benimde yarın belli olacak ama ben çok korkuyorum hem sezeryandan hem normal doğumdan...ben bayağı heyecanlanıyorum...
hoşgeldin canım,düzensiz değilse geçer,dün gece benimde çok oldu doğuruyorum zannettim,bebek hareketlerine dikkat et,önemli olan o
ay ne güzel kavuşmuşsun, maşallah
alla alla ben çok heycanlıyım ya niye öyle oldu ki
bi takip et bakalım nolcak
hoşbuldum canım valla bir buçuk sattir böyle geçer diye bekliyorum. sancı baya canımı yakıyo. bebeğim hareketli normal yani. bakalım bekliyorum. bilmiyorumkismile
tubacım,çatı muaynesini nasıl yaptı?normal tuşe muayne gibi mi?
benim de vajinamda muhteşem bi ağrı var,tarifi mümkün değil adım atamıyorum,nerden çıktı bu yaaaa
evet canımcım ama birden ittirdi yani bilmiyorum yavaşça yapmadı ya bağırıyom diye acele etti bilmiyorum ama çok canımı yaktı
canım seninde pztesi geliyomuş bebiş hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
benimde salı günü sezeryan tabi sancılarım şiddetlenip önce gelmeye kalkmazsa bebeğim inşallah
bekle bakalım,düzene girerse ararsın doktorunu,olmadı NST ye girersin,bende dün akşam doğuruyorum zannettim ama kızım çok hareketliydi,kanter içinde kaldım ağrıdan ama geçti...
ay sorma benim de şuan çok kötü ağrım başladı,offf doğurmak istemiyorum pztesi olsun yarın işlerim var
canım ya sonlardayız işte hakkımızda hayırlısı bekliyoruz artık. benim kızda hareketli.
sende yarın doktora gitte belli olsun doğum şeklin sonra doğur. bende salı gidiyim hayırlısıyla
kısmet tabi bilmiyorumkismile
evet ,bakalım yarın ne olacak???çok heyecanlıyım,Allah sağ salim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,aslında bu kadar detaycı olduğuma kızıyorum bazen,
düşünüyorumda hiç doktor görmeyen,sancısını bile gizleyerek ,hastaneye hiç gitmeden douran milyonlarca kadın var...ama ben sanki dünyada bir kendim hamileymişim bir ben doğuracakmışım gibi abartıyorum ,,,aman ne bileyim işte garip bir duygu...
ben uzanıyorum ağrılarım geçsin,doğurmak istemiyorum
selam kızlar ben geldim,doğum yaptım ama ne doğumdu.10 cm açıklığa kadar ağrıyı çektim,sonra ağrının en yüksek noktasında ıkınacaksın dediler,bense ağrı geçince ıkınabildim ancak.bebek bir türlü çıkmadı,küçücük olmasına rağmen,doktora sezaryan dedim,doktor olmaz kanala girdi dedi,en sonunda doktorlar ebeler karnıma bastırarak ancak çıkarabildiler,hala onun sersemlğini yaşıyorum.çok şükür sağ salim kucağıma aldım oğluşumu,yanlız bu sefer sütüm gelmediği için fazla, sarılık oldu oğluşum .doktor bu gece emzir değer 17 bulursa hastanede yatıracağım dedi.dua edin kızlar bir de süt atması için ne yapacağım bilmiyorum.şimdi ayrılmalıyım oğluşum ağlıyor,kendinize iyi bakın kızlar...
kaç dk bir düzenli sancı olduğunda artık doktoru aramalıyım acaba. hala aynı devam ediyo bi 5dk da bir bi 15dk bir
Bence ara canım.Düzensiz aralıklarla da olabiliyomuş.Hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun başladıysa doğumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?