2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanımlar,umarım herkes iyidir,çok fazla giremiyorum artık,,,doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun,yapanların gözü aydın...

Selam kızlar ben de hala bekliyorum oğluşumu, doktorum 40 haftayı doldurduktan sonra bir problem yoksa bir hafta daha bekleriz dedi. ınşallah bu hafta gelir bebişimiz hayırlısıyla, sağlıkla.

teşekkür ederim canım, benim de aklıma pijama ve geceliklerin kalın geleceği takılmıştı iyi oldu söylediğin herkes üşürsün dedi ben de uzun kollu pijamalar bir de gecelik faln aldım hep ama faazla gelir emininm hemen ince bişeyler de buluym nasıl rahat edebilityor mu insan hastahanede, ne kadar kaldınız?biraz anlatsana canım ya

saat sabahın 6 30 u ve ben hala doğurmadım dün doktora gittim perşembe 40 haftam doluyo o zamana kadar doğurmazsam salıya kadar nst ler de iyi olursa bekliycez salı günü suni sancı sonra çek dur acıları eşime diyorum ben suni sancı istememem olmaz diyo bu kadar sabrettin ne var ki sanki çok kolaymış gibi beni teselli ediyo bu ay kadın doğum stajında bi anlatıyo sanırsınız gelen pırt pırt doğuruyo ağlayarak uyandım yine aslında hiç uyumadım stresten uyumak ne mümkün kimse yok topikde olsa da insanlar artık sadece okuyolar çünkü topikde kalanlar 40 haftalarını geçirmiş benim gibi sabırları nani olanla r kimsenin cevap vermeye gücü yok ama öylesine yazıyoorum işte sıkıntıdan naapalım öpüyrüm herkesi inşallah bekleyen bütün arkadaşlarım ve ben en kısa zamanda hayırlısıyla sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

Arkadaslar, OZLEMCO 17 Mayis 08:01 de dogum yapmis, Ege bebek 3840 gr ve 50 cm dunyaya merhaba demis, masallah ozleme ve bebegine

selam kızlar,dr dan geliyorum,bebek 4kiloya yaklaşmış ama dr gayet rahattı,haftaya gel bakalım dedi,sanki o doğurcak,kilosundan endişeleniyorum dedim,önemli değil dedi,sinir oldum,devlet hastanesine küfrede küfrede eve geldim,sezeryan gibi gözüküyor bir kaç güne gelmezse,madem sezeryan olucak ne diye beni bu kadar bekletiyorsunuz anlamadım neyse canım sıkıldı işte,birde benim 38 6günüm,doktor 39 2 dedi,onuda anlamadım

sıkma canını, bir hafta önde bebeğin ondan öle demiştir banada öyle söylüyor dr haftasını bi hafta ilerde söylüyo, devleteemi gidiyosun sen ben özele gıdıyodum dr bebek kılolu sezaryen dıye dıretınce bıde devlete gıdıyım dedim aşırı kalabalık acelle ılgılenıyolar aklına bişe gelsede rahat soramassın zaten dunya kadar sıra var 3 kişi bırden alıyolar içeri canım sıkılıyo orda doğum yapıcak olmama ama normal istıyorum bu drda normal olur okadar ırı bır bebek değil dedi of bugun randevumuz vardı dr yerınde yok yarında yok başkasınamı gitsem kaldım öle ya(

mrb kızlar benimde 39+2 günüm bu sürede normal dogum yapan varmı dr normal diyor ve agrılarımda var.artık oğlum gelsin diyorummmm

canım takma kafana ben de dün gece ağladım bi saat bi çocuğu bile doğuramıyorum diye, eni sonu kalmaycak bu çocuklart içimizide herşeyi denedim dersin normal için suni sancı kimisine çok dokunmuyormuş belki onlardan biri olursun belki sana DA SUNİ SANCI VERMEYİ PLANLADIKLARI GECE KENDİ SANCIN GELİR
Arkadaslar, OZLEMCO 17 Mayis 08:01 de dogum yapmis, Ege bebek 3840 gr ve 50 cm dunyaya merhaba demis, masallah ozleme ve bebegine
hayırlı olsun maşallah Allah analı babalı büyütsün

