2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne bu erkeklerin hali böyle.naz naz.
bu kdarda karizma yapmalarına grek yok canımsengözlerimebaksanab
bekleyenler sabredelim az kaldıkaydirigubbakcemile5

evet canım, ben salı günü çatı muayenemi oldum, kaçıyodum hep bu sefer gösterttim artık ilk açılışı yapmış olduk sırnaşık şey o zaman söyledi doktor daha kanala girmemiş diye

ay ne bu erkeklerin hali böyle.naz naz.
bu kdarda karizma yapmalarına grek yok canımsengözlerimebaksanab
bekleyenler sabredelim az kaldıkaydirigubbakcemile5

ya bana sanki daha aylar var gibi geliyo yaaa, hiç inanmıyorum doğurceğime boshayallersmile

selam güzel annişler. doğuma gidenlere allah kolaylık versin diyorum. bekleyenlerede sabır. bu oğlanlar iyi inat yaptılar vallaha

maşallah canım senin oğlun tam 9 ay 10 günü doldurdu bugün...

evet canım öyle oldu.isterseniz bunu kutlayalım,hem herkese moral olurkaydirigubbakcemile3
sakın kimse benim yanımda ay gecmiyo bekleyemiyorum flan zaman geçmiyor demesin valla çok kötü olurralsanaalsanasmile

daha sna 9gün var.ozamana kdar bekle canım.ben ne yapayım yaaabilmiyorumkismile

evet canım öyle oldu.isterseniz bunu kutlayalım,hem herkese moral olurkaydirigubbakcemile3
sakın kimse benim yanımda ay gecmiyo bekleyemiyorum flan zaman geçmiyor demesin valla çok kötü olurralsanaalsanasmile

hahahhaa ben diyebilir miyim mehlika??:jeyyar:

daha sna 9gün var.ozamana kdar bekle canım.ben ne yapayım yaaabilmiyorumkismile

ay benim erkek kardeşim de 42 haftalık doğmuş geçenlerde öğrendim, meğer boşuna 4,5 kilo doğmamış tosuncuk naniknanik senin bebek kaç kilo olmuştu canım? azcık hoplasak zıplasak işe yarar mı acaba -tatlicadiarzu-

kilosu gcen pzartesi 3kilo 150gr flan olmş.zaten 3,5 flan olsaydı alırdk dedi doktor.valla bu pzartesi randevüm var gelmezse beyefendi ozamana kadar kmse beni tutamaz

ilknur doğuma gittim dönücem yazmışın bide kimi kandırıyon kızım sen sırnaşık şey

hehehehee kendimi..süprizzzzz

hayır sende deme.sanada daha 3 gün var öhüüümafoldumben

üç güne kadar doğurabilirim yani hala şansım var öle mi?:jeyyar:

kızlar egzersiz yapsanızzzz

günde 2 kere yürüyüş yapıom bide kegel egzersizleri ay daha naaapimmmm yaaaa??hihoyyytkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3

doğumu bekleyen kızlar basalım bi hastaneyi ay yeter artık doğurtun bizi diyelim kaydirigubbakcemile3

ben pazartesi bakcem şu işin icabına zati, 40'ım çıkıo o güne.. benneyaptımki

üç güne kadar doğurabilirim yani hala şansım var öle mi?:jeyyar:

hala şansın var.bir gün birgündür..ama şu var.40.haftada doğmazsa genelde 42.haftada olurmuş doğum.onuda düşünmek lazım

hala şansın var.bir gün birgündür..ama şu var.40.haftada doğmazsa genelde 42.haftada olurmuş doğum.onuda düşünmek lazım

ya ne 42 si yaaa o döllenmeye göre değişir kuzum. benim yumurtlamam tam vaktinde 42. haftaya kalmamalı.:sinifsinif:

selnacım seninle aynıyız canım beimde yarın kontrolüm doktor açılma varmı diye bakıcak.inşlah sezaryene gerek kalamz.bebeğin büyükse normal daha kolay inan bana.o sancılar bende uzun zamandır oluyo.çocuk kendini yerleştirmeye çalışıyo
böle durumlarda doğum daha kolay.ama benim atak sorunlarım başladı yine biraz o sıkıntı var.allah hepimize yardım etsin.

arkadaşlar herkese selam doğuran anneleride tebrik ediyorum (eskiyi okuyamadım) 2 3 gün önce diyodum bende buraya yazıcakmıyım doğurdum diye demiştim eveeeeett şimdi yazıyorum ))))))))))

3 mayıs gece sancılarım başladı açılmam olmadığı için sabah sezeryana alındım 4 mayıs 2010 sabah 8.17 de oğlum dünyaya geldi 3.200 kg 49 cm 38+1 de dayanamadı geldi minik meleğim ikimizde gayet iyiyiz fazla nette duramıcam haber vermek istedim darısı size inşallah çok mutluyum şuan ağlıyorum hatta çok güzel bir duygu hepimize tatdırsın allahım :Saruboceq:

Gözün aydın olsun. Hayırlı, saglıklı ömürleri olsun tüm kuzucukların inşAllah. Darısı sabırsızlıkla bekleyenlerin başına:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…