2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah canım.

gözünüz aydın, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş :Saruboceq:

Canım oğlun hayırlı uğurlu olsun sağlıkla analı-babalı büyüsün inşallah.
Eda ve Nilüfer doğum yapmışlardır herhalde değil mi? İnşallah herşey yolunda gitmiştir, bebişleri kokluyorlardır şimdiopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar.Herkes iyidir umarım.Ben hala doğuramadım eyvahedigeldismile Geç oldu epey ama ancak yerleşebildiğimiz için kelebeğimin cicilerini ekledim teyzeleri.Doğum yapan bi arkadaşımı ziyarete gidicem şimdi öptüm sizi

slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten

kızlar nilüferi aradım,saat 11de aradım,annesiydi sanırım,bebek yanımızda ama nilüfer daha çıkmadı dedi,2side iyimiş akşama doğru arıycam,ayılsın kendine gelsin bekliyorum

bende ağdamı yaptırdım,rahat rahat doğumu bekliyebilirim artık,ağda yapan kız sen 5güne doğurursun,hiç 40ları felan beklemezsin dedi ama bilmiyorum,normalde gıkım çıkmaz şimdi bacaklarımda bile ay ohh yaptım,ben ayy dedikçe senin doğum çok yakın bence dedi :)hayırlısı

kızlaaaarrrr benım sabah nişanım geldi sımdı doktordan geldık.aslında dogum baslamıs 2 cm acıklık var dedı ıster yatıs yapayım sunı sancıyla hızlandıralım dedi.evede gıdıp bekleyebılırsın ama aksam 6-7 gıbı tekrar gel sancın olsada olmasada dedı.bende eve geldım cunku cok heyecanlandımagladım orda bana dua edın sımdı dınlenıyorum bakalım sancı gelecek mı

allah kurtarsın canım ,kolay doğum olsun inş .

slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten

deme kız, niye bağırdın öyle, niye sezeryan dedi, çatı mı darmış, canın tatlı diye mi yoksa bilmiyorumkismile

çok sevindim canım,burda nerdeyse hiç nişandır,sudur haberi alamıyoruz,birden kendim doğurcakmışım gibi heycanlandım,hayırlı sağlıklı,acısız,sancısız doğumlar diliyorum,ayyy çok duygulandım yaaa

ayyy ne heycanlı, , suni sancıya gerek kalmaz bi avazda krtulursun inş :Saruboceq:

deme kız, niye bağırdın öyle, niye sezeryan dedi, çatı mı darmış, canın tatlı diye mi yoksa bilmiyorumkismile

bilmiyorum ama çok acıdı valla ondan bağırdım,çok ayrıntılı konuşmadık,sezeryan diyince bi rahatladım valla ,bebek büyüktü zaten kuş gibi hafifim artık,kaç gündür sinirlerim çok bozuktu belirsizlikten sürekli ağlıyordum

Canım, gözünüz aydın... sağlıkla büyütün inşallah

ayyy ne heycanlı, , suni sancıya gerek kalmaz bi avazda krtulursun inş :Saruboceq:

yaa ınsallah bende ıstemıyorum ıste sunı sancı korktum geldım ama aksak gıdınce yatıs verırse naparım bılmem ınsallah kendılıgınden gelır sancım daha beklemıyordum ben soktayım hala bır de sancı olmayınca ıdrak edemedım.

Ay canım, hadi bakalım, kolay gelsin... Sağlıkla kavuşursun bebişinle inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…