ya neler var belki senin çatın müsaittir belki esnektir faln korkma, belki devlet diyorsun eski falnsa ultrason olduğundan büyük ölçüm yapmıştır, bir sorun olacak olsa doktor da riske atmaz

ben özele gidiyordum,bebeğin suyu az diyince dr,ailemin ısrarıyla birde devlete gidim dedim,riskli gebelik bölümüne gittim bugune kadar ve mükemmel bir dr vardı,özeldeki drumdan çok çok daha iyiydi,özel gibiydi her istediğimi soruyordum,uzun uzun açıklıyordu,geçen haftadan itibaren suyun düzeldi artık bizlik bir durumun kalmadı,antenetala devam edebilirsin dedi,benim de canım sıkıldı bu duruma ama ay gün içindeyim dedim çok takmadım,ama bizim oğlan tembel sanırım,sancı mancı belirti yok,böyle giderse 4kiloyu da çok geçecek,hem sezeryan olmak istemiyorum hemde sezeryana dönceğiz madem neden bekliyoruz diyorum,bende ne istediğimi bilmiyorum aslında ama canım çok sıkkkınnnnnnnnn,aman 10 saat yazdım ama içimi boşlattım

ya neler var belki senin çatın müsaittir belki esnektir faln korkma, belki devlet diyorsun eski falnsa ultrason olduğundan büyük ölçüm yapmıştır, bir sorun olacak olsa doktor da riske atmaz

ya burda zaten çatı muanesi diye bişey yok anlamadım,ama onlarda haklı günde 70 80 hasta bakıyorlar,düşün bu sadece 36 ve üzeri gebelikde,80 kadına birden pelvik muane yapamaz ki,işte devletin yetersizlikleri,zaten bu bilinçli olarak da istenen bişey,özel sektör sevimli,cici devlet tü kaka,ulatrason aletleri felan çok iyi,doktorlarıda çok güvenilir ama işte bir yandan onlarda haklı,günde 80kişinin önce usgsi sonra nst sonuçlarına bakmak zor olsa gerek 1 doktor için,ama öte yandan da hasta için de içinde bir can var ve korkuların var,hamilesin bunun psikolojisi var,var da var,herkes haklı :)

selam, sezeryan diyorsa doktorların diretme bence. ben de 18gün önce sezeryan oldum. akşamına ayağa kalktım. süt de geliyo göbekte epey indi. 10gün ağrı kesici kullanıyorsun epidural olduğum için çıkış anını da gördüm. sezeryanın da kötü bir tarafı yok yani. tabi en güzeli normal doğum ama, benim oğlumun da kafa çevresi iri diye sezeryana yönlendirmişti doktorum. hiç pişman değilim. için rahat olsun..

boşver sen de ay oram ay buram de yapma, bi kaç gün aç kalırlarsa kendileri yapmaya başlarlar sen de bi kaynana yemeği yersin kimse için yorulma bebeğin için yorulacaksın zaten

öyle kafana takmamaya çalış, seinni için en iyisini sen biliyorsun bir de işte yapaniliyoırsan hamileliğin son zamanalrı diye keyfini çıkrmya çalış bern elimden geldiğince deniyorum ama tak ediyor bir de ilk olunca başımıza ne geleceğini bilmediğimizden merak da ekleniyor sabırsızlığa keyfini süremiyoruz ama elden geleni yapıpı denemek lazım herşeyi keyif için

slm herkese 13mayısda oğlumu spinal sezeryanla kucağıma aldım opuyorumnanaktan yeni yeni toparlanmışken sizlerlede paylaşıyım dedim..annelik çookk güzel bi duygu

merhABAAAAAA.....
ARKADAŞLARRRR.......ben doğurdum ama yazamadım bir türlü :Saruboceq:allaha şükür iyiyiz biz aklım sizde kaldı eve bugün net bağlattım..herkesi çoookk merak ediyorum.kızım 4 mayıs günü epidural sezeryanla dünyaya geldi.4.110 gr 53 cm ...maaaşallah tosunumaa....şimdi çok iyi anne sütü alıyoruz.çok meemnn kaldım epidurlden henüz doğum yapmamış olanlara tavsiye ederimm.........

bugün 14 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı herşeyimiz ormaliş allaha şükür........
geçmişi okumaya çalışacağım..........öptüm sizii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…