slmlar arkadaslar icinizde hemoroid sorunu yasayan varmi?39.haftamdayim ve bu hafta ortaya cikti biraz zor oluyordu tuvaletim kabizligim vardi ama simdi tamamen hemoroid olmusumicinizde varmi bu durumla karsilasan?cok canim aciyor oturamiyorum bile
kızlar nasılsınız,ben çok üzgünüm,bebişim tsh hormonu yüksek çıktı,varmı aranızda benim gibi durumla karşılaşan,nasıl bir yöntem izlemeliyim bilmiyorum.umarım en kısa sürede normale döner,kızlar lütfen ama lütfen bebişim iyi olması için çok dua edin.[/Q
benim ilk bebeğimde çıkmıştı tekrar topuk kanı almışlardı ondan da bişey çıkmadı
slmlar arkadaslar icinizde hemoroid sorunu yasayan varmi?39.haftamdayim ve bu hafta ortaya cikti biraz zor oluyordu tuvaletim kabizligim vardi ama simdi tamamen hemoroid olmusumicinizde varmi bu durumla karsilasan?cok canim aciyor oturamiyorum bile
selam kızlar benimbugün günüm doldu ama tık yok
sevgili mayıs anneleri
uzun paylaşımdan sonra birbirimize desteklerimiz birlikte ağlayıp birlikte gülmelerimiz hepsi hepsi çok güzeldi ve ben 11.05.2010 günü saat 14.15 te canım yavrum 3. en güzel serüvenim Mustafa Arda ma kavuştum, sezeryan ve sonrası malum ama öncesinde lağman yapmaları sonrasında gaz sıkışıklıklarını engelledi antibiyotik vermiyorlarmış artık 2 doz dışında hem bebeğe çok fazla ilaç geçişi olmuyor yeni sistem sezeryan diyorlarmış bayağı bir değişmiş herşey benim son sezeryanımdan sonra dikiş yok bandaj yok eve geldik bebişimle bu 5 gün çok zor geçti göğsüm yara oldu taşlaştı makinelerle çekmem gerekti hala çekiyorum bebek yeterince boşaltamadığı için ve tahmin edersiniz çok canım acıyo kanla süt birarada bunun için bu duruma gelmeden yani taşlaşmadan çekmek gerekiyormuş neyse gözünüzü korkutmıyım benim gibi olan sayısı az sonuçta yine de herşeye rağmen çok güzel birbirimize alışmaya çalışıyoruz bakışıyoruz dünyanın en güzel duygusunu her an yaşamak kadar mutluluk verici ne olabilir benden haberler şimdilik bu kadar doğum yapacaklara kolaylıklar mutlaka gecelik olsun yanınızda ve sağlam bir yardımcı şart benim eşim 2. gün de kalıyım dedi ama çok bitkin düştü bayağı zorlandık hepinizi öpüyorum bebişlerine kavuşanlara gözlerimiz aydın diyorum ve kavuşacaklara da kolaylıklarla sağlıklarla inşallah
aman antcım ne takıyorsun boşver nette yazışmak da kimine saçma geliyor herkese uygun normal gelen şeyler yapman gerekmiyor ki
sen kendi düşüncene uygunsa ona uygun yaparsın yapacaklarını
takma kimseyi
Selam kızlar
aranızda kız bebek bekleyen ve günü geçtigi halde dogurmamış olan var mı
zira bizde tık yok , doktora da gitmiorum inatla
benim doktorum takacaksın dedi ama doğumdan sonra alırsın dedi, norma ldüşünüyorum seniin ilk doğum sezeryandı galiba belki onunla ilgili bişeydirbenim ilk doğumumda drum sakın korse falan takma demişti daha sonra göbekte sarkma oluyormuş 40 ın çıksın hafif hafif mekik çek demişti
hayırlı olsun canımkızlarrr mutlu son bebişim evde... binlerce sukur olsun...
geçmiş olsun canım,Allah şifa versin nasıl bir problem oluyor ki tsh yüksekliği?kızlar nasılsınız,ben çok üzgünüm,bebişim tsh hormonu yüksek çıktı,varmı aranızda benim gibi durumla karşılaşan,nasıl bir yöntem izlemeliyim bilmiyorum.umarım en kısa sürede normale döner,kızlar lütfen ama lütfen bebişim iyi olması için çok dua edin.
