günaydın kızlar
günaydın kızlar
benmki de aynı farklı isimlere hep karşı ayşe fatma mehmet nesi var bunların diyo bu arada mehmet dedesinin adı ama istemiyorum ben büyüklerin adını koymayı anlamıyorumki onların ismi olunca ne olacakdalga geçiyodur kız en azından sizinki bişey diyo benimki benim bulduğum isimleri beğenmiyo milattan önceki isimlerden beğeniyo eski olsun güzel olsun ama anlamı güzel diye her isimde konulmazki ya
bizim 7,5 saat çalışmamız lazım diye biliyorum ama nerde8,30 da mı başlıyosun sen??
Ya 10 saat ne kadar çok demi?
İnsan haklarına göre 8 saat çalışmamız lazım.
4 ten sonra valla çekilmiyooooo...
çoksevindim gözün aydın canımmense kalınlığı ölçüldü ve ikili tarama için kan verdim...
babası ilk kez gördü kuzucuğumu çok duygulandık...kaydirigubbakcemile3
Tam 5,5 cm olmuş ve 1 gün önden gidiyormuş gelişimi, ense kalınlığıda çok iyiymiş..(maşallah)
ama göstermedi kız mı erkek mi..benim ki 1 ay sonraya kaldı kızlar:gitme:
gözün aydın canım kızımız sağlıklı demek rabbim tamamına erdirsinkızlarrrrrr anca eve geldim anca yazıyorumm. bugün 2li testimin kan sonuçlarını aldımm. doktorum çok çok çok düşük risk çok güzel sonuçların dedi. ne 3lü nede 4lüye girmeme gerek yokmuş. test sonucum şu 1/36581darısı hepinize inşallah
seninde gözün aydın ne güzel haberler aldık bu akşamiyi bari ben size mutlu bi haber vereyim ikili test sonucumuzu aldık
risk grubunda değilmişiz zaten üç kısım varmış
çok riskli az riskli hiç riski olmayan
biz hiç riski olmayanyerdeyiz 1:10000 riski var
rabbim yüzümü güldürdü sizlerinkinide böyle güldürür inşallahhhhhhhhhh
senin adına o kadar sevindimki anlatamam ne olur bundan sonra moralini yüksek tut inşallah hep böyle güzel haberler alırsın canımmgünaydın kızlar,
Dün doktor kontrolüm allaha çok şükür iyi geçti, bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu, ikinci kesem öööyle yerinde duruyordu doktorum bi zararı olmaz bebeğine dedi. Normalde ben 9. haftamdayım ama ultrasonda 8 haftalık gözüküyordu, önemsemedi onu doktorum. Bide ilk kez karından muayene oldum doktorumun dediği kadar varmış, ben çok net göremedim. On gün önce vaginal kontrol olduğumda bebeğimin başını falan gayet net görmüştüm. Tekrar 15 gün sonraya randevum var, ozamana daha da rahat görebilirmişim. Tedavime aynı şekilde devam edicem.
Bana iyi dileklerini sunan ve dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
yasak değil mi şikayet etsene eniştene midem köyü diyosun pasif içicilik daha kötü canım çok sinir oldum bilmiyolar mı hamile olduğunu söyle sakın susmaya bu sabah çok sinirliyim ve agresifim
hiç yüzüm gülmüyo ve burda sigara içiyolar daha beter midem bulandı yeter yaaa offfffff
duman altı oldum burda ben bu kadar rahatsız olmuşken çocuğum nasıl oldu kimbilir gidip kavga edşcem şimdi bunlarla:mymeka:
inşallah iyi haberlerle gelirsingünaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
bugün sizlere misafirsiz ve sorunsuz günler diliyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada ben çok kötü oldum dün ondan gelemedim geçmişide şimdi okumadım vaktim yok 11:30 da randevum var bu gece bebeğimin olduğu yerde dayanılmaz bi acıyla kalktım bu sabah çok korkmaya başladım dr gidince görücem kötü kabuslarda gördüm inşallah bebeğime bişey olmaz bana dualarınızı eksik etmeyinde sağlıklı göreyim bebeğimi mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
günaydına.s.
iyi sevindim bi hastane bulabilmene kolan hastanesinin bağcılarda da şubesi var sen nerde oturuyosun:uhm:
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
bu arada ben çok kötü oldum dün ondan gelemedim geçmişide şimdi okumadım vaktim yok 11:30 da randevum var bu gece bebeğimin olduğu yerde dayanılmaz bi acıyla kalktım bu sabah çok korkmaya başladım dr gidince görücem kötü kabuslarda gördüm inşallah bebeğime bişey olmaz bana dualarınızı eksik etmeyinde sağlıklı göreyim bebeğimi mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım biliyolar ya patronum(eniştem) ve ortağı içen zaten çalışma ortamımız çok yakın odalarında içiyolar ama bana geliyo
bide bana içmiyim diye vaaz verip duruyolar
ben hamile kalmadan önce içiyodum
ama bırakmamım hiç bi anlamı olmadı yani hergün duman altındayım
ense kalınlığı ölçüldü ve ikili tarama için kan verdim...
