemek için ağlıycaklar büyük uğraş :)limitlerini sonuna kadar zorluycaklar,mayıs bebeklerinin bir dengesi yok,ya çok erken geldiler,yada çok beklettiler :)
ilk doğduklarında sanırım göbek düşene kadar zıbın giyiliyor,ben de bir sürü çıtçıtlı ayaksız badyler var,uzun kollu,kısa kollu,onları giydircem altınada eşortman altları var,ayaklı da var ayaksız da,birde onları giydiririm,üstede penye yelek olabilir
aklıma birşey takıldı,bebekler ilk doğduğunda en çok ne giyiyor acaba,ben tulum çok aldım ama emin değilim,ilk 3 ayları yaz mevsimine geliyor....
kızlar yine iyi.bu oğlanlar kendilerini pek bi ağırdan satıyolar..doğsunda bi keseriz hesaplarını...elimize düşecekler zatenlmaz:şaka şaka. yerim ben onları yaaa
ilk doğduklarında sanırım göbek düşene kadar zıbın giyiliyor,ben de bir sürü çıtçıtlı ayaksız badyler var,uzun kollu,kısa kollu,onları giydircem altınada eşortman altları var,ayaklı da var ayaksız da,birde onları giydiririm,üstede penye yelek olabilir
penye yelek ben az aldım 2 tane,neyse doğsunda eksiklerini alırım artık...
sağol canım inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah.canım senın de belli olmus doğum tarihin,hayırlı olsun
benden bir gun sonra masal bebişe kavusacaksın inşallah
şimdiden kolay dogumlar diliyorum sana boshayallersmile
canım yarın sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah.çok sağol canım, yarın bu saatlerde Allahın izniyle bebeğim yanımda olacak, bu nasıl bir heyecan Allahım eyvahedigeldismile
kızlar selam.sabah dr dan geldık.haftaya persembe sezeryan olucam ınsallah.13 mayıs dogum tarıhımız yanı:)tam 1 hafta sonra kızım olmus olcak ınsallah.
kızlar kıyafet konuşulmuş..bizçıtçıtlı badi kullanıyoruz göbeğe bi zararı yok..ve bebeğin beli falanda açılmıyo malum kucakta hep emerken falan hatta hastaneye hem çıtçıtlı hemde zıbın götürdüm zıbını giydirmediler..birde kesinlikle penye yelek örgüğleri giydiremedim tüyleri ağzına falan kaçıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?