- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
ay kızlar okudukça ben sizin yerinize stres oldum artık gelsin artık diye kaydirigubbakcemile3
bize daha çok var ama eminim bende aynı sizler gibi olcam :)))
Allahım sizi en yakın zamanda hayırlısıyla kurtarsın ve yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin!!!!!!! (aminnnnnnnnnnn)
sağolasın cnm sanada:)
zaten son zamanlar böyle oluyor sabırlı olmak lazım..ama işte çoğu zaman kontrol edemiyor insan kendini:gitme:
foruma gelerek cesaret alıyorum sabretmeyi ögreniyorum iyki varsınızzemuszemus
canım senin sancın,ağrın varmı?Kızlar azıcık geçmişi okudum hepimiz artık sabırsızlanıyoruz, ben de aynı durumdayım, bir ara erken doğum yapacağım galiba diyordum ama benim paşa galiba bekletecek. Sağlıklı olsun da geciksin biraz hiç önemli değil.
Kızlar, sıkıntıların arttığı, sabırların arttığı şu günlerde ben de artık "gel" diyorum :) size komik gelebilecek bir soru: sanki bebeğim karnımda pırtlıyomuş gibi, dün ve bugün elimi poposunun olduğu yere götürdüğümde hava kabarcığı gibi pıtırttt oldu... bilgisi olan var mı?
Kızlar, sıkıntıların arttığı, sabırların arttığı şu günlerde ben de artık "gel" diyorum :) size komik gelebilecek bir soru: sanki bebeğim karnımda pırtlıyomuş gibi, dün ve bugün elimi poposunun olduğu yere götürdüğümde hava kabarcığı gibi pıtırttt oldu... bilgisi olan var mı?
dün akşam oğluma gelicem gelicem diyip gelmedi diye biraz kızdım, o da gece sen misin bana kızan diye bana kızdı, gece ilk sancımı hissettim sancı bile yok diyordum al sana dedi oğluşum, rahatım şimdi inatlaştık anne oğul şimdi barıştık daha erken bekliycez sonuçta onların canları ne zaman gelmek isterse o zaman gelecekler benim derdim normal zor olur vaktini beklerse demişti doktorum o ama sonuçta ne olması gerekiyorsa o olacak
sıkılmayalım hamileleliğin son zamanları bir iki hafta sonra istesek de içerde kalamazlar
olabilirkaydirigubbakcemile3
bu tür şeylere hazırlıklı olmak lazım.
oğluşun seni hazırlıyodur annesi
bende karnıma dokunuyorum bazen yumurta gibi oluyor ya dizi ya ayagı çözemiyorumtamamen tahmin :))) popo gibi yuvarlacık birşey ve muhtemelen durması gereken yerde
BİZde de bi ses var iki haftadır sordum garip gelecek ama su sesi geliyor dedim hani su içinde kabarcık olur ya öyle normal dedi doktor, ama yinew de sen de istersen sorKızlar, sıkıntıların arttığı, sabırların arttığı şu günlerde ben de artık "gel" diyorum :) size komik gelebilecek bir soru: sanki bebeğim karnımda pırtlıyomuş gibi, dün ve bugün elimi poposunun olduğu yere götürdüğümde hava kabarcığı gibi pıtırttt oldu... bilgisi olan var mı?
çok hoşsun yakaydirigubbakcemile3
ben duymamıştım böyle bişey daha önce bilemiyorum
bu arada bendede çıkıntılar oluyor arada bir ama poposu nerde eli kolu nerde çözemiyorum sen nasıl anlıyorsunhihoyyyt
sanırım bizim bebişler biraz inatcı.bizde doğsunlar diye inat edince ortaya böyle sonuçlar çıkıyor.en iyi sakince beklemek
BİZde de bi ses var iki haftadır sordum garip gelecek ama su sesi geliyor dedim hani su içinde kabarcık olur ya öyle normal dedi doktor, ama yinew de sen de istersen sor
sen daha küçüksün o yüzden anlamıyorsundur
yerin belli artık zaten kıpırdayacak yerleri bile kalmadı kafa aşağıda popo ortalıkta bi yerlerde ve bacaklarda bi yanda bende o yan sağ gerindiği zaman karnımın sağ kısmından ayakları çıkacak gibi oluyor bazen yeterince gerilince poposunu da itiyor o zaman hafif sola da genişliyoruz sağa ağırlığını verdiği için beliminde sağ tarafı ağrıyor senini de ağrıyan tarafına dloğru duruyordur ordan anlayabilirsin
kızlar dün saat 3 22 de 3.550 gr ağırlıpında 51 cm boyunda meryem erva mız normal sancılı doğumla dünyaya geldi.darısı diğer hamilelerin başına.selna panik atak falan hiç kalmıyor o esnada hiç korkma.
normal doğumuda eğer epiduralle olucaklarsa herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?