selam kızlar..bende doğum yaptım.. sılam kollarımda şükür..pazartesi günü saat 13:30da epiduralli normal doğumla dünyaya geldi. 3470 gr, 53 cm. ilk gece süt gelmediği için zorlandık ama oda geçti.şimdi herşey yolunda.süt geliyor.güzel emiyor ve uyuyor.uyumlu bir bebek. ve çoooooook tatlı....darısı bekleyenlerin başına..
kızlar daha gıtmedım hastaneye dus aldım hurma yedım hala sancım fılan yok 1 saat sonra gıdıcem eger sancım olmazsa gerı gelmeyı dusunuyorum sunı sancı ıstemıyorum cunku.hem nişan geldıkten 2-3 gun hatta 1-2 hafta sonrada baslayabılıyormus dogum beklıycem acıklıgım artmadıysa tabı
arkadaşlar doktorlar alttan bakmaya hangi hafta başlıyo ben bugün 37 oldum yarın randevum var bakarmı ki
selam kızlar..bende doğum yaptım.. sılam kollarımda şükür..pazartesi günü saat 13:30da epiduralli normal doğumla dünyaya geldi. 3470 gr, 53 cm. ilk gece süt gelmediği için zorlandık ama oda geçti.şimdi herşey yolunda.süt geliyor.güzel emiyor ve uyuyor.uyumlu bir bebek. ve çoooooook tatlı....darısı bekleyenlerin başına..
selam kızlar ben geldim,doğum yaptım ama ne doğumdu.10 cm açıklığa kadar ağrıyı çektim,sonra ağrının en yüksek noktasında ıkınacaksın dediler,bense ağrı geçince ıkınabildim ancak.bebek bir türlü çıkmadı,küçücük olmasına rağmen,doktora sezaryan dedim,doktor olmaz kanala girdi dedi,en sonunda doktorlar ebeler karnıma bastırarak ancak çıkarabildiler,hala onun sersemlğini yaşıyorum.çok şükür sağ salim kucağıma aldım oğluşumu,yanlız bu sefer sütüm gelmediği için fazla, sarılık oldu oğluşum .doktor bu gece emzir değer 17 bulursa hastanede yatıracağım dedi.dua edin kızlar bir de süt atması için ne yapacağım bilmiyorum.şimdi ayrılmalıyım oğluşum ağlıyor,kendinize iyi bakın kızlar...
Merhabalarrrrr
bugün dr kontrolüm vardı kızım 3560 gr olmuş boyunu ölçemedi ama çok uzun bir bebek olacak dedi bacak boyu bayağ uzunmuş
beklemeye devam normal olacak doğumum ben drdayken evim temizleniyordu geldim bebeğimin sepetini hazırladım kapı süsümüzü yaptık artık gelebilir:) birde eşim yaşlamamış henüz bunun ne anlama geldiğini anlamadım açıkçası???(
bende varım:))
canım gözünaydın maşallah kocaman olmuş artık gelmek için bekliyor....
keşke canım ya bir gelse artık
gözün aydın canım allah analı babalı salıkla büyütsün inşallah.selam kızlar..bende doğum yaptım.. sılam kollarımda şükür..pazartesi günü saat 13:30da epiduralli normal doğumla dünyaya geldi. 3470 gr, 53 cm. ilk gece süt gelmediği için zorlandık ama oda geçti.şimdi herşey yolunda.süt geliyor.güzel emiyor ve uyuyor.uyumlu bir bebek. ve çoooooook tatlı....darısı bekleyenlerin başına..
hadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. :Saruboceq:kızlar daha gıtmedım hastaneye dus aldım hurma yedım hala sancım fılan yok 1 saat sonra gıdıcem eger sancım olmazsa gerı gelmeyı dusunuyorum sunı sancı ıstemıyorum cunku.hem nişan geldıkten 2-3 gun hatta 1-2 hafta sonrada baslayabılıyormus dogum beklıycem acıklıgım artmadıysa tabı
selam kızlar ben geldim,doğum yaptım ama ne doğumdu.10 cm açıklığa kadar ağrıyı çektim,sonra ağrının en yüksek noktasında ıkınacaksın dediler,bense ağrı geçince ıkınabildim ancak.bebek bir türlü çıkmadı,küçücük olmasına rağmen,doktora sezaryan dedim,doktor olmaz kanala girdi dedi,en sonunda doktorlar ebeler karnıma bastırarak ancak çıkarabildiler,hala onun sersemlğini yaşıyorum.çok şükür sağ salim kucağıma aldım oğluşumu,yanlız bu sefer sütüm gelmediği için fazla, sarılık oldu oğluşum .doktor bu gece emzir değer 17 bulursa hastanede yatıracağım dedi.dua edin kızlar bir de süt atması için ne yapacağım bilmiyorum.şimdi ayrılmalıyım oğluşum ağlıyor,kendinize iyi bakın kızlar...
Ayy canım çok mu can yakıcı birşey ya? Ben daha önce vajinal muayene oldum baya ama bu farklı birşey mi, benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor, doğum başlayınca yapıyorlarmış. Neyse sen de rahatlamışsın günün belli olmuş Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna.
canım ben çok sıktım kendimi ondan acıdı herhalde, saol canım cümlemizi
Artık oğluşunu almıştır kucağına ohhhh:asigim:
Canım sen de hastanedesindir şimdi. Allah yardımcın olsun, bir avazda sağlıkla kavuşun inşallah.
canım gözün aydın darısı bi bekleyenlerin başına..
tubatuba canım senin adınada çok sevindim günün belli olmuş ne güzel...
hayırlı doğumlr olur inşallah.
ay ne güzel kavuşmuşsun, maşallahselam kızlar ben geldim,doğum yaptım ama ne doğumdu.10 cm açıklığa kadar ağrıyı çektim,sonra ağrının en yüksek noktasında ıkınacaksın dediler,bense ağrı geçince ıkınabildim ancak.bebek bir türlü çıkmadı,küçücük olmasına rağmen,doktora sezaryan dedim,doktor olmaz kanala girdi dedi,en sonunda doktorlar ebeler karnıma bastırarak ancak çıkarabildiler,hala onun sersemlğini yaşıyorum.çok şükür sağ salim kucağıma aldım oğluşumu,yanlız bu sefer sütüm gelmediği için fazla, sarılık oldu oğluşum .doktor bu gece emzir değer 17 bulursa hastanede yatıracağım dedi.dua edin kızlar bir de süt atması için ne yapacağım bilmiyorum.şimdi ayrılmalıyım oğluşum ağlıyor,kendinize iyi bakın kızlar...
alla alla ben çok heycanlıyım ya niye öyle oldu kibenimde 15inde sezeryan olacak inşallah.ama ben çok tuhafım hiç heyecanım kalmadı böyle alıştım aslında falan diyorum bu durum da endişelendiriyo tabi beni.sizde de böyle olan var mı
kızlar sancım var karnım toplnıyo ve çok şiddetli bi ağrı giriyo 20-30 saniye sürüyo dk tuttum ama bi 5 dk da bir bi 15 dk bir oluyo düzenli değil. inşallah geçer. benim doğumum salı olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
benimde yarın belli olacak ama ben çok korkuyorum hem sezeryandan hem normal doğumdan...ben bayağı heyecanlanıyorum...benimde 15inde sezeryan olacak inşallah.ama ben çok tuhafım hiç heyecanım kalmadı böyle alıştım aslında falan diyorum bu durum da endişelendiriyo tabi beni.sizde de böyle olan var mı
kızlar sancım var karnım toplnıyo ve çok şiddetli bi ağrı giriyo 20-30 saniye sürüyo dk tuttum ama bi 5 dk da bir bi 15 dk bir oluyo düzenli değil. inşallah geçer. benim doğumum salı olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?