2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözün aydın canım.Analı babalı büyüsün.Geçmiş olsun.a.s.

bebeğin hayırlı olsun allah analı babaı büyütsün canım benşm bebeğimde sarılık oldu hemde 22 ile hastanede yattık bi gece ama allahtan 1 gecede atlattık emmiyorsa direk mama ver yine emdirmeye çalışırsın bebeğini riske atma ben mama vermiyeceğim diye sarılık yaptım sütü artırmak içinde marul ye günde 1 marul filan kanalı açıyo tahin helcası 3 4 litre su meyve suyu kaysı hoşafı kefir dut kurusu yemek yemen önemli değil önemli bol su içmen sıvı tüketmen

herkese iyi haftasonları arkadaslar benım dun nişanım gelmişti doktor ıstersen yatıralım sunı sancıyla destekleyelım dogumu dedı ama ben ıstemedım aksam tekrar gıttım sancılarım pek yoktu normal akısına bıraktık sımdı sancıların duzene gırmesını beklıycem bakalım ne kadar surcek yada kac gun

merhaba anneler tatlı bebişler..nasılsınız?
çatı muayenesinin ne oldugunu bugün anladım:)
kastım biraz kendimi ama kasmayınca daha az acı veriyor dayanılmayacak bişey degil
bizim kızın keyfi yerindeymiş meger..sancılar yalancıymış..rahim agzı kapalı asagıya bile inmemiş nazlı kuşum
pzt 38.haftamıza giriyoruz Allahın izniyle normal dogum olucak inşallah
herkese hayırlı dogumlar

kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanmıştım ama şimdi baktım geçmemiş off ya ne yapacağımmm

selam kızlar doğum yapan akadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütürsünüz inşallah bebişlerinizi.
oğlum bugün 9 günlük oldu dün sağlık ocağına gittik tarama testi için topuğundan kan aldılar çok canı yandı göz yaşları ile ağladı kuşum neyseki emzirince hemen sustu.
arcak81 canım benim nişanım geldikten bir gün sonra doğurdum geçen hafta salı akşamı nişanım geldi çarşamba gece saat 2 de sancılarım sıklaştı 4'de hastaneye gittik perşembe 10:40'da oğluşum dünyaya geldi. inşallah sende hayırlısı ile kolayca doğurursun.

Kimse yok ama ben yazayım :) annemin arkadaşı bi ebe var.Hastanede nöbetçiymiş bugün.Kontrole gittik.1 cm açılmam varmış.Sadece 1 yerde sancı göründü nstde.Salı tekrar nöbetçi.P.tesi günüm doluyor.Hala doğmamış olursa salı tekrar bakacak.Belki salı suni sancıyla doğururum eyvahedigeldismile

saol canım ınsallah dedıgın gıb kolay dogururum bakalım artık.benım dun sabah geldı nısanım dun hemen hemen hıc sancım olmadı aksam nst de cıktı bıraz ama ben yogun bısey hıssetmedım.bugun bıraz sancım var ama daha duzenlı bısey yok bakalım

nişanınmı geldi ay yaklaştın demek canım hayırlısı olsun kolay doğumun olur inş
amin hepimize
kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanmıştım ama şimdi baktım geçmemiş off ya ne yapacağımmm
geçmiş olsun

alllahım kolay doğum nasip etsin görkim inş suni sancıya gerek kalmadan minik kelebeğin kendi gelir

ilknurum annemler memleketten hurma getirdiler saolsun eşim hepsini yedi bitane bile bırakmamış kaydirigubbakcemile3 nasıl kızıyom ona bilsen kaydirigubbakcemile3 inş burda bulabilirim bakalım yoksa b,izim kızın geleceği yokk çok nazlı çokkaydirigubbakcemile

kızlara acileden geliyorum,vajinamdaki ağrı artık yürütmüyor beni,ancak hiç bişey çıkmadı,idrar yolları enf şüphelendim,oda çıkmadı,ilk vajinal muanemi de oldum,açılmam da yokmuş,ya deli etti bu ağrı beni,neden oluyor

Kayra dun sabah 9:50de dogdu. Zorlu bir dogum oldu, epidural istemedim ama sonradan cok pisman oldum. Kayra yuzden geldi, bu yuzden hep makata baski oldu ve beni yirtarak cikti. Allah'tan sinirlerimi yirtmadi. Neyse detaya girmeyim, herkese hayirli dogumlar diliyorum.

tebrik ederim cnm bebeğini eline alınca geçmiştir bütün sıkıntıların
inşallah biz de kavuşuruz bıcırıklara son günler geçmiyor..

daha yeni oturuyorum popomun üzerine 2 gündür durmadan temizlik yapıoruz tabi öncesi de var
halbuki doktor ayakta durma hiç yan yat demişti en son gittiğimde
bu gece doğurmazsam 40'ı görürüz kaydirigubbakcemile3

bi de iyki yazı hamile geçirmicez bugün terden öldüm dayanamazmışım ben hiç
şimdiden geceleri bunalıyorum sıcaktan uyuyamıorum.

iyi akşamlar kızlar..
teyzem hep ılık su içerdi son haftalarında elinde bardak bazen içine bi kaşık şeker atardı..
vede bolca hurma..
çok kolay bir dogum yapmıştı maşallah..hastaneye ulaşmasıyla dogurması bir oldu..
bende ılık su içiyorum sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…