2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de vajinamda muhteşem bi ağrı var,tarifi mümkün değil adım atamıyorum,nerden çıktı bu yaaaa

hoşbuldum canım valla bir buçuk sattir böyle geçer diye bekliyorum. sancı baya canımı yakıyo. bebeğim hareketli normal yani. bakalım bekliyorum. bilmiyorumkismile

ay ne güzel kavuşmuşsun, maşallah

alla alla ben çok heycanlıyım ya niye öyle oldu ki

bi takip et bakalım nolcak

canım seninde pztesi geliyomuş bebiş hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
benimde salı günü sezeryan tabi sancılarım şiddetlenip önce gelmeye kalkmazsa bebeğim inşallah

hoşbuldum canım valla bir buçuk sattir böyle geçer diye bekliyorum. sancı baya canımı yakıyo. bebeğim hareketli normal yani. bakalım bekliyorum. bilmiyorumkismile

bekle bakalım,düzene girerse ararsın doktorunu,olmadı NST ye girersin,bende dün akşam doğuruyorum zannettim ama kızım çok hareketliydi,kanter içinde kaldım ağrıdan ama geçti...

evet canımcım ama birden ittirdi yani bilmiyorum yavaşça yapmadı ya bağırıyom diye acele etti bilmiyorum ama çok canımı yaktı

benim doktorum tuşe muayne gibi yaptı benimde çok canım yandı,kendimi öyle bir kastım ki,doktorum bile korktu...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım seninde pztesi geliyomuş bebiş hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
benimde salı günü sezeryan tabi sancılarım şiddetlenip önce gelmeye kalkmazsa bebeğim inşallah

ay sorma benim de şuan çok kötü ağrım başladı,offf doğurmak istemiyorum pztesi olsun yarın işlerim var

bekle bakalım,düzene girerse ararsın doktorunu,olmadı NST ye girersin,bende dün akşam doğuruyorum zannettim ama kızım çok hareketliydi,kanter içinde kaldım ağrıdan ama geçti...

canım ya sonlardayız işte hakkımızda hayırlısı bekliyoruz artık. benim kızda hareketli.
sende yarın doktora gitte belli olsun doğum şeklin sonra doğur. bende salı gidiyim hayırlısıyla
kısmet tabi bilmiyorumkismile

evet ,bakalım yarın ne olacak???çok heyecanlıyım,Allah sağ salim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,aslında bu kadar detaycı olduğuma kızıyorum bazen,
düşünüyorumda hiç doktor görmeyen,sancısını bile gizleyerek ,hastaneye hiç gitmeden douran milyonlarca kadın var...ama ben sanki dünyada bir kendim hamileymişim bir ben doğuracakmışım gibi abartıyorum ,,,aman ne bileyim işte garip bir duygu...

bendede evham ve panik çok oluyo dediğin gibi herkes doğuruyo hemde nasıl şartlarda
abartıyomuyuz bilmiyorum ama evet garip bi duygudayız.
delikafadulden

kaç dk bir düzenli sancı olduğunda artık doktoru aramalıyım acaba. hala aynı devam ediyo bi 5dk da bir bi 15dk bir

Gözün aydın canım.Analı babalı büyüsün.Geçmiş olsun.a.s.

kaç dk bir düzenli sancı olduğunda artık doktoru aramalıyım acaba. hala aynı devam ediyo bi 5dk da bir bi 15dk bir

Bence ara canım.Düzensiz aralıklarla da olabiliyomuş.Hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun başladıysa doğumun.

özlem bencede doktorru ara,geçen gün benim de oldu,1.5 saat sürdü geçti ama senin hem kız çocugu hemde benden öncesin,doğum olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…