Ay canım, hadi bakalım, kolay gelsin... Sağlıkla kavuşursun bebişinle inşallahhh
kızlaaaarrrr benım sabah nişanım geldi sımdı doktordan geldık.aslında dogum baslamıs 2 cm acıklık var dedı ıster yatıs yapayım sunı sancıyla hızlandıralım dedi.evede gıdıp bekleyebılırsın ama aksam 6-7 gıbı tekrar gel sancın olsada olmasada dedı.bende eve geldım cunku cok heyecanlandımagladım orda bana dua edın sımdı dınlenıyorum bakalım sancı gelecek mı
ay canım hadi hayırlısıyla doğumun gerçekleşir inş.
rahat ol.cesaretini topla.dualar seninle
slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten
slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten
saol canım kızlar bırde doktor aksam geldıgınde nobetcı doktora soylersın rahım bıraz gerıye dönük diye sımdı netten baktım da sunı sancı fılan ıyıce korktum zor mu olcak benım dogumum yaa
saol canım darısı sıze ınsallah gercı daha bısey yok taarcak gözün aydın canım sağlıkla kavuşursun yavruna inş.
boşver hiçbişi okuma.iyice korkuyor insan.ben hiç okumuyorum dinlemiyorum.herşey çok güzel olacak.rahat ol.sen kadar rahat olursan okdar kolay olur
valla aranızda en kıdemli benim..kimse şikayet etmesin.herkes bana bakıp ibret alsın:icecream:
canım inşallah güzel geçer kontrolün,benimde yarın netlik kazanacak,hayırlısı bakalım,ama kanala inmediyse ,hala yan duruyorsa çokta zorlamak istemiyorum normal doğum için,atakların için üzüldüm,inşallah hemen geçer hepsi,Allah tan doğuma az var ,bebişinle uğraşırken aklına gelmez canım...selnacım seninle aynıyız canım beimde yarın kontrolüm doktor açılma varmı diye bakıcak.inşlah sezaryene gerek kalamz.bebeğin büyükse normal daha kolay inan bana.o sancılar bende uzun zamandır oluyo.çocuk kendini yerleştirmeye çalışıyo
böle durumlarda doğum daha kolay.ama benim atak sorunlarım başladı yine biraz o sıkıntı var.allah hepimize yardım etsin.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...arkadaşlar herkese selam doğuran anneleride tebrik ediyorum (eskiyi okuyamadım) 2 3 gün önce diyodum bende buraya yazıcakmıyım doğurdum diye demiştim eveeeeett şimdi yazıyorum ))))))))))
3 mayıs gece sancılarım başladı açılmam olmadığı için sabah sezeryana alındım 4 mayıs 2010 sabah 8.17 de oğlum dünyaya geldi 3.200 kg 49 cm 38+1 de dayanamadı geldi minik meleğim ikimizde gayet iyiyiz fazla nette duramıcam haber vermek istedim darısı size inşallah çok mutluyum şuan ağlıyorum hatta çok güzel bir duygu hepimize tatdırsın allahım :Saruboceq:
gözünaydın canım,hayırlısı olsun....slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten
canım,inşallah çok kolay ve ağrısız doğum yaparsın,Allah bir avazda kurtarsın...kızlaaaarrrr benım sabah nişanım geldi sımdı doktordan geldık.aslında dogum baslamıs 2 cm acıklık var dedı ıster yatıs yapayım sunı sancıyla hızlandıralım dedi.evede gıdıp bekleyebılırsın ama aksam 6-7 gıbı tekrar gel sancın olsada olmasada dedı.bende eve geldım cunku cok heyecanlandımagladım orda bana dua edın sımdı dınlenıyorum bakalım sancı gelecek mı
valla aranızda en kıdemli benim..kimse şikayet etmesin.herkes bana bakıp ibret alsın:icecream:
çok hoşsun Mehlikasırnaşık şey
hoş olsam ne olcak ayol,doğuramadım gittiiikaydirigubbakcemile3
evet canım çok olmasa da tombiş ,inş canım hepimiz kolay kalkarız :Saruboceq:hadi hayırlısı inş..seninki zaten tombişti değil mi?
inş.kolayca kalkarsın.yarın bebişine kavuşuyorsun ne güzel yaa maşaallah
Muayene de ben de çığlık atmasam da ona benzer tepki verdim:) ama dr normal doğumu denicez mutlaka dedi , bak korktum şimdi sancıyı çekip çekip sezeryan olursam hiç şaşmam:) neyse hayırlısı artık.. hoş sancı mancı da gelmiyoki yoklayıp gidiyo arada. hala doğuramayanlar grubundayım ben de:=)
evet canım çok olmasa da tombiş ,inş canım hepimiz kolay kalkarız :Saruboceq:
ya ben zaten serum takılırken bile tepinen bir insanım ama normal olsun istedim ,korkumu yenemedim kastım kendimi neyse sağlık olsun, hayırlısı böylemiş,inş seninki kolay olur
arkadaşlar doktorlar alttan bakmaya hangi hafta başlıyo ben bugün 37 oldum yarın randevum var bakarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?