2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bugün 16.günümüz. bebek bakmak nekadar yorucuymuş. 2saatte bir emzir alt değiştir. kusmuk temizle uyut üstünü kirletsin değiştir. vallaha şaftım kaydı sempatiksalakcinni nete giremiyorum. bu arada keşfettim sütü en iyi arttıran şey uyku 2saat yatın memeler taş gibi oluyor.
slmlar arkadaslar icinizde hemoroid sorunu yasayan varmi?39.haftamdayim ve bu hafta ortaya cikti biraz zor oluyordu tuvaletim kabizligim vardi ama simdi tamamen hemoroid olmusum icinizde varmi bu durumla karsilasan?cok canim aciyor oturamiyorum bile
progtolog krem ve fitil. doğumdan 2hafta önce çıkmıştı şimdi epey küçüldü

son 2gündür göğüslerim iyileşti desem. bazen bebişim emerken mendil ısırıyorum

ben sezeryan oldum. ayva göbek var önümde doğumdan sonra 6kilom kaldı ve ben 38bedendim. 6kilo fark beni 42beden pantolonlara bile girmeme engel. moral sıfır tabii. süt olsun diye de ne bulursam yiyorum. sezeryan yerim hala şiş korse takmak iyi gelmeyebilir diye takamıyorum.

aynı şeyleri yaşıyoruz. o makinelerden ben de aldım. kendimi inek gibi hissediyorum sağılırken. :kedi:

merhaba duam...ben de kız bebek bekliyorum...bugün 40+4 olduk ama hala bizde de tık yok....hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

sana şu ara turşusunu mu kurcan doğur espirileri yapılıyordur. neyse sabret canım gelir bugün yarın

hııım tabi kollarında derman kalırsa zelihacım. emzirirken boynun belin sırtın tutulcak. gazını çıkarmak için (ki acayip hava yutuyorlar) omzuna yatırcan omzun çökçek. ha buarada gece nasıl yatıcam demişsin. yanıtlıyorum: yatamıcan kesintisiz 2sa uyursan ne alaaaa. ilk hafta hevesle evcilik oynar gibi oynarsın ağrılar sonradan çıkıyor kaydirigubbakcemile3

sizleri özledim kızlar. ama hepimiz gibi benimde 24saatim oğluma rezerveeee

Arkadaşlar, bugün hafif renklenme şeklinde kanamam var... Gece de biraz sancım oldu, henüz düzenli bir sancı yok... ne dersiniz EGE' m geliyor mu???

Arkadaşlar, bugün hafif renklenme şeklinde kanamam var... Gece de biraz sancım oldu, henüz düzenli bir sancı yok... ne dersiniz EGE' m geliyor mu???
hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim hayırlısıyla geliyordur inşalalh benimed 1 haftadır her gece sancım oluyo ama adet sancısı gibi değil kasıklarıma bastırıyo ama gündüzleri geçiyo senin ağrın nasıl bi ağrı

merhaba kızlar
azcık yatsam ayaga kalkamıyorum çok agrım oluyor neden böyle acaba?
yürürkende çok agrıyor normalmi bunlar

kızlar ilk defa oğlumla yalnız kaldm evde...opuyorumnanaktan
ohhh bee yalnızlığı özlemişimmmmm...zemuszemus
ya kızlar en uzun ne kadar uyumalı bebişler...

selam kızlar ben hala doğuramadım:)))üşü

devlet hastanesine gittim sabah Allahım ne kadar ilgisiz insanlar ilk kez gittim ve bir daha gitmeyi de düşünmüyorum birazdan kendi druma gideceğim acaba suni sancı falan verip doğumu hızlandırırlar mı???

selam canım Allah hayırlı doğumlar versin, yanlız bildiğim kadarıyla ssk ile muayene oluyorsan sabah devlet hastanesi öğleden sonra yine aynı servisten farklı bir hastaneden faydalanamazsın çünkü benim başıma geldi. nisan ayından itibaren geçerli olan bir genelge olduğunu biliyorum sen gitmeden önce hastaneyi ara ve öğren ancak acil durumlarda aynı servisten faydalanabiliyorsun

valla birazcik zor, ama cok da degil :) gunduz iyi uyuyor benim yaramaz, geceleri biraz zorluyor hihi, sen hala beklemedesin, hadi hayirlisi
turkbayragi

içimdeki ses 21 mayıs diyor:) inşallah21mayısı geçmez,ikizler burcu olmasın yavrum
söylemesi ayıptır gece rüyamda çişimi yapıyordum,anında bacağımdaa ıslaklık hissettim,yapışkan değil,saydam renksiz bişeydi,ama azdı,sudur belki dedim ama bu kadar az olmaz dedim sonra uyuduk

su gercekten oldu mu ruyanda mi oldu anlamadim. sizinti olmus olabilir, takip et. benim suyum patlayarak basladigi icin biliyorum su yapiskan degildi, hafif pembe kendine has bir kokusu olan birseydi.
nisan yapiskan sumuksu oluyor kendi basina gelirse sanirim, suyla beraber gelirse sadece rengi pembelesiyor bende oyle oldu..

haydi devrim haydi devrim gel artik :) :teytey:

benim kız hala bekliyo neyi bekliyo acaba:))))
bu zmana kadar gel diye sevmıyodum şimdi gel diye seviyorum:)) göbeğimi
yarın dra gidicez bakalım ne dicek... rüyamda doğuruyodum gerçi ama nası bi korku vardı nasıl çıkarıcam ben bunu diye çok ürktüm :)

merhaba kızlar..
bazen bende ürküyorum nasıl çıkıacak diye:)
hayırlısıyla doğsunlarda..ben bu haftadan sonra doğururum heralde inşallah

:) 21 mayısa kadar doğdu doğdu,yoksa doğurmam,kendi bilir valla,içerde yaşasın,ikizler burcu bir velet istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…