2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selam anneler gününüz kutlu olsunnn ben bu sabah eşime naz yaparak başladım hadi bana anneler günü kahvaltısı hazırla diye ama o hazırlayana kadar ben açlığa dayanamayıp kalktım :) bel ağrısından uyunamıyor zaten artık
canım Allah sağlık sıhat nasip etsin inşallah bir an önce iyileşir yırtıkların faln, epidural almadığığn için kensdini suçlama bence alsan da yırtık olacaksa olurdu zaten

hayırlı olsun canım, Allah herkese doğru vaktinde doğru mucizelerini yaşatırken bunun bizim için en iyisi olduğunu anlayacak güç nasip etsin

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım,,,,

inşallah çok kolay ve ağrısız bir doğum olur,Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Slm kızlar.Herkesin anneler günü kutlu olsun.Yeni annelerimize geçmiş olsun.Allah evlatlarını bağışlasın.Tubişim bile geçti beni bende tık yok kaydirigubbakcemile3

slm kızlar herkesin anneler günü kutlu olsun cumartesi sabah 09:30da kızım elif 3550 gr 52 cm sezeryala dünyaya geldi.Darısı tüm bekleyen annelerin başına..

dogum yapan anneler gözünüz aydınn.. allah analı babalı saglıklı ve hayırlı gelecekler nasip etsin bebişlerinize.. ben henüz bebişime kavusamadım. hala hastanede... ama bebişim iyi tamamen hastanenin uygulamasından bu kadar uzadı... bebişim artık kendi kendine soluk alıp veriyor ama neymiş efendim bebişime emmeyi de ogreteceklermiş??? tamam dedim ögretin bakalım.. sanırım hemşiresi prensime asık oldu...bugun arayıp anneler gunumu kutladılar... bende 2 gun once ilk defa dokundum oglusuma... cok tatlıydı... cokkkk...

canım benim inşallah en yakın zamanda hep kollarında olur da doya doya dokunursun yakışıklı oğluna :Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar herkesin anneler günü kutlu olsun cumartesi sabah 09:30da kızım elif 3550 gr 52 cm sezeryala dünyaya geldi.Darısı tüm bekleyen annelerin başına..

aminnnnnnnn

doğuramayan çok az kişi kaldık galiba son 1 haftaya girdimama hala tık yokkkkkeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

gözünaydın canım,çok sevindim bebeğinin toparlanmasına,Allah bir daha ayırmasın inşallah...

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

gözün aydın canım umarım tez zamanda bebeğinle evinizde olursunuz

bebeğinin sağlığına kavuşmuş olmasına çok sevindim..tez zamanda evine gelir annesi...

taze anniş tebriklerr..anneler günün kutlu olsun..

Kızlar, çok hızlı bir şekülde geçmişe şöyle bir baktım. Respi, sana kolay doğumlar diliyorum. sağlıkla bebeğine kavuşma haberlerini merakla bekliyorum. Ayşe, Melih bebeklerinize kavuşmuşsunuz, gözünüz aydın...S.g. Gözün aydın, bebeğinin iyi olmasına çokkk sevindim, çok az kalmış, yanına gelmesine...
Bu arada doğum yapanlar ve benim gibi beklemede olan tüm annelerin Anneler günü kutlu olsun.... Sağlıkla nice yıllara....[/
COLOR]

Tüm annelerin ve adaylarının anneler gününü kutlu olsun a.s.

canım bebeğinin iyi olduğu haberine çok sevindim, inşallah tez zamanda oğluşuna kavuşursun bayanssulusmile

doğum yapan annişler hayırlı ugurlu olsun melekleri korusun Rabbim
anneler günümüze kutlu olsun

Herkesin anneler günü kutlu olsun...
3 Nisandan itibaren izne ayrıldım. O yüzden nete giremiyorum. Evimizin orayada 1,5 ay sonra istediğimiz internet gelecekmiş. O zamana kadar ara ara girip bakabileceğim nete. Doğum yapan herkese hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına inşallah. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…