gözün aydın canım hayırlısı olsun,bende bu sinirle doğurcam galiba bugun :)bakarsın sende önce ben doğururum
gözün aydın canım hayırlısı olsun,bende bu sinirle doğurcam galiba bugun :)bakarsın sende önce ben doğururum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...selam kızlar yarın kısmetse sabahtan gidiyorum hastaneye 9 da yatışım var 10-11 gibi sezeryana alıcaklar çok heycanlıyım
selnacım sana da bişey sorucam bizim hastahanede doğuma eşleri alıyorlar mı? doktora sormadım da aklıma geldi
kendimi acayip yorgun hissediyorum,sağdan sola dönemiyorum,kalça kemiklerim ağrıyor...sizlerinde öylemi?
canım iki gün öncesine kadar çok oluyodu bende kalçam çok ağrıyodu hemde bacağım ama şimdilik yok. dünden beride bel ağrım çok hele nstde öldüm bel ağrısından.
az kaldı çok şükür bebeklerimize kavuşunca geçer hepsi,heyecan başladı bende de,sezeryana döneceğiz bu gidişle...
evet canım çok az kaldı benim salı günü inşallah. bakalım seninki ne zaman olcak canım. niye sezeryana döncen sende benim gibi tırstınmı yoksa canım :))
yaa ben zaten her şeklinden korkuyorum ,ama bebek çok yukarıda ,açılma hiç yok,bu saatten sonra zor iner doğum kanalına diyorlar...birde çatımda biraz darlık var açıkçası ürktüm biraz normal doğumdan....
hayırlısı olsun canım bebğin yukardaysa ve inmiycek gibiyse doktorun zaten söyler sana ve yönlendirir seni. nezaman kesinleşicek. bide iki şeklinide yaşamada canım. ani hem normal doğum sancılarını çekip sonrada sezeryana girmek var daha zordur sanırım.
hakkında hayırlısı canım heralde bir iki gün olur aramızda.
cumartesi kesinleşecek canım,herhalde sezeryan olursa 12 si gibi gün verir,bende iki şekli yaşamaktan korkuyorum,,,
Hala 5 dakikaya inmedi. Hastaneye gittim yine de kontrol icin ama eve geri geldim. Sancilar kotu ama aralarinda dinleniyorum. Bu birinci kismi zor basa ediyorum, sonra nasil basa edicem bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?