günaydın kızlar
dün akşam karnım çok ağrıdı bu sabahta müthiş bir karın ağrısı ile uyandım neyse dolandım evde o geçti bu seferde bel ve kasık ağrısı başladı oda geçti
doğum yapan arkadaşlar böyle birşey yaşadınız mıııı:sinifsinif:
Kayra dun sabah 9:50de dogdu. Zorlu bir dogum oldu, epidural istemedim ama sonradan cok pisman oldum. Kayra yuzden geldi, bu yuzden hep makata baski oldu ve beni yirtarak cikti. Allah'tan sinirlerimi yirtmadi. Neyse detaya girmeyim, herkese hayirli dogumlar diliyorum.
Kayra dun sabah 9:50de dogdu. Zorlu bir dogum oldu, epidural istemedim ama sonradan cok pisman oldum. Kayra yuzden geldi, bu yuzden hep makata baski oldu ve beni yirtarak cikti. Allah'tan sinirlerimi yirtmadi. Neyse detaya girmeyim, herkese hayirli dogumlar diliyorum.
bi de iyki yazı hamile geçirmicez bugün terden öldüm dayanamazmışım ben hiç
şimdiden geceleri bunalıyorum sıcaktan uyuyamıorum.
selam kızlar opuyorumnanaktan
yarın sabah doguma gidecegım hayırlısıyla
benım 9 ay süren yolculugum baslangıcından beri epey zordu, benı cok yordu ama sonunda minik mucizeme kavusacagımı bilmek herseyi unutturuyor cidden
bir süre önce doktorların 'cocugunuzun olmayacagı fikrine kendınızı alıştırsanız iyi olur' dediği günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.Rabbim evlat istegiyle yanıp tutusan hiçbir kadını böyle bir sınavla sınamasın :Saruboceq:
yeni annelerin ve umutla bekleyısıne devam eden hamilelerin Anneler gununu kutluyorum.Allah hepimizin evlatlarına sağlık,huzur,mutluluk dolu bir ömür versin
hepinizi kocaman opüyorum
evde bir süreliğine net olmayacagı için foruma giremeyecegım
en kısa zamanda görüşmek üzere sımdılık hoscakalın
benım 9 ay süren yolculugum baslangıcından beri epey zordu, benı cok yordu ama sonunda minik mucizeme kavusacagımı bilmek herseyi unutturuyor cidden
bir süre önce doktorların 'cocugunuzun olmayacagı fikrine kendınızı alıştırsanız iyi olur' dediği günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.Rabbim evlat istegiyle yanıp tutusan hiçbir kadını böyle bir sınavla sınamasın :Saruboceq:
yeni annelerin ve umutla bekleyısıne devam eden hamilelerin Anneler gununu kutluyorum.Allah hepimizin evlatlarına sağlık,huzur,mutluluk dolu bir ömür versin
hepinizi kocaman opüyorum opuyorumnanaktan
en kısa zamanda görüşmek üzere sımdılık hoscakalın :gitme:
respi öncelikle yarın için Allah yardımcın olsun , Rabbim bebgini sağlıkla kucagına Almanı nasip etsin
Seninde anneler günün kutlu olsun canımcım
Bebek hasreti ile yananlara , bebek isteyenlere rabbim yardımcı olsun , onlara bu duyguları tatmayı nasip etsin
canımmm güzel bir doğum ile yavruna kavuş canım...
allahım hepimize sınavlar ile sınadı..şükür ki bu günleri gösterdi ...
anneler günün kutlu olsun..en mükemmel hediyen yarın kollarında olacak ne mutlu...
feray senin ilk doğumun normalmiydi?
hepinizi kocaman opüyorum opuyorumnanaktan
en kısa zamanda görüşmek üzere sımdılık hoscakalın :gitme:
selam kızlar herkesin anneler günü kutlu olsuna.s.
cuma akşamı bizim oğlan korkuttu bizi baya. akşam 8de bir sancı başladı bende anlatamam kızlar sağ tarafımdan vuruyo öyle ağrıyoki ara ara kesiliyo tekrar başlıyo. yani düzenli değildi pek. 10 gibi hastaneye gittik doğurcam sandım ama doğumhaneye aldılar nst ye bağlandım. ben sancıdan kıvranıyorum ama nst de sanvı görünmüyo yada çok az çıkıyo. açıklık varmı diye baktılar hiç açılma yok, çocuk da kanala tam inmemiş dedi ebe.
ağrıların sebebini anlamak için doktor geldi idrar tahlili istedi bişey çıkmadı. ultrasona girdim bebek sırtını sağ tarafıma yaslamış baskı yapıyomuş, gaz sancısı olabilir yada ay sancısı falan dediler. kasılmalarım vardı baya ama doktor geri yolladı doğum başlamamış diye. eve geldik saat 4e kadar sürdü sancılar sonra birden kesildi. acaip bişeydi bilmiyorumkismile
ertesi gün doktora gittim yine suda azalma olabilir bebek de iri bi bebek sen pazartesi sabah aç karnına gel bi bakalım dedi. normal doğum derken sezeryana alırlarsa hiç şaşırmcamkafamçokkarıştı
böle işte kızlar hayırlısı hakkımızda.. ama o doğumhanede bağıranlar falan çok korkuttu beni :gitme: inş sağ salim atlatırız hepimiz
bu arada doğum yapanlar ve günü belli olanlar hepinizin gözü aydınn..:lepi:..
cnm benimde böyle oluyor o kadar canım yanıyorki uyuyamıyorum..yürüyemiyorum..
ama açılmada yok aşağı tam olarak inmemiş bile cimcimem..
bizde yaptık tahlillerde temiz çıkıyor..
hayırlı dogumlar olsun hepimize..
nidahcım oğluşun korkutmuş biraz önemli bişey olmasında aman..
ben de dün pazara gittim ama kısa süre sonra belime bir ağrı girdi fena bişey orada tezgahın birine oturdum geçmiyo bir türlü neyse azalınca eve geldim ama sabaha kadar bel ve karın ağrısından öldüm..birde akşam başım döndü tansiyonumu ölçtüm 11-3 çıktı..hastaneye gittim orada 5e çıkmış..serum bağlasak olur ama gerek yok falan dediler geldim eve...anneler gününde doğurucam galiba dedim...yalancı ağrılar başladı..
Respi Allah kolay doğum nasip etsin, bebişini sağlıkla kucağına al inşallahh...
Gökçenim pazartesi gnü çantanı da götür sen yanındaaa canımm ne olur ne olmazzzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?