2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gözün aydın darısı bi bekleyenlerin başına..

tubatuba canım senin adınada çok sevindim günün belli olmuş ne güzel...
hayırlı doğumlr olur inşallah.

hadi hayırlısı..

selam kızlar ben geldim,doğum yaptım ama ne doğumdu.10 cm açıklığa kadar ağrıyı çektim,sonra ağrının en yüksek noktasında ıkınacaksın dediler,bense ağrı geçince ıkınabildim ancak.bebek bir türlü çıkmadı,küçücük olmasına rağmen,doktora sezaryan dedim,doktor olmaz kanala girdi dedi,en sonunda doktorlar ebeler karnıma bastırarak ancak çıkarabildiler,hala onun sersemlğini yaşıyorum.çok şükür sağ salim kucağıma aldım oğluşumu,yanlız bu sefer sütüm gelmediği için fazla, sarılık oldu oğluşum .doktor bu gece emzir değer 17 bulursa hastanede yatıracağım dedi.dua edin kızlar bir de süt atması için ne yapacağım bilmiyorum.şimdi ayrılmalıyım oğluşum ağlıyor,kendinize iyi bakın kızlar...

arkadaşlar doktorlar alttan bakmaya hangi hafta başlıyo ben bugün 37 oldum yarın randevum var bakarmı ki

canım doktordan doktora değişiyor, aslında doğum sırasında bile bakılsa oluyormuş ama önceden yapıyorlar genelde, benim doktor 36. haftada bakıcaktı kaçtım elinden, 38+3 de gittiğimde baktı çatı için, bide örtünün altından yaptı, hiç bakmadı

hayırlı evlat olsun, maşallah diyeyim kuzuya, darısı bize inş...

geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün yavrunu, süt için doğum yapan arkadaşlar daha tecrübelidir tabi ama, arkadaşlardan duyduğum, sıcak suyla ıslatılmış havlu koymak iyi geliyormuş, humana nın çaylarını deneyebilirsin, bide malt diye bi içecek varmış süt artırıcı, eczanelerde satılıyormuş, dene istersen, Allah yardımcınız olsun

Merhabalarrrrr

bugün dr kontrolüm vardı kızım 3560 gr olmuş boyunu ölçemedi ama çok uzun bir bebek olacak dedi bacak boyu bayağ uzunmuş

beklemeye devam normal olacak doğumum ben drdayken evim temizleniyordu geldim bebeğimin sepetini hazırladım kapı süsümüzü yaptık artık gelebilir:) birde eşim yaşlamamış henüz bunun ne anlama geldiğini anlamadım açıkçası???(

canım gözünaydın maşallah kocaman olmuş artık gelmek için bekliyor....

benimde yarın kontrolüm var,sezeryanmı ,normal mi olacak kesinleşecek...hayırlısı olsun inşallah....

benimde 15inde sezeryan olacak inşallah.ama ben çok tuhafım hiç heyecanım kalmadı böyle alıştım aslında falan diyorum bu durum da endişelendiriyo tabi beni.sizde de böyle olan var mı

gözün aydın canım allah analı babalı salıkla büyütsün inşallah.
hadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. :Saruboceq:

gözünaydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.
sarılığı düzelir inşallah canım biranönce.
sütüde en çok dereotu bulgur rezene anason bol yeşillik falan arttırıyo diye biliyorum.

kızlar sancım var karnım toplnıyo ve çok şiddetli bi ağrı giriyo 20-30 saniye sürüyo dk tuttum ama bi 5 dk da bir bi 15 dk bir oluyo düzenli değil. inşallah geçer. benim doğumum salı olucak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canım gözün aydın darısı bi bekleyenlerin başına..

tubatuba canım senin adınada çok sevindim günün belli olmuş ne güzel...
hayırlı doğumlr olur inşallah.

ay ne güzel kavuşmuşsun, maşallah
benimde 15inde sezeryan olacak inşallah.ama ben çok tuhafım hiç heyecanım kalmadı böyle alıştım aslında falan diyorum bu durum da endişelendiriyo tabi beni.sizde de böyle olan var mı
alla alla ben çok heycanlıyım ya niye öyle oldu ki

bi takip et bakalım nolcak

benimde yarın belli olacak ama ben çok korkuyorum hem sezeryandan hem normal doğumdan...ben bayağı heyecanlanıyorum...

hoşgeldin canım,düzensiz değilse geçer,dün gece benimde çok oldu doğuruyorum zannettim,bebek hareketlerine dikkat et,önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…