mrb bayanlar benide aranıza kabul edermisiniz.bende mayıs annesi olucam inş.37+4 günlüğüm.23myıs doğum tarihim.sağlıkla alırız in bebeklerimizi kucağımıza
hoşgeldin canım. hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
hayırlısı olsun ozaman canım cumartesi alırız haberini. seninde belki 11i olur aynı gün kucaklarız bebişlerimizi :)))
benim sabah 7:15 de yatışım yapılcak 8buçukta odanızda olursunuz dedi doktorum off çok heyecanlıyım yaa napıcam ben ogün heyecandan. 4 gün geçmez artık
doğum başlamış mı canım,nasıl geliyor sancılar???Hala 5 dakikaya inmedi. Hastaneye gittim yine de kontrol icin ama eve geri geldim. Sancilar kotu ama aralarinda dinleniyorum. Bu birinci kismi zor basa ediyorum, sonra nasil basa edicem bilmem.
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğinmrb bayanlar benide aranıza kabul edermisiniz.bende mayıs annesi olucam inş.37+4 günlüğüm.23myıs doğum tarihim.sağlıkla alırız in bebeklerimizi kucağımıza
amin inşallah selnacım hayırlısı hepimiz için.
allahın izniyle çarşamba evimde olucam bebğimle bi sorun olmaz inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: ozaman girip buraya müjdelerim hemen kuzumu inşallah.
bir gün mü kalacaksın canım hastanede?
evet canım bir gün kalıcam. doktorum öyle söyledi salı doğum çarşamba evinde olucaksın dedi.
hayırlısı canım,epidural mi olacaksın genel mi?
epidural olucam canım. doktorum geneli tavsiye etmedi zaten ağrın olur çok dedi. epiduralde ağrın falan olmıycak dedi. hem bende bebğimi doğduğu anda görmek istiyorum. o yüzden epidural olucam canım.
hayırlısı olsun ben biraz uzanacağım,kalça kemiklerim ağrıyor...
kılzar geçmişe şöyle bir bakındımda bebek için ben hiç zıbın almadım hastane çıkışı takımı aldım 2 tane okadar 2-3 tanede çıtçıtlı badi aldım yanıma napıcam yardım edin
selam feraycım nasılsın?
sendede basladımı sancılar cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?