2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
takıyoruz canım..eldiveni ebe emerken çıkartın anneye temas etsin demişti ama benim ufaklık hemen yüzünü çiziyo..şapka takmassamda hemen hapşuruyo

yaramazlık yapıyoo demekki,onun tırnakları inceciktir şimdi,ellerini yesinler onun...

kızlar benim hemşire olan ablamda çok kızıyor şapka ve eldivene,çizsin onlar geçer diyor,bebeklerin en çok kafası üşürmüş ama ablam yinede izin vermiyor,bilmiyorum yani ne yapcağımı
sancılarım geçti bu arada

Bugun 40 haftam doldu. Sancilarim basladi. Genelde 10 dakikada bir. 5 dakikada bir olunca hastaneye gidicem. Yalniz benim sancilarim tuvaletim varmis gibi bir baskiyla geliyor, ebe telefonda yuz gelisi olabilir dedi. Yandim ben...............Herkese hayirli ve cabuk dogumlar.

sen zaten normali beklemezdin bence :) sabırsızsın,hayırlısı neyse o olsun canım,gözünaydın şimdiden

normal günümden 9 gun once alıcak dr

relax ve zeliha hayırlı olsun kızlar. günleriniz belli olmuş.sağlıkla hayırlı bir şekilde alın bebişlerinizi kucağınıza...

maşallah canım bebeğine,hayırlsı olsun....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

amin hepimizin

kızlar yaa nerdeyse oğlum doğup dişleri çıkacak benim hala dişim çıkyor yandım ben yaa taaa arka taraftan dişim patlamış 20 lik uffffffffffff2 tanesini aldırdım bu azıcık dursaydı yaaaa

canım hadi hayırlısı.panik yapma.benimde yarın doluyor 40.haftam.kolay doğum olur inş..bizlere dua et..habersiz bırakma!

selam kızlar nasılsınız
benim sıkıntım gece çok oldu acaip terledim su içinde kaldım kaç defa üst değiştirdim ve hiç uyumadım eşimide uyutmadım sabah 7den beride ayaktayım hala uykum yok bi tuhafım yani. dün ciğer geliştirici iğne yapmışlardı bana acaba bu iğneden falan bu kadar terlemiş olabilirmiyim. yoksa hormonalmi ki bilmiyorumkismile
artık kayınvalidem yanımda hep beni yalnız bırakmıyo neolur neolmaz diye. hafta sonuda annem gelicek pztesi lohusa yatağım falan hazırlancak bebğimin minik beşiğini odama koyucam son hazırlıklar tamamlanıcak salıda inşallah bebğime kavuşucam.

allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin...

olabilir canım belki iğnenin yan etkisidir...

kızlar bizde drdan geldik
beklemedeyiz 1 hafta sonra gideceğiz 38 haftalık olalım dedi...bakalım hayırlısı

selam kızlar yarın kısmetse sabahtan gidiyorum hastaneye 9 da yatışım var 10-11 gibi sezeryana alıcaklar çok heycanlıyım

sinirden kuduruyorum ya,sabahtan beri kargo bekliyorum,içinde gögüs kremi,yeni doğan temizleme mendili,biberon vs hastaneye götürceğim bir sürü şey var,acil dememe rağmen bu saate kadar gelmedi,balkonda çamaşır toplarken adamlar geldi bende hemen içeri girdim kapıyı açtım beklemeye başladım,bekliyorum asansörü çağırmıyorlar bir türlü,sonra bir daha balkona çıktım baktım ki,arabaya binmiş geri dönüyorlar,kargoyu aradım hemen geri dönsünler diye,neymiş efendim zile basmışlar ben duymamışım vs vs bir sürü yalan,sinirden kudurdum,tekrar getiremezlermiş,biz gidip alacakmışız,sizin mesai saatlerinizde eşimde işde oluyor,bende hamileyim gün bekliyorum,o paket çok önemli diyorum anlamıyor,lütfen diyorum anlamıyor,bağırıyorum anlamıyor,sinir oldum kudurdum,benim akıllı eşimde adamlarla telefonla konuşurken bizim otomat bozuk demiş,ayyy birde ona çıldırdım,adamlarda ordan tutturdu otomatınız bozukmuş bizim suçumuz değil,gelsin tüm sinirimi eşimden çıkarcam

ben hep yazarak gidiyorum da defteri açınca aldığım notlar manasız kalyo heyecanlanıyorum

Ben de baktım biraz ama sanki bebek omza çok baskı yapar pek fazla kullanamam gibi geldi.

ben de bilemiyorum ama eni sonu bebeği kucağımızda taşımamız gerekecek o zaman ne yapacağız ne işimize yarayacak bilemiyorum kanguru taşıyan için daha dengeli ama onda da bebek sadece ayakta durabildiği için onunu için iyi değilmiş bilemiyorum hiç birini

tesekkurler arkadaslar, oglum 02.05.2010 da saat 00:30 da 3860 gr. ve 52 cm dunyaya geldi.
:)
hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhat v ersib

bel ağrısı geliyor hafif,sonra sancı başlıyor,öyle uzun sürmiyor,dayanılmıycak gibi de değil,sonuncusu tam geçti artık dedim yeniden geldi 30sn felan sürdü
canım ben geçmiş olsun yazacaktım ama geçmiş zaten, hemen yaptır ağdanı da stres yapma

slm kızlarrr

04.05.2010 da minik kızım dünyaya geldi,2.5 hafta erken geldi ama sağlıklı çok şükür

hastaneden çıktık evimizdeyiz
:)

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
selam kızlar yarın kısmetse sabahtan gidiyorum hastaneye 9 da yatışım var 10-11 gibi sezeryana alıcaklar çok heycanlıyım
hayırlı olsun canım
ipeknilcim Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin

canım sinirlenme, olur herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…