ayşecim canım benim fotolarımı çekmiş ama ne zaman seçip alacağız ,ne kadar bir fikrim yok,ücretsiz olanlarda var diye biliyorum,bu arada birde ücretsiz saç bakımı var hastanede,gerçi ben yaptırmadım oda güzel bişi....bu arada sana tavsiyem mutlaka en az 3 tane ince gecelik götür,doğum katı çok sıcak oluyor ve inanılmaz terliyorsun,,,ben 2 gecelik ,1 pijama götürmüştüm o bile yetmedi...inşallah kolay bir doğum yaparsın,çok az kaldı seninde...
selam kızlar,dr dan geliyorum,bebek 4kiloya yaklaşmış ama dr gayet rahattı,haftaya gel bakalım dedi,sanki o doğurcak,kilosundan endişeleniyorum dedim,önemli değil dedi,sinir oldum,devlet hastanesine küfrede küfrede eve geldim,sezeryan gibi gözüküyor bir kaç güne gelmezse,madem sezeryan olucak ne diye beni bu kadar bekletiyorsunuz anlamadım neyse canım sıkıldı işte,birde benim 38 6günüm,doktor 39 2 dedi,onuda anlamadım
canım takma kafana ben de dün gece ağladım bi saat bi çocuğu bile doğuramıyorum diye, eni sonu kalmaycak bu çocuklart içimizide herşeyi denedim dersin normal için suni sancı kimisine çok dokunmuyormuş belki onlardan biri olursun belki sana DA SUNİ SANCI VERMEYİ PLANLADIKLARI GECE KENDİ SANCIN GELİRsaat sabahın 6 30 u ve ben hala doğurmadım dün doktora gittim perşembe 40 haftam doluyo o zamana kadar doğurmazsam salıya kadar nst ler de iyi olursa bekliycez salı günü suni sancı sonra çek dur acıları eşime diyorum ben suni sancı istememem olmaz diyo bu kadar sabrettin ne var ki sanki çok kolaymış gibi beni teselli ediyo bu ay kadın doğum stajında bi anlatıyo sanırsınız gelen pırt pırt doğuruyo ağlayarak uyandım yine aslında hiç uyumadım stresten uyumak ne mümkün kimse yok topikde olsa da insanlar artık sadece okuyolar çünkü topikde kalanlar 40 haftalarını geçirmiş benim gibi sabırları nani olanla r kimsenin cevap vermeye gücü yok ama öylesine yazıyoorum işte sıkıntıdan naapalım öpüyrüm herkesi inşallah bekleyen bütün arkadaşlarım ve ben en kısa zamanda hayırlısıyla sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
hayırlı olsun maşallah Allah analı babalı büyütsünArkadaslar, OZLEMCO 17 Mayis 08:01 de dogum yapmis, Ege bebek 3840 gr ve 50 cm dunyaya merhaba demis, masallah ozleme ve bebegine
selam kızlar,dr dan geliyorum,bebek 4kiloya yaklaşmış ama dr gayet rahattı,haftaya gel bakalım dedi,sanki o doğurcak,kilosundan endişeleniyorum dedim,önemli değil dedi,sinir oldum,devlet hastanesine küfrede küfrede eve geldim,sezeryan gibi gözüküyor bir kaç güne gelmezse,madem sezeryan olucak ne diye beni bu kadar bekletiyorsunuz anlamadım neyse canım sıkıldı işte,birde benim 38 6günüm,doktor 39 2 dedi,onuda anlamadım
Arkadaslar, OZLEMCO 17 Mayis 08:01 de dogum yapmis, Ege bebek 3840 gr ve 50 cm dunyaya merhaba demis, masallah ozleme ve bebegine
canım takma kafana ben de dün gece ağladım bi saat bi çocuğu bile doğuramıyorum diye, eni sonu kalmaycak bu çocuklart içimizide herşeyi denedim dersin normal için suni sancı kimisine çok dokunmuyormuş belki onlardan biri olursun belki sana DA SUNİ SANCI VERMEYİ PLANLADIKLARI GECE KENDİ SANCIN GELİR
Ay inşallah canım ya sinirlerim iyice bozuldu kayınvalidemler 1 aydır burdalar güya bana yardıma geldiler geldikleri günden beri 1 dak oturmadım desem inan evim birbirine girdi birde hergün kız kardeşleri aroyo akşama kadar tlfonda ne konuşuyolarsa güya yardıma geldi benimle konuşan bak ne şanslısın ablam yanında dert anlatamıyosun ki nasıl daraldım bi bilseniz görende bana yardıma geldi sanırsınız 5 kişiye yemek yetiştirmekten bi hal oldum hergün ev süpürüyorum ha o da yapıyo sağolsun yapmıyo değil ama benim 4 de birimi ancak ayaklarım ağırıyo diyip duruyo hem eşek gibi çalışıyorum hemde minnetleri cabası hayırlısıyla bi sağ aslim oğluma kavuşayım herkes evine gitsin ah aha diyorum rahnetli anacığım yaşasaydı beni böyle çalıtırır mıydı
kızlar nidah doğum yaptımı haberiniz varmı ?
