- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
slm herkese, sürekli okuyorum ama niyeyse yazmak pek kısmet olmuyor buraya,
bende hala bekleyenlerdenim, ne açılma ne sancı, bebek kanala girmemiş bile daha, yerimiz rahat geldi heralde, beklicez son güne kadar boshayallersmile boshayallersmile
ay ne bu erkeklerin hali böyle.naz naz.
bu kdarda karizma yapmalarına grek yok canımsengözlerimebaksanab
bekleyenler sabredelim az kaldıkaydirigubbakcemile5
hayrlı olsun doğuma giden herkese Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin evlatlarımızı, dün kendime ilk anneler günü hediyemi annelere de onların anneler günü hediyesini aldım, hırka, batikte hoş şeyler var aklınızda bulunsun, öpüyorum herkesi benim oğlum daha doğmaya niyetli değil öyle arada burdayım diye sancı faln yapıyor ama o kadar, doğum kanalıuna girip girmediği vajinal muaynede anlaşılır ancak dedi doktorum siz de de öyle mi baktılar kanala girip girmediğine?
ay ne bu erkeklerin hali böyle.naz naz.
bu kdarda karizma yapmalarına grek yok canımsengözlerimebaksanab
bekleyenler sabredelim az kaldıkaydirigubbakcemile5
maşallah canım senin oğlun tam 9 ay 10 günü doldurdu bugün...
evet canım, ben salı günü çatı muayenemi oldum, kaçıyodum hep bu sefer gösterttim artıkilk açılışı yapmış olduk sırnaşık şey o zaman söyledi doktor daha kanala girmemiş diye
ya bana sanki daha aylar var gibi geliyo yaaa, hiç inanmıyorum doğurceğime boshayallersmile
evet canım öyle oldu.isterseniz bunu kutlayalım,hem herkese moral olurkaydirigubbakcemile3
sakın kimse benim yanımda ay gecmiyo bekleyemiyorum flan zaman geçmiyor demesin valla çok kötü olurralsanaalsanasmile
daha sna 9gün var.ozamana kdar bekle canım.ben ne yapayım yaaabilmiyorumkismile
hahahhaa ben diyebilir miyim mehlika??:jeyyar:
ay benim erkek kardeşim de 42 haftalık doğmuş geçenlerde öğrendim, meğer boşuna 4,5 kilo doğmamış tosuncuk naniknanik senin bebek kaç kilo olmuştu canım? azcık hoplasak zıplasak işe yarar mı acaba -tatlicadiarzu-
ilknur doğuma gittim dönücem yazmışın bide kimi kandırıyon kızım sen sırnaşık şey
ilknur doğuma gittim dönücem yazmışın bide kimi kandırıyon kızım sen sırnaşık şey
hayır sende deme.sanada daha 3 gün var öhüüümafoldumben
kızlar egzersiz yapsanızzzz
kaydirigubbakcemile3
doğumu bekleyen kızlar basalım bi hastaneyi ay yeter artık doğurtun bizi diyelim kaydirigubbakcemile3
hala şansın var.bir gün birgündür..ama şu var.40.haftada doğmazsa genelde 42.haftada olurmuş doğum.onuda düşünmek lazım
herkese merhaba;
benim dün gece acayip sancım oldu garip bişey,kasıklarıma vuran bir sancı ama kısa süreli,sanırım bebek hareketlerinden oluyor...yarın kontrolüm var bakalım inmiş mi kızım aşağıya,yoksa sezeryan yolu gözükecek bana...
arkadaşlar herkese selam doğuran anneleride tebrik ediyorum (eskiyi okuyamadım) 2 3 gün önce diyodum bende buraya yazıcakmıyım doğurdum diye demiştim eveeeeett şimdi yazıyorum ))))))))))
3 mayıs gece sancılarım başladı açılmam olmadığı için sabah sezeryana alındım 4 mayıs 2010 sabah 8.17 de oğlum dünyaya geldi 3.200 kg 49 cm 38+1 de dayanamadı geldi minik meleğim ikimizde gayet iyiyiz fazla nette duramıcam haber vermek istedim darısı size inşallah çok mutluyum şuan ağlıyorum hatta çok güzel bir duygu hepimize tatdırsın allahım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?