çıtçıt badi bende çok aldım,birde şapka eldiven devamlı takıyormusun?
takıyoruz canım..eldiveni ebe emerken çıkartın anneye temas etsin demişti ama benim ufaklık hemen yüzünü çiziyo..şapka takmassamda hemen hapşuruyo
kızlar benimle aynı gün sezeryan olucak olan varmı?8 mayıs cumartesi..varsa kaçıncı haftanızdasınız?
sen zaten normali beklemezdin bence :) sabırsızsın,hayırlısı neyse o olsun canım,gözünaydın şimdiden
relax ve zeliha hayırlı olsun kızlar. günleriniz belli olmuş.sağlıkla hayırlı bir şekilde alın bebişlerinizi kucağınıza...
maşallah canım bebeğine,hayırlsı olsun....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bugun 40 haftam doldu. Sancilarim basladi. Genelde 10 dakikada bir. 5 dakikada bir olunca hastaneye gidicem. Yalniz benim sancilarim tuvaletim varmis gibi bir baskiyla geliyor, ebe telefonda yuz gelisi olabilir dedi. Yandim ben...............Herkese hayirli ve cabuk dogumlar.
allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin...bugun 40 haftam doldu. Sancilarim basladi. Genelde 10 dakikada bir. 5 dakikada bir olunca hastaneye gidicem. Yalniz benim sancilarim tuvaletim varmis gibi bir baskiyla geliyor, ebe telefonda yuz gelisi olabilir dedi. Yandim ben...............herkese hayirli ve cabuk dogumlar.
selam kızlar nasılsınız
benim sıkıntım gece çok oldu acaip terledim su içinde kaldım kaç defa üst değiştirdim ve hiç uyumadım eşimide uyutmadım sabah 7den beride ayaktayım hala uykum yok bi tuhafım yani. Dün ciğer geliştirici iğne yapmışlardı bana acaba bu iğneden falan bu kadar terlemiş olabilirmiyim. Yoksa hormonalmi ki bilmiyorumkismile
artık kayınvalidem yanımda hep beni yalnız bırakmıyo neolur neolmaz diye. Hafta sonuda annem gelicek pztesi lohusa yatağım falan hazırlancak bebğimin minik beşiğini odama koyucam son hazırlıklar tamamlanıcak salıda inşallah bebğime kavuşucam.
Canım ben de aynen senin gibi soracaklarımı hep unutuyordum, birkaç haftadır yazarak gidiyorum, elimde kağıtla yatıyorum masaya ve sıralıyorum soruları sen de yazmayı dene. Gerçi şunun şurasında kaç muayenemiz kaldı ki.bilmiyorumkismile
Ben de baktım biraz ama sanki bebek omza çok baskı yapar pek fazla kullanamam gibi geldi.
hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhat v ersibtesekkurler arkadaslar, oglum 02.05.2010 da saat 00:30 da 3860 gr. ve 52 cm dunyaya geldi.
:)
canım ben geçmiş olsun yazacaktım ama geçmiş zaten, hemen yaptır ağdanı da stres yapmabel ağrısı geliyor hafif,sonra sancı başlıyor,öyle uzun sürmiyor,dayanılmıycak gibi de değil,sonuncusu tam geçti artık dedim yeniden geldi 30sn felan sürdü
slm kızlarrr
04.05.2010 da minik kızım dünyaya geldi,2.5 hafta erken geldi ama sağlıklı çok şükür
hastaneden çıktık evimizdeyiz
:)
hayırlı olsun canımselam kızlar yarın kısmetse sabahtan gidiyorum hastaneye 9 da yatışım var 10-11 gibi sezeryana alıcaklar çok heycanlıyım
gözün aydın canım hayırlısı olsun,bende bu sinirle doğurcam galiba bugun :)bakarsın sende önce ben doğururumselam kızlar yarın kısmetse sabahtan gidiyorum hastaneye 9 da yatışım var 10-11 gibi sezeryana alıcaklar çok heycanlıyım
sinirden kuduruyorum ya,sabahtan beri kargo bekliyorum,içinde gögüs kremi,yeni doğan temizleme mendili,biberon vs hastaneye götürceğim bir sürü şey var,acil dememe rağmen bu saate kadar gelmedi,balkonda çamaşır toplarken adamlar geldi bende hemen içeri girdim kapıyı açtım beklemeye başladım,bekliyorum asansörü çağırmıyorlar bir türlü,sonra bir daha balkona çıktım baktım ki,arabaya binmiş geri dönüyorlar,kargoyu aradım hemen geri dönsünler diye,neymiş efendim zile basmışlar ben duymamışım vs vs bir sürü yalan,sinirden kudurdum,tekrar getiremezlermiş,biz gidip alacakmışız,sizin mesai saatlerinizde eşimde işde oluyor,bende hamileyim gün bekliyorum,o paket çok önemli diyorum anlamıyor,lütfen diyorum anlamıyor,bağırıyorum anlamıyor,sinir oldum kudurdum,benim akıllı eşimde adamlarla telefonla konuşurken bizim otomat bozuk demiş,ayyy birde ona çıldırdım,adamlarda ordan tutturdu otomatınız bozukmuş bizim suçumuz değil,gelsin tüm sinirimi eşimden çıkarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?