canım Allah sağlık sıhat nasip etsin inşallah bir an önce iyileşir yırtıkların faln, epidural almadığığn için kensdini suçlama bence alsan da yırtık olacaksa olurdu zatenKayra dun sabah 9:50de dogdu. Zorlu bir dogum oldu, epidural istemedim ama sonradan cok pisman oldum. Kayra yuzden geldi, bu yuzden hep makata baski oldu ve beni yirtarak cikti. Allah'tan sinirlerimi yirtmadi. Neyse detaya girmeyim, herkese hayirli dogumlar diliyorum.
hayırlı olsun canım, Allah herkese doğru vaktinde doğru mucizelerini yaşatırken bunun bizim için en iyisi olduğunu anlayacak güç nasip etsinselam kızlar opuyorumnanaktan
yarın sabah doguma gidecegım hayırlısıyla
benım 9 ay süren yolculugum baslangıcından beri epey zordu, benı cok yordu ama sonunda minik mucizeme kavusacagımı bilmek herseyi unutturuyor cidden
bir süre önce doktorların 'cocugunuzun olmayacagı fikrine kendınızı alıştırsanız iyi olur' dediği günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.Rabbim evlat istegiyle yanıp tutusan hiçbir kadını böyle bir sınavla sınamasın :Saruboceq:
yeni annelerin ve umutla bekleyısıne devam eden hamilelerin Anneler gununu kutluyorum.Allah hepimizin evlatlarına sağlık,huzur,mutluluk dolu bir ömür versin
hepinizi kocaman opüyorum opuyorumnanaktan
evde bir süreliğine net olmayacagı için foruma giremeyecegım
en kısa zamanda görüşmek üzere sımdılık hoscakalın :gitme:
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım,,,,Kayra dun sabah 9:50de dogdu. Zorlu bir dogum oldu, epidural istemedim ama sonradan cok pisman oldum. Kayra yuzden geldi, bu yuzden hep makata baski oldu ve beni yirtarak cikti. Allah'tan sinirlerimi yirtmadi. Neyse detaya girmeyim, herkese hayirli dogumlar diliyorum.
selam kızlar opuyorumnanaktan
yarın sabah doguma gidecegım hayırlısıyla
benım 9 ay süren yolculugum baslangıcından beri epey zordu, benı cok yordu ama sonunda minik mucizeme kavusacagımı bilmek herseyi unutturuyor cidden
bir süre önce doktorların 'cocugunuzun olmayacagı fikrine kendınızı alıştırsanız iyi olur' dediği günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.Rabbim evlat istegiyle yanıp tutusan hiçbir kadını böyle bir sınavla sınamasın :Saruboceq:
yeni annelerin ve umutla bekleyısıne devam eden hamilelerin Anneler gununu kutluyorum.Allah hepimizin evlatlarına sağlık,huzur,mutluluk dolu bir ömür versin
hepinizi kocaman opüyorum opuyorumnanaktan
evde bir süreliğine net olmayacagı için foruma giremeyecegım
en kısa zamanda görüşmek üzere sımdılık hoscakalın :gitme:
Slm kızlar.Herkesin anneler günü kutlu olsun.Yeni annelerimize geçmiş olsun.Allah evlatlarını bağışlasın.Tubişim bile geçti beni bende tık yok kaydirigubbakcemile3
dogum yapan anneler gözünüz aydınn.. allah analı babalı saglıklı ve hayırlı gelecekler nasip etsin bebişlerinize.. ben henüz bebişime kavusamadım. hala hastanede... ama bebişim iyi tamamen hastanenin uygulamasından bu kadar uzadı... bebişim artık kendi kendine soluk alıp veriyor ama neymiş efendim bebişime emmeyi de ogreteceklermiş??? tamam dedim ögretin bakalım.. sanırım hemşiresi prensime asık oldu...bugun arayıp anneler gunumu kutladılar... bende 2 gun once ilk defa dokundum oglusuma... cok tatlıydı... cokkkk...
slm kızlar herkesin anneler günü kutlu olsun cumartesi sabah 09:30da kızım elif 3550 gr 52 cm sezeryala dünyaya geldi.Darısı tüm bekleyen annelerin başına..
gözünaydın canım,çok sevindim bebeğinin toparlanmasına,Allah bir daha ayırmasın inşallah...dogum yapan anneler gözünüz aydınn.. allah analı babalı saglıklı ve hayırlı gelecekler nasip etsin bebişlerinize.. ben henüz bebişime kavusamadım. hala hastanede... ama bebişim iyi tamamen hastanenin uygulamasından bu kadar uzadı... bebişim artık kendi kendine soluk alıp veriyor ama neymiş efendim bebişime emmeyi de ogreteceklermiş??? tamam dedim ögretin bakalım.. sanırım hemşiresi prensime asık oldu...bugun arayıp anneler gunumu kutladılar... bende 2 gun once ilk defa dokundum oglusuma... cok tatlıydı... cokkkk...
slm kızlar herkesin anneler günü kutlu olsun cumartesi sabah 09:30da kızım elif 3550 gr 52 cm sezeryala dünyaya geldi.Darısı tüm bekleyen annelerin başına..
dogum yapan anneler gözünüz aydınn.. allah analı babalı saglıklı ve hayırlı gelecekler nasip etsin bebişlerinize.. ben henüz bebişime kavusamadım. hala hastanede... ama bebişim iyi tamamen hastanenin uygulamasından bu kadar uzadı... bebişim artık kendi kendine soluk alıp veriyor ama neymiş efendim bebişime emmeyi de ogreteceklermiş??? tamam dedim ögretin bakalım.. sanırım hemşiresi prensime asık oldu...bugun arayıp anneler gunumu kutladılar... bende 2 gun once ilk defa dokundum oglusuma... cok tatlıydı... cokkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?