2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kılzar geçmişe şöyle bir bakındımda bebek için ben hiç zıbın almadım hastane çıkışı takımı aldım 2 tane okadar 2-3 tanede çıtçıtlı badi aldım yanıma napıcam yardım edin

bende 1 tanesı 11 li digerı 5li hastane cıkısı 1 tane badı 1 tane tulum 1 polar battanıye pısık kremı bıberon emzık yelek ıslak mendıl ve agız mendılı 2 cıft de corap koydum bebıse

canım zıbın giydiriliyor.bir hfta flan giyiyor ama almak lazım.2 3 tane alsan yeterli sanırım

gözün aydın canım hayırlısı olsun,bende bu sinirle doğurcam galiba bugun :)bakarsın sende önce ben doğururum

Dur dur hemen doğurma biraz daha kalsın oğluş karnında, sinirlenme boşver eşin sabah falan uğrayıp alır ya da annenden rica eersin, sakin ol.

ipeknil ve eda Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun kuzularınıza inşallah.

Güllüşen kızın hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.

Pancake evinize gelmişsiniz gözün aydın. Allah bebişini sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Günü belli olan herkese ve benim gibi sabah akşam doğurmayı bekleyenlere de Rabbim kolaylık versin hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah.

selam kızlar yarın kısmetse sabahtan gidiyorum hastaneye 9 da yatışım var 10-11 gibi sezeryana alıcaklar çok heycanlıyım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

selnacım sana da bişey sorucam bizim hastahanede doğuma eşleri alıyorlar mı? doktora sormadım da aklıma geldi

bilmiyorum ki canım,eşiminde hiç girme gibi bir niyeti yok doğuma...cumartesi günü gideceğim,fotoğraf çekimini sormak istiyorum.

kendimi acayip yorgun hissediyorum,sağdan sola dönemiyorum,kalça kemiklerim ağrıyor...sizlerinde öylemi?

kendimi acayip yorgun hissediyorum,sağdan sola dönemiyorum,kalça kemiklerim ağrıyor...sizlerinde öylemi?

canım iki gün öncesine kadar çok oluyodu bende kalçam çok ağrıyodu hemde bacağım ama şimdilik yok. dünden beride bel ağrım çok hele nstde öldüm bel ağrısından.

canım iki gün öncesine kadar çok oluyodu bende kalçam çok ağrıyodu hemde bacağım ama şimdilik yok. dünden beride bel ağrım çok hele nstde öldüm bel ağrısından.

az kaldı çok şükür bebeklerimize kavuşunca geçer hepsi,heyecan başladı bende de,sezeryana döneceğiz bu gidişle...

az kaldı çok şükür bebeklerimize kavuşunca geçer hepsi,heyecan başladı bende de,sezeryana döneceğiz bu gidişle...

evet canım çok az kaldı benim salı günü inşallah. bakalım seninki ne zaman olcak canım. niye sezeryana döncen sende benim gibi tırstınmı yoksa canım :))

evet canım çok az kaldı benim salı günü inşallah. bakalım seninki ne zaman olcak canım. niye sezeryana döncen sende benim gibi tırstınmı yoksa canım :))

yaa ben zaten her şeklinden korkuyorum ,ama bebek çok yukarıda ,açılma hiç yok,bu saatten sonra zor iner doğum kanalına diyorlar...birde çatımda biraz darlık var açıkçası ürktüm biraz normal doğumdan....

hayırlısı olsun canım bebğin yukardaysa ve inmiycek gibiyse doktorun zaten söyler sana ve yönlendirir seni. nezaman kesinleşicek. bide iki şeklinide yaşamada canım. ani hem normal doğum sancılarını çekip sonrada sezeryana girmek var daha zordur sanırım.
hakkında hayırlısı canım heralde bir iki gün olur aramızda.

cumartesi kesinleşecek canım,herhalde sezeryan olursa 12 si gibi gün verir,bende iki şekli yaşamaktan korkuyorum,,,

cumartesi kesinleşecek canım,herhalde sezeryan olursa 12 si gibi gün verir,bende iki şekli yaşamaktan korkuyorum,,,

hayırlısı olsun ozaman canım cumartesi alırız haberini. seninde belki 11i olur aynı gün kucaklarız bebişlerimizi :)))
benim sabah 7:15 de yatışım yapılcak 8buçukta odanızda olursunuz dedi doktorum off çok heyecanlıyım yaa napıcam ben ogün heyecandan. 4 gün geçmez artık

Hala 5 dakikaya inmedi. Hastaneye gittim yine de kontrol icin ama eve geri geldim. Sancilar kotu ama aralarinda dinleniyorum. Bu birinci kismi zor basa ediyorum, sonra nasil basa edicem bilmem.

Hala 5 dakikaya inmedi. Hastaneye gittim yine de kontrol icin ama eve geri geldim. Sancilar kotu ama aralarinda dinleniyorum. Bu birinci kismi zor basa ediyorum, sonra nasil basa edicem bilmem.

canım çokmu şiddetli gelio sancılar. hastaneden ne dediler doğum zamanı için

mrb bayanlar benide aranıza kabul edermisiniz.bende mayıs annesi olucam inş.37+4 günlüğüm.23myıs doğum tarihim.sağlıkla alırız in bebeklerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…