2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

belkide ,bizim kızlar bekledi çok şükür bu zamana kadar...Allah sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin hepimize canım...

Hala 5 dakikaya inmedi. Hastaneye gittim yine de kontrol icin ama eve geri geldim. Sancilar kotu ama aralarinda dinleniyorum. Bu birinci kismi zor basa ediyorum, sonra nasil basa edicem bilmem.
doğum başlamış mı canım,nasıl geliyor sancılar???

mrb bayanlar benide aranıza kabul edermisiniz.bende mayıs annesi olucam inş.37+4 günlüğüm.23myıs doğum tarihim.sağlıkla alırız in bebeklerimizi kucağımıza
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin

amin inşallah selnacım hayırlısı hepimiz için.
allahın izniyle çarşamba evimde olucam bebğimle bi sorun olmaz inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: ozaman girip buraya müjdelerim hemen kuzumu inşallah.

amin inşallah selnacım hayırlısı hepimiz için.
allahın izniyle çarşamba evimde olucam bebğimle bi sorun olmaz inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: ozaman girip buraya müjdelerim hemen kuzumu inşallah.

bir gün mü kalacaksın canım hastanede?

hayırlısı canım,epidural mi olacaksın genel mi?

epidural olucam canım. doktorum geneli tavsiye etmedi zaten ağrın olur çok dedi. epiduralde ağrın falan olmıycak dedi. hem bende bebğimi doğduğu anda görmek istiyorum. o yüzden epidural olucam canım.

epidural olucam canım. doktorum geneli tavsiye etmedi zaten ağrın olur çok dedi. epiduralde ağrın falan olmıycak dedi. hem bende bebğimi doğduğu anda görmek istiyorum. o yüzden epidural olucam canım.

hayırlısı olsun ben biraz uzanacağım,kalça kemiklerim ağrıyor...

iyi akşamlar tatşı annişler bebişler..
herkes iyimi?
ben bugün agrıdan duramadım..benm kız erkenmi gelcek nedir? 37.haftadayız daha ,sanki doguracakmış gibi acı çekiyorum

canım zaten zıbın giydirmiyor hemşireler 2-3 tanede alt üst takımlardan al genelde ilk doğduklarında bebişler üşüyor anne karnı sıcaklığını arıyorlar tulumda giydirebilirsin

merhaba güzel anneler
umarım hepiniz iyisiniz
doğum yapan annişler Allah analı babalı büyütsün benim gibi yaklaşanlara sağlıklı sıhatle kucaklamayı nasıp etsinopuyorumnanaktan

benim sinirlerim çok bozuk ya herhangibirşey yok ama herşey üstüme üstüme geliyor hep ağlayasım var sanırım ben lohusalık depresyonuda yaşayacağım

Selam Anneler,
Ne kadar çok kişi var doğuma gün almış olan... Bir sürü yeni sağlıklı doğum ve bebiş haberimiz olacak inşallah olumunekankayizsmile Hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum doğum yapacak arkadaşlar... Pancakee, senin oğlun biraz zorlu gelmiş gerçekten, bundan sonra çok zorlamaz seni umarım... Sağlıkla büyüt canım... Ben bekliyorum, oğlanın keyfi ne zaman gelecek bilemiyorum... Benim epidural ile ilgili soru işaretlerim vardı hatırlarsanız, belimdeki disk daralmasından dolayı... güzel haber epidural olmamı engellemiyormuş, herkes kadar riks var, yani bir özelliğim yok... Sadece herkese göre %15-20 daha fazla bel ağrısı kalabilirmiş... Bu da göze alabileceğim bişey, yabancısı değilim... Ayrıca son birkaç gündür belime sancı vuruor, sabah bel ağrısı ile uyanıyorum, ortadan ikiye kopuyor sanki, doğumun habercilerinden biri olabilir mi sizce????

bu saatte uykumkaçtı bakayım dedimbenimkızda sancı yapıyo ama evam eden bişi yok annemler temizliği bitirdiler herkes kızımı bekliyo biraz nazlı olcak sanırım sancı yapıyo amageçiyo sonra günü belli lan arkadaşlar gözleri aydın sağlkla kucaklarınaalırlar inş belirsizlite kötü ya neyse sağlıkla doğum yapalımda

ilk günaydın benden olsun ....
doğuma gidenlerin Allah yardımcısı olsun,inşallah sağlıkla kavuşurlar bebeklerine...

günaydın kızlarr
çok uykum var ama karnımda aç...kahvaltı yapıp yatayım bariiii...sizler uyuyormusunuzzz??????
özlemcim benimde sabaha karşı bel ağrım oluyo dr a dün sordum doğum habercsi canım yavaş yavaş bu ağrılar bzi götürecek sanırım doğuma..ki inş.benimde hayırlıysa normal olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…