benim bugün tam 40 haftalık olduk....bugün dr.a gittik....nst de biraz sancı çıktı ama çok değil..ben çok hissetmiyorum bile...dr.um biraz daha bekleyelim dedi haftası doldu diye acele etmeyelim normal doğumu bekleyelim dedi....cumartesi gününe kadar olmazsa tekrar kontrole gidicez...hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallahh....
mehlika meryem sen neyi bekliyon hala :))))) 41 oldun nerdeyse ne diyo drun?
valla en kıdemli benim şuan topiktekaydirigubbakcemile3
pazartesiye kadar olmazsa sezeryan olacak .çok beklemek iyi değil dedi doktorum.birde zaten beklicek günde kalmadı:roflol:daha doğum kanalına inmemiş bebek.
senin indimi kanala??
tatlım 42haftaya kadar sürebiliyor gebelik,zaten normalide 38-40 arası,bence sen kendini yatıştırmaya çalış,sakinleş,hepimizde benzer sıkıntılar var,kendini iyice sıkıntıya sokma,geç gelmek isterse delirmeden bekle bence :)gebeliğimin ilk gününden beri nerdeyse rahat bir gün geçirmedim ama yapılcak bişey yok beklemekten başka,bende artık çok yoruldum ama paşam ne zaman gelmek istiyorsa,o zamana kadar sabırla bekliycem,40+larda olan arkadaşlarımızı düşünüp öyle mesajlar atmalıyız bence,biz onlardan çok daha rahatızdır,gün geçtikçe,bebek büyüdükçe sıkıntılardaa artıyor,kimse delirmesin mayıs anneleri,bu kadar bekledik,bir kaç günde bekleriz değilmi?önemli olan sağlıkla gelmelerikızlar ben delirirm heralde kuşum beni o kadar bekletirse:)
sağlığından baska bişey istemem ama inanın çok yoruldum onun sevgisi beni ayakta tutuyor çok fenalandım ben ilk bebegim uykusuzluk iştahsızlık agrılar..
kızlar yapmayın böyle,hadi sakinleşin,balkona çıkın nefes alın,kendinizi kasıyorsunuz gereksiz yere,çok iyi anlıyorum sizi,bebeğim 3,5 kiloyu geçti benimde,aşağıda inmiş,sancılarım da çıkıyor artık nstde,bende geceleri uyuyamıyorum,o sinir bozucu miğde bulantılarım gebe kaldığımı öğrendiğimden beri nerdeyse beni hiç yalnız bırakmadılar ama birde neden doğmuyor artık stresi yaşamıyalım,hadi hep birlikte nefes alıp verelim,derinden nefes alalım,hadi kızlarbir arkadaşımız doğm yapmış şimdi arkadaşım aradı günümüz de aynıydı delireceğim artık ya dayanacak gücüm kalmadımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tıff da gelmiyor,gökkuşak da ikiside doğurdu sanırım
tatlım 42haftaya kadar sürebiliyor gebelik,zaten normalide 38-40 arası,bence sen kendini yatıştırmaya çalış,sakinleş,hepimizde benzer sıkıntılar var,kendini iyice sıkıntıya sokma,geç gelmek isterse delirmeden bekle bence :)gebeliğimin ilk gününden beri nerdeyse rahat bir gün geçirmedim ama yapılcak bişey yok beklemekten başka,bende artık çok yoruldum ama paşam ne zaman gelmek istiyorsa,o zamana kadar sabırla bekliycem,40+larda olan arkadaşlarımızı düşünüp öyle mesajlar atmalıyız bence,biz onlardan çok daha rahatızdır,gün geçtikçe,bebek büyüdükçe sıkıntılardaa artıyor,kimse delirmesin mayıs anneleri,bu kadar bekledik,bir kaç günde bekleriz değilmi?önemli olan sağlıkla gelmeleri
evet kızlar.sabırsız olmamız bebişleride etkiler psikolojik olarak.
daha rahat olalım.zaten doğumun gecikmesi annenin stresi ve korkularındanda kaynaklanıyormuş
o yüzden daha rahat ve sabırlı.zaten az kaldı.içerde kalmayacaklar ki.
benim anlamadığım herkes gebeliğin max 42 hafta oldugunu biliyordur,ve doğumların %75inin de +- 5günde yani 39+2 yada 40+5 de gerçekleştiğini de biliyordur,o yüzden daha rahat olalım kızlarevet kızlar.sabırsız olmamız bebişleride etkiler psikolojik olarak.
daha rahat olalım.zaten doğumun gecikmesi annenin stresi ve korkularındanda kaynaklanıyormuş
o yüzden daha rahat ve sabırlı.zaten az kaldı.içerde kalmayacaklar ki.
gökkuşağının hastanesine baktım ama doğumu gözükmüyor,işe gitmiycekdi artık belki evinde neti yokturtıff doğum yaptı sanırım.doktoru gün vermişti salı günü için.dün doğum yapmıştır.gökkuşağından haberim yok.inş.bir sıkıntı yoktur.
benim anlamadığım herkes gebeliğin max 42 hafta oldugunu biliyordur,ve doğumların %75inin de +- 5günde yani 39+2 yada 40+5 de gerçekleştiğini de biliyordur,o yüzden daha rahat olalım kızlar
ay kızlar okudukça ben sizin yerinize stres oldum artık gelsin artık diye kaydirigubbakcemile3
bize daha çok var ama eminim bende aynı sizler gibi olcam :)))
Allahım sizi en yakın zamanda hayırlısıyla kurtarsın ve yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin!!!!!!! (aminnnnnnnnnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?