sağol cnm aydınlandım büyüyene kadar verdiğin bilgilerle idare edeyim barikaydirigubbakcemile3
hayırlı ugurlu olsun analı babalı büyüsün inşallah
Beyhude, gözünüz aydın, Sağlıkla büyütün inşallah...
beyhude Allah analr babalı büyütsün inşallah:ecrin_bebek:
kızlar beni bıktıran birazda kasılmalarım bacaklarım cok uyuşuyor yatsam uyuyamıyorum dolansam geçmiyor çözüm yok yani:umursamaz:
BİZde de bi ses var iki haftadır sordum garip gelecek ama su sesi geliyor dedim hani su içinde kabarcık olur ya öyle normal dedi doktor, ama yinew de sen de istersen sor
aaa benden başka biri daha varmış :))) Çok sevindim, kendimi tuhaf hissetmiştim. niye olurmuş peki? doktorun bir sebeb söyledi mi? ben de yarın gideceğim kontrole, sorarım
kızlar bugün doktora gittim yarın sezeryanla doğum yapacağım inşallah dualarınızı eksik etmeyin taburcu olunca hikayemi yazarım...
darısı bekleyenlerin başına..
benimde 2 haftam kaldi ins normal dogum olur heyecan ve tedirginlik bir arada
slm kızlar 08.05.2010 cumartesi günü oğluşumu kucağğıma aldım darısı bekleyenlerin başına..ikimizde maşalahiyiyiz evdeyiz yoğun geçiyor fırsat buldukça paylaşırım inş.öpüyorum herkesi..
slm kızlar 08.05.2010 cumartesi günü oğluşumu kucağğıma aldım darısı bekleyenlerin başına..ikimizde maşalahiyiyiz evdeyiz yoğun geçiyor fırsat buldukça paylaşırım inş.öpüyorum herkesi..
kızlar çok sancım var sabaha kadar uyumadım hafif kanlı akıntı da geldi çok korkuyorum doktoru arıycam şimdi.napcamı bilmiyorum annem de gelmedi yarın gelcekti off ya dua edin bana çok korkuyorum
kızlar bugün doktora gittim yarın sezeryanla doğum yapacağım inşallah dualarınızı eksik etmeyin taburcu olunca hikayemi yazarım...
darısı bekleyenlerin başına..
kızlar çok sancım var sabaha kadar uyumadım hafif kanlı akıntı da geldi çok korkuyorum doktoru arıycam şimdi.napcamı bilmiyorum annem de gelmedi yarın gelcekti off ya dua edin bana çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?