Gözün aydın canım.Analı babalı büyüsün.Geçmiş olsun.a.s.
selam kızlar doğum yapan akadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütürsünüz inşallah bebişlerinizi.
oğlum bugün 9 günlük oldu dün sağlık ocağına gittik tarama testi için topuğundan kan aldılar çok canı yandı göz yaşları ile ağladı kuşum neyseki emzirince hemen sustu.
arcak81 canım benim nişanım geldikten bir gün sonra doğurdum geçen hafta salı akşamı nişanım geldi çarşamba gece saat 2 de sancılarım sıklaştı 4'de hastaneye gittik perşembe 10:40'da oğluşum dünyaya geldi. inşallah sende hayırlısı ile kolayca doğurursun.
nişanınmı geldi ay yaklaştın demek canım hayırlısı olsun kolay doğumun olur inşherkese iyi haftasonları arkadaslar benım dun nişanım gelmişti doktor ıstersen yatıralım sunı sancıyla destekleyelım dogumu dedı ama ben ıstemedım aksam tekrar gıttım sancılarım pek yoktu normal akısına bıraktık sımdı sancıların duzene gırmesını beklıycem bakalım ne kadar surcek yada kac gun
amin hepimizemerhaba anneler tatlı bebişler..nasılsınız?
çatı muayenesinin ne oldugunu bugün anladım:)
kastım biraz kendimi ama kasmayınca daha az acı veriyor dayanılmayacak bişey degil
bizim kızın keyfi yerindeymiş meger..sancılar yalancıymış..rahim agzı kapalı asagıya bile inmemiş nazlı kuşum
pzt 38.haftamıza giriyoruz Allahın izniyle normal dogum olucak inşallah
herkese hayırlı dogumlar
geçmiş olsunkızlar bende idrar yolu enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanmıştım ama şimdi baktım geçmemiş off ya ne yapacağımmm
Kimse yok ama ben yazayım :) annemin arkadaşı bi ebe var.Hastanede nöbetçiymiş bugün.Kontrole gittik.1 cm açılmam varmış.Sadece 1 yerde sancı göründü nstde.Salı tekrar nöbetçi.P.tesi günüm doluyor.Hala doğmamış olursa salı tekrar bakacak.Belki salı suni sancıyla doğururum eyvahedigeldismile
ilknurum annemler memleketten hurma getirdiler saolsun eşim hepsini yedi bitane bile bırakmamış kaydirigubbakcemile3 nasıl kızıyom ona bilsen kaydirigubbakcemile3 inş burda bulabilirim bakalım yoksa b,izim kızın geleceği yokk çok nazlı çokkaydirigubbakcemilecanım kuranda geçen medine hurmasıdır. hz. meryem isayı hurma ağacının dibinde doğurmuştur ve doğumu kolaylaştırdığına inanılırdı dinen. bilimsel olarak da araştırıldı ki hurma da doğumu başlatan ve doğumu kolaylaştıran bol miktarda oksitosun hormonu mevcut. oksitosun gecikmiş doğumlarda bize suni sancıyla verdikleri hormondur. yani bu ilacın etkisini hurma tek başına kendi gerçekleştiriyor. o yüzden son haftalarda hamilelere bol bol hurma yemeleri önerilir. benim içimde hurma ağacı çıkacak nerdeyse.kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun devrim drun ne diyor
Kayra dun sabah 9:50de dogdu. Zorlu bir dogum oldu, epidural istemedim ama sonradan cok pisman oldum. Kayra yuzden geldi, bu yuzden hep makata baski oldu ve beni yirtarak cikti. Allah'tan sinirlerimi yirtmadi. Neyse detaya girmeyim, herkese hayirli dogumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?