ben özele gidiyordum,bebeğin suyu az diyince dr,ailemin ısrarıyla birde devlete gidim dedim,riskli gebelik bölümüne gittim bugune kadar ve mükemmel bir dr vardı,özeldeki drumdan çok çok daha iyiydi,özel gibiydi her istediğimi soruyordum,uzun uzun açıklıyordu,geçen haftadan itibaren suyun düzeldi artık bizlik bir durumun kalmadı,antenetala devam edebilirsin dedi,benim de canım sıkıldı bu duruma ama ay gün içindeyim dedim çok takmadım,ama bizim oğlan tembel sanırım,sancı mancı belirti yok,böyle giderse 4kiloyu da çok geçecek,hem sezeryan olmak istemiyorum hemde sezeryana dönceğiz madem neden bekliyoruz diyorum,bende ne istediğimi bilmiyorum aslında ama canım çok sıkkkınnnnnnnnn,aman 10 saat yazdım ama içimi boşlattımsıkma canını, bir hafta önde bebeğin ondan öle demiştir banada öyle söylüyor dr haftasını bi hafta ilerde söylüyo, devleteemi gidiyosun sen ben özele gıdıyodum dr bebek kılolu sezaryen dıye dıretınce bıde devlete gıdıyım dedim aşırı kalabalık acelle ılgılenıyolar aklına bişe gelsede rahat soramassın zaten dunya kadar sıra var 3 kişi bırden alıyolar içeri canım sıkılıyo orda doğum yapıcak olmama ama normal istıyorum bu drda normal olur okadar ırı bır bebek değil dedi of bugun randevumuz vardı dr yerınde yok yarında yok başkasınamı gitsem kaldım öle ya(
ya neler var belki senin çatın müsaittir belki esnektir faln korkma, belki devlet diyorsun eski falnsa ultrason olduğundan büyük ölçüm yapmıştır, bir sorun olacak olsa doktor da riske atmaz
ben özele gidiyordum,bebeğin suyu az diyince dr,ailemin ısrarıyla birde devlete gidim dedim,riskli gebelik bölümüne gittim bugune kadar ve mükemmel bir dr vardı,özeldeki drumdan çok çok daha iyiydi,özel gibiydi her istediğimi soruyordum,uzun uzun açıklıyordu,geçen haftadan itibaren suyun düzeldi artık bizlik bir durumun kalmadı,antenetala devam edebilirsin dedi,benim de canım sıkıldı bu duruma ama ay gün içindeyim dedim çok takmadım,ama bizim oğlan tembel sanırım,sancı mancı belirti yok,böyle giderse 4kiloyu da çok geçecek,hem sezeryan olmak istemiyorum hemde sezeryana dönceğiz madem neden bekliyoruz diyorum,bende ne istediğimi bilmiyorum aslında ama canım çok sıkkkınnnnnnnnn,aman 10 saat yazdım ama içimi boşlattım
ya burda zaten çatı muanesi diye bişey yok anlamadım,ama onlarda haklı günde 70 80 hasta bakıyorlar,düşün bu sadece 36 ve üzeri gebelikde,80 kadına birden pelvik muane yapamaz ki,işte devletin yetersizlikleri,zaten bu bilinçli olarak da istenen bişey,özel sektör sevimli,cici devlet tü kaka,ulatrason aletleri felan çok iyi,doktorlarıda çok güvenilir ama işte bir yandan onlarda haklı,günde 80kişinin önce usgsi sonra nst sonuçlarına bakmak zor olsa gerek 1 doktor için,ama öte yandan da hasta için de içinde bir can var ve korkuların var,hamilesin bunun psikolojisi var,var da var,herkes haklı :)
boşver sen de ay oram ay buram de yapma, bi kaç gün aç kalırlarsa kendileri yapmaya başlarlar sen de bi kaynana yemeği yersin kimse için yorulma bebeğin için yorulacaksın zatenAy inşallah canım ya sinirlerim iyice bozuldu kayınvalidemler 1 aydır burdalar güya bana yardıma geldiler geldikleri günden beri 1 dak oturmadım desem inan evim birbirine girdi birde hergün kız kardeşleri aroyo akşama kadar tlfonda ne konuşuyolarsa güya yardıma geldi benimle konuşan bak ne şanslısın ablam yanında dert anlatamıyosun ki nasıl daraldım bi bilseniz görende bana yardıma geldi sanırsınız 5 kişiye yemek yetiştirmekten bi hal oldum hergün ev süpürüyorum ha o da yapıyo sağolsun yapmıyo değil ama benim 4 de birimi ancak ayaklarım ağırıyo diyip duruyo hem eşek gibi çalışıyorum hemde minnetleri cabası hayırlısıyla bi sağ aslim oğluma kavuşayım herkes evine gitsin ah aha diyorum rahnetli anacığım yaşasaydı beni böyle çalıtırır mıydı
ya burda zaten çatı muanesi diye bişey yok anlamadım,ama onlarda haklı günde 70 80 hasta bakıyorlar,düşün bu sadece 36 ve üzeri gebelikde,80 kadına birden pelvik muane yapamaz ki,işte devletin yetersizlikleri,zaten bu bilinçli olarak da istenen bişey,özel sektör sevimli,cici devlet tü kaka,ulatrason aletleri felan çok iyi,doktorlarıda çok güvenilir ama işte bir yandan onlarda haklı,günde 80kişinin önce usgsi sonra nst sonuçlarına bakmak zor olsa gerek 1 doktor için,ama öte yandan da hasta için de içinde bir can var ve korkuların var,hamilesin bunun psikolojisi var,var da var,herkes haklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?