2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen zaten normali beklemezdin bence :) sabırsızsın,hayırlısı neyse o olsun canım,gözünaydın şimdiden

yerini çok sevmiş annesi,hayırlısı olsun canım,bazı gebelikler 42. haftaya kadar sürebiliyormuş,stres yapma,eninde sonunda doğacak nasıl olsa,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

konuşuyorum.hadi gel oğlum sana çok güzel ciciler aldık.seni bekliyoruz diye..yok ya tık yok.sanırım içerden bana sırıtıyodur daha çok beklersin diyelülülülülülü

kızlar selam.sabah dr dan geldık.haftaya persembe sezeryan olucam ınsallah.13 mayıs dogum tarıhımız yanı:)tam 1 hafta sonra kızım olmus olcak ınsallah.
hayırlı olsun,gözün aydın :)ne güzel az kalmış,günü bilmekde heycanlı olsa gerek,gerçi bizimkide çok heycanlı gece gündüz tetikdeyiz artık

relax ve zeliha hayırlı olsun kızlar. günleriniz belli olmuş.sağlıkla hayırlı bir şekilde alın bebişlerinizi kucağınıza...

konuşuyorum.hadi gel oğlum sana çok güzel ciciler aldık.seni bekliyoruz diye..yok ya tık yok.sanırım içerden bana sırıtıyodur daha çok beklersin diyelülülülülülü

sabah arzu diyordu galiba,yerleri rahat ekmek elden su gölden,dışarı çıkınca kakaları için ağlıycaklar,yemek için ağlıycaklar büyük uğraş :)limitlerini sonuna kadar zorluycaklar,mayıs bebeklerinin bir dengesi yok,ya çok erken geldiler,yada çok beklettiler :)

aklıma birşey takıldı,bebekler ilk doğduğunda en çok ne giyiyor acaba,ben tulum çok aldım ama emin değilim,ilk 3 ayları yaz mevsimine geliyor....

ilk doğduklarında sanırım göbek düşene kadar zıbın giyiliyor,ben de bir sürü çıtçıtlı ayaksız badyler var,uzun kollu,kısa kollu,onları giydircem altınada eşortman altları var,ayaklı da var ayaksız da,birde onları giydiririm,üstede penye yelek olabilir

kızlar yine iyi.bu oğlanlar kendilerini pek bi ağırdan satıyolar..doğsunda bi keseriz hesaplarını...elimize düşecekler zatenlmaz:şaka şaka. yerim ben onları yaaa

evet.bende öyle tahmin ediyorum.bende en çok onlardan aldım..
giyse giyse yelek olarak penye yelek giyer.
kızlar araba koltuğu şeklnde puset aldınız mı??

aklıma birşey takıldı,bebekler ilk doğduğunda en çok ne giyiyor acaba,ben tulum çok aldım ama emin değilim,ilk 3 ayları yaz mevsimine geliyor....

valla devrimime katılıyorum ilk başta zıbın giydiriliyormuş ben bir sürü body almıştım çıtçıtlı ama göbek düşene kadar rahat kullanılmıyor dediler ince zıbınlardan aldım bende 4 -5 tane ilk 3 ay yaza geliyor ama ben yinede uzun giydiririm çok fazla olmasada penye yelek çok kullanılıyormuş birde

kızlar yine iyi.bu oğlanlar kendilerini pek bi ağırdan satıyolar..doğsunda bi keseriz hesaplarını...elimize düşecekler zatenlmaz:şaka şaka. yerim ben onları yaaa

oğlanlar geç geliyormuş endişe etmeyin benimki kız ama oda geç gelecek gibi:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: pazartesi dr randevum vardı yarına aldırmak zorunda kalldım eşime izin vermiyorlarakannehir bakalım dr ne diyecek bu arada başka dra gideceğim benimki izinli yarın temizlikçide gelecek ayy yoğun bir gün olacak galiba üstüne birde bebek gelirmiş yarın ne komik olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım senin sancılar geçti mi?????

selam kızlar;
bir haftadır bakamadım annemler pc'ye bakmama izin vermiyorlar hasta olurmuşum diye bu gün kaçamak yaptım. geçmişe biraz bakabildim tebrik eden arkadaşarım hepinize çok teşekkür ederim inşallah sizlerde sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza. harika bir duyguymuş kokusu bile bambaşka gözümü kırmadan saatlerce seyredebilirim kuzumu. kaydirigubbakcemile3
doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun bebişlerinizi sağlıkla bütürsünüz inşallah rabbim hepimizi nazarlardan korusun.
doğum günleri belli olan arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıklı kolay doğumlarınız olur inşallah.

canım senın de belli olmus doğum tarihin,hayırlı olsun
benden bir gun sonra masal bebişe kavusacaksın inşallah
şimdiden kolay dogumlar diliyorum sana boshayallersmile
sağol canım inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah.
çok sağol canım, yarın bu saatlerde Allahın izniyle bebeğim yanımda olacak, bu nasıl bir heyecan Allahım eyvahedigeldismile
canım yarın sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah.
kızlar selam.sabah dr dan geldık.haftaya persembe sezeryan olucam ınsallah.13 mayıs dogum tarıhımız yanı:)tam 1 hafta sonra kızım olmus olcak ınsallah.

seninde günün belli olmuş hayırlısı olsun canım inşallah.

Son düzenleme:
kızlar kıyafet konuşulmuş..bizçıtçıtlı badi kullanıyoruz göbeğe bi zararı yok..ve bebeğin beli falanda açılmıyo malum kucakta hep emerken falan hatta hastaneye hem çıtçıtlı hemde zıbın götürdüm zıbını giydirmediler..birde kesinlikle penye yelek örgüğleri giydiremedim tüyleri ağzına falan kaçıyo..

çıtçıt badi bende çok aldım,birde şapka eldiven devamlı takıyormusun?

kızlar benimle aynı gün sezeryan olucak olan varmı?8 mayıs cumartesi..varsa kaçıncı haftanızdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…