2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar kimse yok yine topicte oğlumun hareketlerinde azalma var çok arada ufak ufak hareket ediyor paniklesemmi rahatmı olsam karar veremedim. yarın doğuma gidicem yaa ondan korkmuş olabilirmi benim sıpam sempatiksalakcinni

bende yarın doğuma gideceğim benim sancılarımda oluyor çok korkuyorum birden sancım artarda dikişlerim patlar diye hayırlısıyla yarın olsun sağ salim kızım DOĞA yı kucağıma alayım rahatlayacağım

herkese meraba kızlar...
13 mayıs perşembe saat 12.40ta kızım ömür dünyaya geldi.. sezeryanla
2.805 gr 49 cm....
darısı bekleyenlerin başına dünyanın en güzel şeyi...

Merhaba kızlar, ben artık pek giremiyorum. bebeklerine kavuşanların gözü aydın, bekleyenlere de Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

:) 21 mayısa kadar doğdu doğdu,yoksa doğurmam,kendi bilir valla,içerde yaşasın,ikizler burcu bir velet istemiyorum :)

canım ya cok tatlısın benım oglumunda beklenen dogum tarıhı 15 mayıstı bende senın gıbı dıyordum 21 ıne kadar dogdu dogdu dogmazsa sezeryane gıderım dıyodum esım ıkızler burcu cok ıyı bır ınsandır ama gercekten degısken cıft karakterlı oluyorlar.oglum 9 mayıs ta dogru gerek kalmadı:dance:

canım benim kendi hastanem özel hastane o yüzden bir sorun olmaz ki olmadı da
gittim ve geldim

drum banaa
3 seçenek var dedi

1- daha sıvısı varmış istersen bir haftaya kadar daha bekleyebiliriz ama illa normal olacak diye birşey yok yine sancın gelmeyebilir dedi

2- suni sancı verebilirim hemen dedi

3- sezeryan yapabilirim dedi

sen seçeceksin dedi

sizce ??????

[

bu arada kendi gittiğim hastaneye gitmeden önce devlet hastanesine gittim
gerçi eşim gitmeyelim demişti ama bende salaklık

neyse girdim drun yanına ayaklarını uzatmış çorap yok terlik ayakkabı yok ne kadar ayıp birşey neyse bana soru sordu kaçıncı gelebik falan diye cevabı bitirmeden diğer soruya geçiyo

son adet tarihini sordu ben dedim ki 40, haftam dün doldu farkındayım dedi
drumu sordu bende söyledim
neden orada doğurmuyorsun dedi bende normal olacak evime yakın burası dedim ( benim gittiğim hastane 25-30 dk. uzaklıkta oda hızlı gidilirse)

e seni kim doğurtacak dedi bende gayet emin bir şekilde e tabiki ebe dedim ultrasona yolladı 18. yydan kalma bi ultrason eski tip neyse sonra aşağı indim tekrar drun yanına bana diyoki gerizekalı 40 haftalıksın
sanki biz bilmiyorduk nstye bağlanacaksın dedi bekle dedi bende çıktım odasından bide onları mı bekleyeceğim ki insanın yüzüne bakmıyor

eşim de bana kızdı buraya gelmeyelim dedim sana diye kendi hastanemize gittik

insanlar böyle terbiyesiz drlar yüzünden özel hastanelere gidiyorlar adamın muayenesi varmış oraya giden hasta olsaydım eğer beni kapılarda karşılardı herhalde birde yasa çıkmıştı güya devlet hastanesinde çalışan dr özelde muayene yapamaz diye bal gibi de yapıyorlar alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

arkadaşlar görüşmeyeli çoğu kişi doğum yapmış hayırlı olsun bizde bugün keremin yarı kırkını yaptık anneme geldik yeni açtım neti sizleri çoook özlemişim valla benim göğüslerimde çok acıyor lansinoh sürüyorum ama çok değişiklik yok birde oğlum pişik oldu siz neler yaptınız

herkese selamlar...biz de bugün 40+4 olduk....bugün dr.a gittik....özge sana dediği dr.un istersen normal doğumu bekleriz ama gittikçe risk artıyor dedi...bebek günü geçtikçe sorun yaşanabilir dedi...bir de bugün ilk defa çatı muayenesi yaptı ve de 41.haftamıza girmemize rağmen hala açılma yok dedi...dokuların çok sert normal doğum zor olur dedi....o nedenle bugün bebek normal doğumla gelmezse sancı falan başlamazsa yarın sezeryan olucam....benim gibi bekleyen herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.....çok korkuyorum....tüm gün ağlamamak için kendimi zor tuttum....Allahım cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.....

tomurcuk bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah.....Allah analı babalı büyütsün....

slm kızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun..pişik için kızımın poposunu günde 2kez yıkıyorum ıslak mendil kullanmıyorum hiç pişik olmuyo...kızım 9 günlük 2 gündür hastanede sarılık için ışın tedavisi gördük çok zor allah kimseye vermesin...

ben bugün yine gittim doktora hala doğurmadım cumaya kadar doğurmazsan yine muayne için sabah 9 da orda olmama söyledi alttan muayne olcaz, gamsız çocuk hiç annem merak ediyor bi geliyimi dediği yok hastahane de sinir etti beni randevumuz yarındı doktor öyle bi biaktı sadece çok yoğundu, doğum fotocusunu gördüm hastaneinni bas bas bağırarark foto hediyemiz var dediği şey doğum sırasında değil sonrasındaymış berbat bi fotoğrafçı ben bile bi taraftan doğururp bi tafartan öyle foto çekebililirim sanatsallıktan okadar uzak ki bi de en küçük paket 300tlymiş kesinlikle çektirmem ona, kocam da bu konuda pek başarılı olamaz diye düşünüyorum, doğum hemşireleri bu konusda hevesli olurlarsa onlardan yardım isteyeceğim olmazlarsa doğum fotosu suya düştü

doğum yapan anneler bebekler gece kaç saat uyyabiliyorlar uyanmadan?hani 3 saatte bir beslensin deniyor ya gece için de geçerli mi* yoksa gece daha mı uzun uyyolar

canım benim Allah yardımcın olsun seninde

40.haftadan sonra bebeğin anne karnında ölme riski artıyormuş öyle dedi drum

bizde karar verdik yarın sabah 9 da gideceğim hastaneye suni sancı ile inşallah bebişime kavuşurum:ecrin_bebek:

ayşecim canım benim fotolarımı çekmiş ama ne zaman seçip alacağız ,ne kadar bir fikrim yok,ücretsiz olanlarda var diye biliyorum,bu arada birde ücretsiz saç bakımı var hastanede,gerçi ben yaptırmadım oda güzel bişi....bu arada sana tavsiyem mutlaka en az 3 tane ince gecelik götür,doğum katı çok sıcak oluyor ve inanılmaz terliyorsun,,,ben 2 gecelik ,1 pijama götürmüştüm o bile yetmedi...inşallah kolay bir doğum yaparsın,çok az kaldı seninde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…