2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnnn kızlar..

bu sabah oğluma diyorum ya bugün ya yarın gel artık diye ama beni hiiç tınlamıyo:)) hala beklemedeyim ben de..

kızlar günadyın bende gökkuşağı jimerden takipteyim ama doğurmamış,belki evinde net yoktur,bugun ipeknil(nilüfer) doğum yapacak eda doğum yapıcak,bildiklerim bunlar,nilüferde telefonum var doğumdan sonra arıycak,ben arayıp rahatsız etmek istemedim,belki daha girmemiştir doğuma,ama arayim yinede :)

bende gittin sandım seni ama hala buralardasınn açılmn da vardı dimi senin...

evet vardı cnm ama doktor bir daha bakmadı. hem zaten 1-2 cm açılma doğumun başladığını göstermiyormuş. hemen herkesin son ayda 1 cm açıklığı oluyormuş zaten.

selam kızlar. bugün doğum yapıcak arkadaşların allah yardımcısı olsun inşallah.
darısı bizlere

günaydın herkese bugün benimde son günüm yarın 7:30da yatışım var.ınşallah bi sorun olmadan atlatırım.Hepiniz için dua edicem bugün sizlerden de dua bekliyorum.

günaydın herkese bugün benimde son günüm yarın 7:30da yatışım var.İnşallah bi sorun olmadan atlatırım.Hepiniz için dua edicem bugün sizlerden de dua bekliyorum.

canım hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah. dualarımız hep biririmiz için. sağlıkla dönün evinize inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah. dualarımız hep biririmiz için. sağlıkla dönün evinize inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sğl canım senin doğumda salıydı galiba sende inş. hayırlısıyla al bebeğini kucağına Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

günaydın herkese bugün benimde son günüm yarın 7:30da yatışım var.İnşallah bi sorun olmadan atlatırım.Hepiniz için dua edicem bugün sizlerden de dua bekliyorum.

Tatlım, sağlıklı doğumlar olur inşallah... Anneler günü hediyesi bebişine sağlıkla ve kolaylıkla kavuşman için :Saruboceq:

kızlar bende hiç uyku falan kalmadı gece çok az uyuyorum sabahın köründe gözlerimi açıyorum bidaha uyku muyku yok ne yorgunluk ne ağırlık hissediyorum. sürekli devrilip yatan ben cin gibi dolanıyorum delikafadulden
doğuma yakın enerji oluyomuş ya öylemi oldu ki :bbo:

herkese merhabalarrr..
doğuma gidenlera allahım kolay doğum nasip etsin...sağlıkla alsınlar yavrularını...
doğuranları da tebrik ediyorum..darısı başıma..:)

herkese merhaba;

benim dün gece acayip sancım oldu garip bişey,kasıklarıma vuran bir sancı ama kısa süreli,sanırım bebek hareketlerinden oluyor...yarın kontrolüm var bakalım inmiş mi kızım aşağıya,yoksa sezeryan yolu gözükecek bana...

slm herkese, sürekli okuyorum ama niyeyse yazmak pek kısmet olmuyor buraya,
bende hala bekleyenlerdenim, ne açılma ne sancı, bebek kanala girmemiş bile daha, yerimiz rahat geldi heralde, beklicez son güne kadar boshayallersmile boshayallersmile

hayrlı olsun doğuma giden herkese Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin evlatlarımızı, dün kendime ilk anneler günü hediyemi annelere de onların anneler günü hediyesini aldım, hırka, batikte hoş şeyler var aklınızda bulunsun, öpüyorum herkesi benim oğlum daha doğmaya niyetli değil öyle arada burdayım diye sancı faln yapıyor ama o kadar, doğum kanalıuna girip girmediği vajinal muaynede anlaşılır ancak dedi doktorum siz de de öyle mi baktılar kanala girip girmediğine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…