2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol cnm aydınlandım büyüyene kadar verdiğin bilgilerle idare edeyim barikaydirigubbakcemile3

hayırlı ugurlu olsun analı babalı büyüsün inşallah

Beyhude, gözünüz aydın, Sağlıkla büyütün inşallah...

beyhude Allah analr babalı büyütsün inşallah:ecrin_bebek:
kızlar beni bıktıran birazda kasılmalarım bacaklarım cok uyuşuyor yatsam uyuyamıyorum dolansam geçmiyor çözüm yok yani:umursamaz:

çok saolun kızlar allah sizede kolay doğumlar nasip eder inşlah. psikolojinizi moralinizi yüksek tutmanız çok önemli.o esnada endişeyi değil bebeği düşünün çok iyi geliyo.bi de normal olacak arkadaşlara tavsiyem.doğumu sizin yaptığınızı doktrun bi şey yapamadığını ıkınmanın sizizn elinizde olduğunu unutmayın.kesinlikle dinlenin.ben boya badana yaptıktan sonra doğuma gittim yoorgunluktan öldüm.doğuma gücüm kalmadı.halbuki diğerlerinde hiç öle olmadım.allah hepinize yardım etsin bide yemek yemeyin mide bulantısı yapıyo nomaldede.ben yemedim hiç olmadı.diğer kadınlar hep kustu yiceksenizde bisküvi tazı şeler olsun h.daha iyi olunca doğum hikayemide yazarım inşlah.

kızlar bugün doktora gittim yarın sezeryanla doğum yapacağım inşallah dualarınızı eksik etmeyin taburcu olunca hikayemi yazarım...
darısı bekleyenlerin başına..

kızlar bugün doktora gittim yarın sezeryanla doğum yapacağım inşallah dualarınızı eksik etmeyin taburcu olunca hikayemi yazarım...

sağol cnm hayırlı dogumlaropuyorumnanaktan

benimde 2 haftam kaldi ins normal dogum olur heyecan ve tedirginlik bir arada

bendede öyle cnm hepimiz öyleyiz..hepimize hayırlı dogumlar

slm kızlar 08.05.2010 cumartesi günü oğluşumu kucağğıma aldım darısı bekleyenlerin başına..ikimizde maşalah iyiyiz evdeyiz yoğun geçiyor fırsat buldukça paylaşırım inş.öpüyorum herkesi..

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..

kızlar çok sancım var sabaha kadar uyumadım hafif kanlı akıntı da geldi çok korkuyorum doktoru arıycam şimdi.napcamı bilmiyorum annem de gelmedi yarın gelcekti off ya dua edin bana çok korkuyorum

sağlıkla kavuş yavruna canım....dualarım seninle...

kızlar çok sancım var sabaha kadar uyumadım hafif kanlı akıntı da geldi çok korkuyorum doktoru arıycam şimdi.napcamı bilmiyorum annem de gelmedi yarın gelcekti off ya dua edin bana çok korkuyorum

koekma canım nişandır o...sen dr ara..sancılarını da takip et...

merhaba kızlar, geçmişe bakamadım, doğum yapan herkesin gözü aydın, bekleyenlere de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
ben ayın 7 sinde saat 10:40 da bebeğime kavuştum, bebeğim iyi çok şükür ama çok zor bir doğum oldu, o yüzden hikayemi hepiniz doğrunca anlatacağım :) herkesi kocaman öpüyorum, sevgiler....

günaydın kızlar ipekcim yakışıklı oğlunu bizim için öp

Mehlika sende bugünde doğuramadın galiba:roflol:

maşaallah canım.bebişin hayırlı uğurlu olsun.kaybolunca anladım.Huzurla sağlıkla büyüt bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…