2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın canım ne güzell maş. bebişine.darısı başımıza...

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ,gözünaydın ...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş.darısı tüm hamişlerin başına ve tabiki banada..

slm kızlar.bende eylül annesiyimm kısmetse bi oğluşumm olacak ... sayfanızı biraz okudumda çok heyecanlandımm yaa şimdidenn..ne güzell bir duyguu.doğumm yapanlarrınn gözleri aydınn olsun.allahh analı babalı büyütsün hepimizin yavrularını..dualarımm hepimizlee..inşallahh sağlıkla dünyaya getiririz bebişlerimizii...

kızlar canım sıkkın yardım edin...
oğlum bugün hareketsiz dr u aradım soluna yat dedi yarım saatte 2 3 kere hareket etti endişelendim akşm 6 buçukta gel dedi..korkuyorumm dinlenmeye devam et dedi...

oğlum bugün hareketsiz dr u aradım soluna yat dedi yarım saatte 2 3 kere hareket etti endişelendim akşm 6 buçukta gel dedi..korkuyorumm dinlenmeye devam et dedi...

korkma canım uyuyordur,geçenlerde benim kızımda aynısını yaptı hastaneye gittim orada coştu,biraz karnını kaşı,meyvesuyu felan iç....

allah analı babalı büyütsün canım..ne mutlu sana...darısı bize olsun...
ah ah tatlı olmaz mı annesiii..yüzünü şöle hafifçe okşa annesi benim için

evet vardı cnm ama doktor bir daha bakmadı. hem zaten 1-2 cm açılma doğumun başladığını göstermiyormuş. hemen herkesin son ayda 1 cm açıklığı oluyormuş zaten.

korkma canım uyuyordur,geçenlerde benim kızımda aynısını yaptı hastaneye gittim orada coştu,biraz karnını kaşı,meyvesuyu felan iç....

canım tatlı yedim yattımmm suyumuz azalmıştı zaten artık hep hareketiönemli diyodu dr ama dün aktifti böle bişey beklemiyorum dedi tel de...

canım yarım saatte 2-3 kere hareket ettiyse normal bence endişelenme.artık yerleri çok dar zor hareket ediyolar.

Canım hayırlı uğurlu olsun kızın Allah sağlık, mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darısı başımıza

Tatlım, gözünüz aydın... sağlıkla büyütün...alkisalkisalkis

Artık benimki de geçen ayki kadar belirgin hareket etmiyor. miniş miniş oynuyor. Yarım saaatte 2-3 hareket ediyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum

slm kızlar,bugün çatı muaynesi oldum,öyle bi çığlık kopardım ki doktor sen doğuramazsın,pztesi sabah sezeryan dedi çocuk kanala girmemş zaten

Ayy canım çok mu can yakıcı birşey ya? Ben daha önce vajinal muayene oldum baya ama bu farklı birşey mi, benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor, doğum başlayınca yapıyorlarmış. Neyse sen de rahatlamışsın günün belli olmuş Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna.

kızlar nilüferi aradım,saat 11de aradım,annesiydi sanırım,bebek yanımızda ama nilüfer daha çıkmadı dedi,2side iyimiş akşama doğru arıycam,ayılsın kendine gelsin bekliyorum

Artık oğluşunu almıştır kucağına ohhhh:asigim:

Canım sen de hastanedesindir şimdi. Allah yardımcın olsun, bir avazda sağlıkla kavuşun inşallah.

gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün

kızlar daha gıtmedım hastaneye dus aldım hurma yedım hala sancım fılan yok 1 saat sonra gıdıcem eger sancım olmazsa gerı gelmeyı dusunuyorum sunı sancı ıstemıyorum cunku.hem nişan geldıkten 2-3 gun hatta 1-2 hafta sonrada baslayabılıyormus dogum beklıycem acıklıgım artmadıysa tabı

hayırlısı olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…