ben yaptıracağım sen niye istemiyosungünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kelebek nidah çok sevindim güzel haberlerinize.. darısı bizlere inşallah.. bu arada ben ikili tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz??
benim eşimde aynı kolaysa kendi doğursun elle muayene yapılıyomuş bana geliyo kasılırım ben düşünmesi bile çok kötücanım bende normal doğum istiyorum helede eşim
Allah bu yolu vermiş siz oranızı buranızı kestirip çıkartıyosunuz bebeği diye kızıyo sezeryana
ama bende korkmaya başladım
ya rahmime kesik atarlarsa ya organlarımı aşağı indirirlerse bir sürü kadın var normal doğum yüzünden rahim aldıran
ama sezeryanda ameliyat sonuçta
aman ne bileyim yaaa
epudral normal doğum diyodum şimdi ondanda korkuyorummafoldumben
sanada günaydın nidacım:ecrin_bebek:
sorma valla eniştem biraz ters bi adam o yüzden bişey diyemiyorum ama ilk fırsatda laf sokmayı düşünüyorumsengözlerimebaksanab
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kelebek nidah çok sevindim güzel haberlerinize.. darısı bizlere inşallah.. bu arada ben ikili tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz??
bende öyle düşünüyorum canım söylesinler bi daha içme diye o zaman açıcam ağzımıÇok üzgünüm çoook
ben eşimi içirtmiyorum yanımda
aama varya bulantım olmadığı zaman yemeklerden sonra canım istemeye başladı
benim doktorda bayan ama ne bilim bakalım zamanla alışırım belki o düşünceyeablamın eşi nidacım
tubacım işte o yüzden bayan doktora gidiyorum ya
günaydınnn
neden yaptırmicaksın:uhm:
[COLOR="Magenta"]
günaydın canım, bence çok takma bu kablosuz net olayını şuan heryerde var veya çok çok önemsiyorsan evdeki neti kabloluya çevirin için rahat etsin.
İnşallah 2 li taraman çok iyi geçer, dualarım seninle.[/COLOR]
ya kızlar tutun ki bebeğim down sendromlu çıkacak. ben aldırmayı düşünmüyorum. allahtan gelen herşey kabulümdür. bir kaç istatistiki değer kafamı bulandırsın istemiyorum. hem zaten bebeğin ense kalınlığı ultrasondan da ölçülebiliyor. orda varsa bi sıkıntı napalım kader dicem kabul etcem. ama allah korusun bütün bebişlerimizi..
günaydın canımgünaydın kızlar iyisinizdir inşallah neler konuştunuz merak ettim bi geçmişe bakıyım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?