2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dalga geçiyodur kız en azından sizinki bişey diyo benimki benim bulduğum isimleri beğenmiyo milattan önceki isimlerden beğeniyo eski olsun güzel olsun ama anlamı güzel diye her isimde konulmazki ya
benmki de aynı farklı isimlere hep karşı ayşe fatma mehmet nesi var bunların diyo bu arada mehmet dedesinin adı ama istemiyorum ben büyüklerin adını koymayı anlamıyorumki onların ismi olunca ne olacak

8,30 da mı başlıyosun sen??
Ya 10 saat ne kadar çok demi?
İnsan haklarına göre 8 saat çalışmamız lazım.
4 ten sonra valla çekilmiyooooo...
bizim 7,5 saat çalışmamız lazım diye biliyorum ama nerde

çoksevindim gözün aydın canımm

gözün aydın canım kızımız sağlıklı demek rabbim tamamına erdirsin

seninde gözün aydın ne güzel haberler aldık bu akşam
senin adına o kadar sevindimki anlatamam ne olur bundan sonra moralini yüksek tut inşallah hep böyle güzel haberler alırsın canımm

yasak değil mi şikayet etsene eniştene midem köyü diyosun pasif içicilik daha kötü canım çok sinir oldum bilmiyolar mı hamile olduğunu söyle sakın susma

inşallah iyi haberlerle gelirsin

günaydına.s.
iyi sevindim bi hastane bulabilmene kolan hastanesinin bağcılarda da şubesi var sen nerde oturuyosun:uhm:

şişlide oturuyorum canım. normalde uzakta olsa gidilir ama Allah korusun doğum zamanı sancılandığında hastaneye nasıl yetişicen. o kısım beni tedirgin ediyor.

canım n'olur dikkat et kendine. Allahın izniyle bişey olmaz bebeğine sen içini ferah tut. Tüm dualarım seninle canım... :Saruboceq:

bende önceden içiyordum ama şuan içmiyorum tabiki..eşim içtiğinde bile kokuyor balkonda içtiği halde.Sana da kokması gayet normal canım.Onların düşüncesizliği tabiki..
Ne diyebilirsin ki?

Tatlımmm hayırlı olsunnnn çook sevindim sorunsuz bi şekilde geçer hamileliğin inşalkisalkisalkis

ay ne güzel maş. diyelim kızlarr haberler güzel geliyoo keyfim yerine geldi valaa darısı başımızaaalkisalkisalkis
seni de tebrik ederim nilaycım çok sevindimmm sabah sabah vala iyi geldi bu haberlerkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun tatlım randevunda güzel geçer inş senin de hayırlı haberlerini bekliyoruzyerimseniben

hayırlı olsunnnnnnnnnnnn oh ohh kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gelelim sanaaa şule o sigara içenleri kapat bi odaya benzin dök yak:mymeka:
çok zararlı ya dumanı daha beter. :enbuyukkk:

veeee GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERRR
a.s.a.s.a.s.

canım eğer normal doğum yapmayı düşünüyosan
geçen tv de izledim bi doktor şöyle diyodu :
"hastalarımız ya doğum sırasında yetişemezsek hastaneye uzak olur gibi şeyler soruyolar
halbukii doğum hemen sancı gelince 10 dk içinde olan bişey değil önce sancılar başlar bu sancılar 8-10 saat sürer sonra ıkınma başlar ıkınmada en az 1 saat sürer bu yüzden hastaneye yetişmek problem değil"

bende önceden içiyordum ama şuan içmiyorum tabiki..eşim içtiğinde bile kokuyor balkonda içtiği halde.Sana da kokması gayet normal canım.Onların düşüncesizliği tabiki..
Ne diyebilirsin ki?

sorma ya bide her fırsatda aman ha içme sakın içme diyolar
hem dumanı iyice alıyorum zaten sayelerinde
hemde içme diyerek daha beter aklıma sokuyolar:mymeka:

bu yazım sanaydı SESİ

ben normal istiyorum ama korkmaya başladım bazı şeylerden dolayı inşallah sorunsuz geçiririz o döemi de

sanada günaydın nidacım:ecrin_bebek:
sorma valla eniştem biraz ters bi adam o yüzden bişey diyemiyorum ama ilk fırsatda laf sokmayı düşünüyorumsengözlerimebaksanab

sen içiyouydun önceden söyleene dışarda içsinler saygısızlık bu sana

Evet benim ablamda ümraniye taraflarından doğum sancısı başladı teee karşıya fatihe gitti doğuma. bi sıkıntı olmadı çok şükür. Allah ın izniyle biz de atlatırız sağ salim inş..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kelebek nidah çok sevindim güzel haberlerinize.. darısı bizlere inşallah.. bu arada ben ikili tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz??

ben normal istiyorum ama korkmaya başladım bazı şeylerden dolayı inşallah sorunsuz geçiririz o döemi de

canım bende normal doğum istiyorum helede eşim
Allah bu yolu vermiş siz oranızı buranızı kestirip çıkartıyosunuz bebeği diye kızıyo sezeryana
ama bende korkmaya başladım
ya rahmime kesik atarlarsa ya organlarımı aşağı indirirlerse bir sürü kadın var normal doğum yüzünden rahim aldıran
ama sezeryanda ameliyat sonuçta
aman ne bileyim yaaa
epudral normal doğum diyodum şimdi ondanda korkuyorummafoldumben

sende içme dedikleri zaman söyle o zaman.sizin sigaranız beni daha çok etkiliyor falan de baride anlasınlar.şimdi canımız istemiyor sorun yok ama ilerde farklı olabilir.o zaman ne olacak?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kelebek nidah çok sevindim güzel haberlerinize.. darısı bizlere inşallah.. bu arada ben ikili tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz??

günaydınnn
neden yaptırmicaksın:uhm:

sende içme dedikleri zaman söyle o zaman.sizin sigaranız beni daha çok etkiliyor falan de baride anlasınlar.şimdi canımız istemiyor sorun yok ama ilerde farklı olabilir.o zaman ne olacak?

bende öyle düşünüyorum canım söylesinler bi daha içme diye o zaman açıcam ağzımıÇok üzgünüm çoook
ben eşimi içirtmiyorum yanımda
aama varya bulantım olmadığı zaman yemeklerden sonra canım istemeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…