babası ilk kez gördü kuzucuğumu çok duygulandık...kaydirigubbakcemile3
Tam 5,5 cm olmuş ve 1 gün önden gidiyormuş gelişimi, ense kalınlığıda çok iyiymiş..(maşallah)
ama göstermedi kız mı erkek mi..benim ki 1 ay sonraya kaldı kızlar:gitme:
kızlarrrrrr anca eve geldim anca yazıyorumm. bugün 2li testimin kan sonuçlarını aldımm. doktorum çok çok çok düşük risk çok güzel sonuçların dedi. ne 3lü nede 4lüye girmeme gerek yokmuş. test sonucum şu 1/36581darısı hepinize inşallah
iyi bari ben size mutlu bi haber vereyim ikili test sonucumuzu aldık
risk grubunda değilmişiz zaten üç kısım varmış
çok riskli az riskli hiç riski olmayan
biz hiç riski olmayanyerdeyiz 1:10000 riski var
rabbim yüzümü güldürdü sizlerinkinide böyle güldürür inşallahhhhhhhhhh
geçmiş olsun tatlım randevunda güzel geçer inş senin de hayırlı haberlerini bekliyoruzyerimsenibengünaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
Dün doktor kontrolüm allaha çok şükür iyi geçti, bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu, ikinci kesem öööyle yerinde duruyordu doktorum bi zararı olmaz bebeğine dedi. Normalde ben 9. haftamdayım ama ultrasonda 8 haftalık gözüküyordu, önemsemedi onu doktorum. Bide ilk kez karından muayene oldum doktorumun dediği kadar varmış, ben çok net göremedim. On gün önce vaginal kontrol olduğumda bebeğimin başını falan gayet net görmüştüm. Tekrar 15 gün sonraya randevum var, ozamana daha da rahat görebilirmişim. Tedavime aynı şekilde devam edicem.
Bana iyi dileklerini sunan ve dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
ya bu sabah çok sinirliyim ve agresifim
hiç yüzüm gülmüyo ve burda sigara içiyolar daha beter midem bulandı yeter yaaa offfffff
duman altı oldum burda ben bu kadar rahatsız olmuşken çocuğum nasıl oldu kimbilir gidip kavga edşcem şimdi bunlarla:mymeka:
bende önceden içiyordum ama şuan içmiyorum tabiki..eşim içtiğinde bile kokuyor balkonda içtiği halde.Sana da kokması gayet normal canım.Onların düşüncesizliği tabiki..
Ne diyebilirsin ki?
canım eğer normal doğum yapmayı düşünüyosan
geçen tv de izledim bi doktor şöyle diyodu :
"hastalarımız ya doğum sırasında yetişemezsek hastaneye uzak olur gibi şeyler soruyolar
halbukii doğum hemen sancı gelince 10 dk içinde olan bişey değil önce sancılar başlar bu sancılar 8-10 saat sürer sonra ıkınma başlar ıkınmada en az 1 saat sürer bu yüzden hastaneye yetişmek problem değil"
ben normal istiyorum ama korkmaya başladım bazı şeylerden dolayı inşallah sorunsuz geçiririz o döemi decanım eğer normal doğum yapmayı düşünüyosan
"hastalarımız ya doğum sırasında yetişemezsek hastaneye uzak olur gibi şeyler soruyolar
halbukii doğum hemen sancı gelince 10 dk içinde olan bişey değil önce sancılar başlar bu sancılar 8-10 saat sürer sonra ıkınma başlar ıkınmada en az 1 saat sürer bu yüzden hastaneye yetişmek problem değil"
sen içiyouydun önceden söyleene dışarda içsinler saygısızlık bu sanasorma ya bide her fırsatda aman ha içme sakın içme diyolar
hem dumanı iyice alıyorum zaten sayelerinde
hemde içme diyerek daha beter aklıma sokuyolar:mymeka:
canım eğer normal doğum yapmayı düşünüyosan
ben normal istiyorum ama korkmaya başladım bazı şeylerden dolayı inşallah sorunsuz geçiririz o döemi de
sorma ya bide her fırsatda aman ha içme sakın içme diyolar
hem dumanı iyice alıyorum zaten sayelerinde
hemde içme diyerek daha beter aklıma sokuyolar:mymeka:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kelebek nidah çok sevindim güzel haberlerinize.. darısı bizlere inşallah.. bu arada ben ikili tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz??
sende içme dedikleri zaman söyle o zaman.sizin sigaranız beni daha çok etkiliyor falan de baride anlasınlar.şimdi canımız istemiyor sorun yok ama ilerde farklı olabilir.o zaman ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?