günaydın kızlar ipekcim yakışıklı oğlunu bizim için öp
Mehlika sende bugünde doğuramadın galiba:roflol:
merhaba kızlar, geçmişe bakamadım, doğum yapan herkesin gözü aydın, bekleyenlere de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
ben ayın 7 sinde saat 10:40 da bebeğime kavuştum, bebeğim iyi çok şükür ama çok zor bir doğum oldu, o yüzden hikayemi hepiniz doğrunca anlatacağım :) herkesi kocaman öpüyorum, sevgiler....
hayırlı olsun bebişin.zor olsada zahmeti gitmiş rahmeti kalmış.bebişine kavuşmuşsun ne güzel.sağlıkla ve huzurla büyütürsün inş.
günaydın kızlar ipekcim yakışıklı oğlunu bizim için öp
Mehlika sende bugünde doğuramadın galiba:roflol:
ya ne gulüyon yaakaydirigubbakcemile3
napayım canım doğcağı yok.eşimin şehir dışında işleri vardı.2hftadır gidemiyordu.bugün gitti artık.doğacağı yok bu veledin dedi oda.
pazartesine kdar olmazsa pazartesi sezeryan olacak.hayırlısıyla inş.
sen ne yaptın??
bende beklemedeyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acaba senin bebiş babasının gitmesini mi bekliyor gitti ya kesin gelir bugün yarınakannehirakannehir
pazartesiye kadar bekleyeceğim ben olmadı pazartesi sabah dra gitcem pazar günü 40. haftam doluyor
güzel dilekleriniz için sağolun kkızlar Allah yardımcınız olsun inş..doğumu bekleyenlerin...
ama emin olun herşeye her sıkıntıya değiyormuş bebişlerin kokusu...
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün, kaç kilo doğdu? sütün geliyormu?
amin canım darısı başınıza..3050 gr doğdu usg de 2830 du bi gün öncesi gene tutmadı usg sonuçları...laelaelaelaelae
süt içinde sürekli sıvı tüketiyorum ama şuan yetip yetmeme konusunu anlamıyoruz gece gündüz pek birbirini tutmuyor çünküü akannehir
kızlar ,pztesi günü sabah önce spinal sonra ben tırsınca genel anesteziyle oğluşumu doğurdum,3550gr 50 cm ege bebek ,çok tatlı saçlı başalı sarışın bi bebek oldu,darısı doğurmayanlar başına ,şimdi vızıklıyo kaçıyorum
slm kızlar,nasılsınız görüşmeyeli,biz sarılığı tam olarak hala atlatamadık,inş iyi olacağız.bu arada bebişim ilk günlerde hiç süt gelmediği için memeyi ön diş etleriyle sıkıştırıyordu,şimdi alıştı buna,iki saat sonunda emzirmek istediğimde son sürat memeyi sıkıştırıyor,neredeyse koparacak,varmı bunun çözüm yolu kızlar,nasıl vazgeçtirebilirim.
kızlar ,pztesi günü sabah önce spinal sonra ben tırsınca genel anesteziyle oğluşumu doğurdum,3550gr 50 cm ege bebek ,çok tatlı saçlı başalı sarışın bi bebek oldu,darısı doğurmayanlar başına ,şimdi vızıklıyo kaçıyorum
banada dün öyle geldi.dedim,oğlum sakın bu gece yaramazlık yapma.
eşim arabayla gitmedi.anahtarı bana bıraktı ne olur ne olmaz,bişi olursa gece flan gidersin diye.o halde nasıl araba kullanacaksamkaydirigubbakcemile3
bugün gelicek inş.
canım bebeğin beklemeside çok iyi değilmiş.doğmamasının nedenlerinden biri kordonu kısa olabliyormuş.pzartesi git muhakkak kontrole.
seninki doğum kanalına indi mi?
Merhaba Herkese,
Ne güzel yeni doğum haberleri gelmiş... Gurbetten, Tubatuba gözünüz aydınnn... Kaçırdığım doğum yapanlar varsa eğer onların da gözü aydın. İpeknil' ciğim, senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim...Zorlu doğum hikayeni merak ediyorum, ancak hepimizi beklersen ne kadar beklersin bilemedim :)) Benim oğlum rahat galiba yerinde, henüz bir numara yok... Ozzzzyyy sanırım senin bebiş geliyor, tez zamanda bebeğine kavuşacaksın gibi :) Haberleri bekliyoruz....
Bugün akşam benim de kontrolum var, hem alttan muayane edecek, hem de ultrasonla bakılacak... Bakalım Ege'm napıyormuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?