canım kayısı, şeftali gibi yumuşatacak şeyler yemeye çalış bol bol su iç kabız olmamak için uğraş doğal yöntemleri dene yeni şeyler için 39. hafta biraz geç olur herhalde çünkü doğumdan sonra da problem olabilirslmlar arkadaslar icinizde hemoroid sorunu yasayan varmi?39.haftamdayim ve bu hafta ortaya cikti biraz zor oluyordu tuvaletim kabizligim vardi ama simdi tamamen hemoroid olmusumicinizde varmi bu durumla karsilasan?cok canim aciyor oturamiyorum bile
canım, hayırlı olsunsevgili mayıs anneleri
uzun paylaşımdan sonra birbirimize desteklerimiz birlikte ağlayıp birlikte gülmelerimiz hepsi hepsi çok güzeldi ve ben 11.05.2010 günü saat 14.15 te canım yavrum 3. en güzel serüvenim Mustafa Arda ma kavuştum, sezeryan ve sonrası malum ama öncesinde lağman yapmaları sonrasında gaz sıkışıklıklarını engelledi antibiyotik vermiyorlarmış artık 2 doz dışında hem bebeğe çok fazla ilaç geçişi olmuyor yeni sistem sezeryan diyorlarmış bayağı bir değişmiş herşey benim son sezeryanımdan sonra dikiş yok bandaj yok eve geldik bebişimle bu 5 gün çok zor geçti göğsüm yara oldu taşlaştı makinelerle çekmem gerekti hala çekiyorum bebek yeterince boşaltamadığı için ve tahmin edersiniz çok canım acıyo kanla süt birarada bunun için bu duruma gelmeden yani taşlaşmadan çekmek gerekiyormuş neyse gözünüzü korkutmıyım benim gibi olan sayısı az sonuçta yine de herşeye rağmen çok güzel birbirimize alışmaya çalışıyoruz bakışıyoruz dünyanın en güzel duygusunu her an yaşamak kadar mutluluk verici ne olabilir benden haberler şimdilik bu kadar doğum yapacaklara kolaylıklar mutlaka gecelik olsun yanınızda ve sağlam bir yardımcı şart benim eşim 2. gün de kalıyım dedi ama çok bitkin düştü bayağı zorlandık hepinizi öpüyorum bebişlerine kavuşanlara gözlerimiz aydın diyorum ve kavuşacaklara da kolaylıklarla sağlıklarla inşallah
canım tracy hogg die bi bebek hemşiresiinin kitabı varmış bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler diye ben onu almayı düşünüyorum netten biraz araştırırsan çok memenun kalanlar varselam kızlar uzun zamandır giremedim.doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun.bebişlerine kavuşmayı bekleyenler ise sağsalim kavuşurlar inş.bizde oğlumla çok iyiyiz şükürler olsun sadece gece deliksiz uyumayı ozledim:)))nasıl düzene sokacam uykusunu onu araştırıyorum.bilen varsa neler yapılmalı paylaşırsa sevinirim.bu arada benimde göğüslerim ilk bir hafta yara oldu.güyya aldığımız kremler işe yarayacaktı.ama allahtan uzun sürmedi.emzirmeden önce göğsümü biraz sıkıp sütün gelmesini sağlıyorum ve göğüs ucunu yumuşatıyorum.daha sonra emziriyorum.böylece yaralar ilerlemedi ve iyileşti bunuda ebe söylermişti.belki işinize yarar diye yazdım.birde süt sağma makineleri çok işeyarıyor kesinlikle alın.süt gelmeye başlayınca göğüslerim çok şişti ve taş gibi oldular çok sancı yapıyordu.oğlumda çok küçük olduğu için az az emim bırakıyordu.eğer sağmasam rahatlayamazdım.umarım sizler sorunsuz geçirirsiniz şimdilik aklıma gelen bunlar
canım tracy hogg die bi bebek hemşiresiinin kitabı varmış bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler diye ben onu almayı düşünüyorum netten biraz araştırırsan çok memenun kalanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?