s_g gozun aydin :))
arcak sen ne yaptin, dogdu mu bebisin ?
:) 21 mayısa kadar doğdu doğdu,yoksa doğurmam,kendi bilir valla,içerde yaşasın,ikizler burcu bir velet istemiyorum :)
evet canım bende anneler gününde dogum yaptım.emzırme ısını ne yapıyorsunuz benım goguslerım yara oldu cok canım yanıyo duzelır mı bılmem
selam canım Allah hayırlı doğumlar versin, yanlız bildiğim kadarıyla ssk ile muayene oluyorsan sabah devlet hastanesi öğleden sonra yine aynı servisten farklı bir hastaneden faydalanamazsın çünkü benim başıma geldi. nisan ayından itibaren geçerli olan bir genelge olduğunu biliyorum sen gitmeden önce hastaneyi ara ve öğren ancak acil durumlarda aynı servisten faydalanabiliyorsun
mehlika meryem gelmiyor onunda günü geçmişti galiba doğum yaptı!!!
herkese selamlar...biz de bugün 40+4 olduk....bugün dr.a gittik....özge sana dediği dr.un istersen normal doğumu bekleriz ama gittikçe risk artıyor dedi...bebek günü geçtikçe sorun yaşanabilir dedi...bir de bugün ilk defa çatı muayenesi yaptı ve de 41.haftamıza girmemize rağmen hala açılma yok dedi...dokuların çok sert normal doğum zor olur dedi....o nedenle bugün bebek normal doğumla gelmezse sancı falan başlamazsa yarın sezeryan olucam....benim gibi bekleyen herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.....çok korkuyorum....tüm gün ağlamamak için kendimi zor tuttum....Allahım cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.....
ben bugün yine gittim doktora hala doğurmadım cumaya kadar doğurmazsan yine muayne için sabah 9 da orda olmama söyledi alttan muayne olcaz, gamsız çocuk hiç annem merak ediyor bi geliyimi dediği yok hastahane de sinir etti beni randevumuz yarındı doktor öyle bi biaktı sadece çok yoğundu, doğum fotocusunu gördüm hastaneinni bas bas bağırarark foto hediyemiz var dediği şey doğum sırasında değil sonrasındaymış berbat bi fotoğrafçı ben bile bi taraftan doğururp bi tafartan öyle foto çekebililirim sanatsallıktan okadar uzak ki bi de en küçük paket 300tlymiş kesinlikle çektirmem ona, kocam da bu konuda pek başarılı olamaz diye düşünüyorum, doğum hemşireleri bu konusda hevesli olurlarsa onlardan yardım isteyeceğim olmazlarsa doğum fotosu suya düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?