merhABAAAAAA.....
ARKADAŞLARRRR.......ben doğurdum ama yazamadım bir türlü :Saruboceq:allaha şükür iyiyiz biz aklım sizde kaldı eve bugün net bağlattım..herkesi çoookk merak ediyorum.kızım 4 mayıs günü epidural sezeryanla dünyaya geldi.4.110 gr 53 cm ...maaaşallah tosunumaa....şimdi çok iyi anne sütü alıyoruz.çok meemnn kaldım epidurlden henüz doğum yapmamış olanlara tavsiye ederimm.........
bugün 14 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı herşeyimiz ormaliş allaha şükür........
geçmişi okumaya çalışacağım..........öptüm sizii......
canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,sürekli jimerin sayfasına baktım ancak göremedim bir türlü seni,öptüm kızları çokkkkmerhABAAAAAA.....
ARKADAŞLARRRR.......ben doğurdum ama yazamadım bir türlü :Saruboceq:allaha şükür iyiyiz biz aklım sizde kaldı eve bugün net bağlattım..herkesi çoookk merak ediyorum.kızım 4 mayıs günü epidural sezeryanla dünyaya geldi.4.110 gr 53 cm ...maaaşallah tosunumaa....şimdi çok iyi anne sütü alıyoruz.çok meemnn kaldım epidurlden henüz doğum yapmamış olanlara tavsiye ederimm.........
bugün 14 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı herşeyimiz ormaliş allaha şükür........
geçmişi okumaya çalışacağım..........öptüm sizii......
allah seniiiii bende merak edip duruyodum canım yaaa meğersem benden de önce doğurmuşsun. gözün aydın kuşumcum, allah analı babalı büyütsün. maaşallah tosuncuk doğurmuşun kızzz ne güzel. hadi net bağlat da dön yine bir an evvel aramıza.:lepi:
canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,sürekli jimerin sayfasına baktım ancak göremedim bir türlü seni,öptüm kızları çokkkk
teşekkür ederim canım, benim de aklıma pijama ve geceliklerin kalın geleceği takılmıştı iyi oldu söylediğin herkes üşürsün dedi ben de uzun kollu pijamalar bir de gecelik faln aldım hep ama faazla gelir emininm hemen ince bişeyler de buluym nasıl rahat edebilityor mu insan hastahanede, ne kadar kaldınız?biraz anlatsana canım ya
Benim bebişim göbeğide haftasının aksamına düştü canımgökkuşak maşallah canım kızına,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin;
birşey soracağım,göbek ne zaman düşüyor ?
kızlar merhaba.17 mayıs 10:45 de Muhammed Halid sezeryanla dünyaya geldi.İri bir bebek olduğu için doğum kanalına inmemiş.
Ultrason ölçümlerine pek aldanmayın.Bebeğim iyi çok şükür fakat tek sıkıntım sütümün az olması.DUalarınızı bekliyorum.Şimdilik Allaha emanet olun
kızlar merhaba.17 mayıs 10:45 de Muhammed Halid sezeryanla dünyaya geldi.İri bir bebek olduğu için doğum kanalına inmemiş.
Ultrason ölçümlerine pek aldanmayın.Bebeğim iyi çok şükür fakat tek sıkıntım sütümün az olması.DUalarınızı bekliyorum.Şimdilik Allaha emanet olun
selaaaam kimse yok galba:) bebiş uyurken bakayım dedim ben de.
şimdilik fena değil hayatımız çok şükür ama arada ağlayasım geliyo durup dururken sıkıntı basıyo kızlar bol bol dua okumaya çalışıyorum inş geçer.
sizler nasılsınızzz
canım şimdi sana akıl vermek bana düşmez hala doğurmamış birisi olarak ama kaydirigubbakcemile3 niye sıkıyosun canını, bebişinle bu günlerin tadını çıkar bak hamilelik ne çabuk geçti, bebişlerde hızla büyüycek özleriz bu günleri de boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?