2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım hadi hayırlısıyla doğumun gerçekleşir inş.
rahat ol.cesaretini topla.dualar seninle

ay canım hadi hayırlısıyla doğumun gerçekleşir inş.
rahat ol.cesaretini topla.dualar seninle

saol canım kızlar bırde doktor aksam geldıgınde nobetcı doktora soylersın rahım bıraz gerıye dönük diye sımdı netten baktım da sunı sancı fılan ıyıce korktum zor mu olcak benım dogumum yaa

slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten

hadi hayırlısı inş..seninki zaten tombişti değil mi?
inş.kolayca kalkarsın.yarın bebişine kavuşuyorsun ne güzel yaa maşaallah

slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten

Muayene de ben de çığlık atmasam da ona benzer tepki verdim:) ama dr normal doğumu denicez mutlaka dedi , bak korktum şimdi sancıyı çekip çekip sezeryan olursam hiç şaşmam:) neyse hayırlısı artık.. hoş sancı mancı da gelmiyoki yoklayıp gidiyo arada. hala doğuramayanlar grubundayım ben de:=)

boşver hiçbişi okuma.iyice korkuyor insan.ben hiç okumuyorum dinlemiyorum.herşey çok güzel olacak.rahat ol.sen kadar rahat olursan okdar kolay olur

arcak gözün aydın canım sağlıkla kavuşursun yavruna inş.

valla aranızda en kıdemli benim..kimse şikayet etmesin.herkes bana bakıp ibret alsın:icecream:

arcak gözün aydın canım sağlıkla kavuşursun yavruna inş.
saol canım darısı sıze ınsallah gercı daha bısey yok ta

boşver hiçbişi okuma.iyice korkuyor insan.ben hiç okumuyorum dinlemiyorum.herşey çok güzel olacak.rahat ol.sen kadar rahat olursan okdar kolay olur

ınsallah canım yaa valla eve de ondan geldım azcık rahatlayım kafam dagılsın kendımı hazırlayım dıye.sayenızde rahatım sımdıkaydirigubbakcemile5

canım inşallah güzel geçer kontrolün,benimde yarın netlik kazanacak,hayırlısı bakalım,ama kanala inmediyse ,hala yan duruyorsa çokta zorlamak istemiyorum normal doğum için,atakların için üzüldüm,inşallah hemen geçer hepsi,Allah tan doğuma az var ,bebişinle uğraşırken aklına gelmez canım...

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

gözünaydın canım,hayırlısı olsun....

canım,inşallah çok kolay ve ağrısız doğum yaparsın,Allah bir avazda kurtarsın...

hadi hayırlısı inş..seninki zaten tombişti değil mi?
inş.kolayca kalkarsın.yarın bebişine kavuşuyorsun ne güzel yaa maşaallah
evet canım çok olmasa da tombiş ,inş canım hepimiz kolay kalkarız :Saruboceq:

ya ben zaten serum takılırken bile tepinen bir insanım ama normal olsun istedim ,korkumu yenemedim kastım kendimi neyse sağlık olsun, hayırlısı böylemiş,inş seninki kolay olur

amin canım inş hepimiz kolayca atlatırız. hayırlısı..

selam kızlar..bende doğum yaptım.. sılam kollarımda şükür..pazartesi günü saat 13:30da epiduralli normal doğumla dünyaya geldi. 3470 gr, 53 cm. ilk gece süt gelmediği için zorlandık ama oda geçti.şimdi herşey yolunda.süt geliyor.güzel emiyor ve uyuyor.uyumlu bir bebek. ve çoooooook tatlı....darısı bekleyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…