2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah seniiiii bende merak edip duruyodum canım yaaa meğersem benden de önce doğurmuşsun. gözün aydın kuşumcum, allah analı babalı büyütsün. maaşallah tosuncuk doğurmuşun kızzz ne güzel. hadi net bağlat da dön yine bir an evvel aramıza.:lepi:

canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,sürekli jimerin sayfasına baktım ancak göremedim bir türlü seni,öptüm kızları çokkkk

kızlar bebek hareketleri nasıl azalma varmı benimki acıtmya başladı değişik oynuyor bu gunler gelse artık

canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün,sürekli jimerin sayfasına baktım ancak göremedim bir türlü seni,öptüm kızları çokkkk

teşekkür ederim kızlarrr.......Şeniz tıfımm sende doğurmuşsun canım tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.canım.istediğin gibi normalde olmuş çok sevindim..benimde tosuncuğum geldi çok şükür sülük mememde yapışık geziyoruz net bağlattım ama ne kadar baka bileceğim bilmem devrimcim çok ağol kuşum sen daha doğurmamılşın sağlıkla al kucağına inşallahhh.........
jimerin sayfasına koydurmaya kıyamadık sonradankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tahmin ettim bu kızlar bakmştır diye.öpüyorum kızlar sizi benim kuş beni bekler.........

olumunekankayizsmile

canım ben rahat ettim,gerçekten iyi bir hastane;ebeler ,hemşireler çok ilgili,2 gece kaldım rahat ettim çok şükür,bebek devamlı yanımdaydı,onların politikası öyleymiş,istediğin ,bilmediğin herşeyi öğretiyorlar,doğum hikayemi yazacağım en kısa zamanda...

doğum yapanların gözü aydın...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tüm bebeklerimizi...

tıfımmmmmm senden önce doğurdum benimki aceleci 38+1 de geldi ..normal başladı doğum sabaha karşı 7:00 sezeryanla aldık iri olduğu için cesaret edemdim ama çok memnyn kaldım çok iyiyimmm........

gökkuşak maşallah canım kızına,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin;
birşey soracağım,göbek ne zaman düşüyor ?

kızlar çok uzun zamandır bilgisayardaki sorun dan dolayı giremedim şifremde sorun oluyodu.girdim ama herkes doğurmuş ve çok şey değişmiş ben hala beklemedeyim

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim nete bebişleri gellen herkezin gözü aydın kızlarrr... bide büyüyoruz kuzeyimizle birlikte herşey yolunda.. öpüyorum hepinizi

doğum yapan arkadaşların gözü aydın hayırlı ugurlu olsun bebişler analı babalı büyüsün darısı başımıza:)

kızlar merhaba.17 mayıs 10:45 de Muhammed Halid sezeryanla dünyaya geldi.ıri bir bebek olduğu için doğum kanalına inmemiş.
Ultrason ölçümlerine pek aldanmayın.Bebeğim iyi çok şükür fakat tek sıkıntım sütümün az olması.DUalarınızı bekliyorum.Şimdilik Allaha emanet olun

gökkuşak maşallah canım kızına,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin;
birşey soracağım,göbek ne zaman düşüyor ?
Benim bebişim göbeğide haftasının aksamına düştü canım

canım sonunda kavustun demek gözünaydın Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.benımde sütüm az canım ıns gelır bırde göğüslerim cok felaket yara verırken aglıyorum mafoldumben

gözün aydın sende kavuştun bebeğine darısı başımıza
sakıncası yoksa kaç kiloymuş canım dr ne kadar demişti bendede aynı sıkıntı var oyuzden merak edıyorum canım?

doğum yapan arkadaşlar tebrikler darısı başımıza..allah analı babalı büyütüsün yavrularınızı..

selaaaam kimse yok galba:) bebiş uyurken bakayım dedim ben de.
şimdilik fena değil hayatımız çok şükür ama arada ağlayasım geliyo durup dururken sıkıntı basıyo kızlar bol bol dua okumaya çalışıyorum inş geçer.

sizler nasılsınızzz

canım şimdi sana akıl vermek bana düşmez hala doğurmamış birisi olarak ama kaydirigubbakcemile3 niye sıkıyosun canını, bebişinle bu günlerin tadını çıkar bak hamilelik ne çabuk geçti, bebişlerde hızla büyüycek özleriz bu günleri de boshayallersmile

hülya doğmadımı canım dahaa sağlıkla kurtulursun inş sen de.

ya bilmiorum tatlım arada afakanlar basıyo. anneme taşınmayı planlıyorum kayınvalide bi gitse..alsanaalsanasmile

tbi şükürler olsun bugüne annelik bambaşka bişiymişopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…