2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yarın sabah doğuma gidiyorum benim kız heyecanlandımı ne alttan alttan bastırıyo sıpa...son gece doğurmaya kalkmayımda tedirginim yaa ne bileyim...

selam kızlar bende 38+1 im şu kaşıntı geçmedi bi türlü ama artık hayırlısıyla doğurmak istiyorum bugün doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutlarım Allahım çocuklarıyla eşleriyle beraber uzun huzurlu ömürler yaşamalarını nasip etsin özlemcim seninde günlerin doğur artık rahatla valla ama ben seni sezeryan bekliyosun diye biliyorum Allah yardımcın olsun selece Allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah hepimizinkinide inşallah amin

kızlar allah yardımcınız olsunnn ayy sızlerı okudukca korkularımmm baslladıı...ınsallah saglıklaa kucagınıza alırsınız yavrularınızı ve bızlerdee ınsllahh zamanında:)

kızlar ii akşamlar ben eylül annesi olacağım inşallah herkese hayırlı doğumlar bugün bebeklerini kucaklarına alanlarada hayırlı olsun diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bişey sorucam hurma muhabbeti nedir doğumu mu uyarıyomuş bi denasıl hurma bilen var mı

canım kuranda geçen medine hurmasıdır. hz. meryem isayı hurma ağacının dibinde doğurmuştur ve doğumu kolaylaştırdığına inanılırdı dinen. bilimsel olarak da araştırıldı ki hurma da doğumu başlatan ve doğumu kolaylaştıran bol miktarda oksitosun hormonu mevcut. oksitosun gecikmiş doğumlarda bize suni sancıyla verdikleri hormondur. yani bu ilacın etkisini hurma tek başına kendi gerçekleştiriyor. o yüzden son haftalarda hamilelere bol bol hurma yemeleri önerilir. benim içimde hurma ağacı çıkacak nerdeyse.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
canım ben bilmiyorum hiç araştırmadım...

hz. meryem doğurucağı zaman hurma dalına uzanmış allah tarafından onun hurma yemesi sağlanmış.bölelikle hurma doğumu kolytırıyormuş.kuranda meryem suresinde aynen böle geçer.bilimdel açıdanda incelendiğinde hurma doğumu hızlandıran hormonları harekete geçirdiği ispatlanmış.

bugun kk ya hiç giremedim doğum yapanların gözü aydın birgün daha geçti günler yaklaşıyor ellerim ayaklarım bugün şişti

kizlar hepinize gecmis olsun insallah kucaginiza bir an once alirsiniz bebeklerinizi bende eylul annesiyim simdiden yoruldum zaman hemen gecse diyorum her gun bir saglik sorunum var ama dogumdanda cok korkuyorum buyuk ihtimal epidural sezeryan olucam ufak bir kalp sorunum oldugu icin ama simdiden korku sardi aylar nasil gecicek bilmem size cok ozendim siz yolu bitirdiniz bebeklerinize kavusacaksiniz ben simdiden yoruldum daha cok yol onumde gecmis olsun hepinize kizlar hayirli olsun bebisler.

merhaba kızlar herkese günaydın...a.s.
ya 5 den beri ayaktayım uyuyamıyorum...:çok üzgünüm:

günaydın kızlar ;

son günlerimiz şükürler olsun , yeni anneleri tebrik ediyorum darısı biz doguramayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…