sağol kuşum sende sağıkla büyüt inşallah.bizim göbekde 12. gün düştü.gökkuşak maşallah canım kızına,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin;
birşey soracağım,göbek ne zaman düşüyor ?
merhaba kızlar, alıntı yapmaya vaktim yok malesef, bebeğine kavuşanların gözü aydın, bekleyenlere de Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
sarp'ın göbeği 9. günde düştü, 2 haftaya kadar yolu varmış sanırım. göğüs uçlarım ilk 2 gün falan yara oldu çok şükür şimdi düzeldi, lansinoh iyi geldi galiba. benim de sütüm çok fazla değil sanırım ama ısrarla sürekli emziriyorum, hastanede 3 kez mama verdiler ama ben bir daha vermedim. sarılık malesef bizde de oldu, 7 saat fototerapiye girdi bebeğim, çok şükür düzeldi şimdi. benden şimdilik bu kadar... herkese selam ve sevgiler...
ya doğuramamdım ben halaaaaa, gökkuşakçım gözün aydın, doğum yapan herkesin gözü aydın olsunnn
canım az kaldı da benim ne sancım var ne açılmam doktor artık doğur diyor elimde olsa şimdiye çoktan doğurmuştum nasıl kolaylaştırırm şu doğumu bilemiyorumazkalmış cnm sabretopuyorumnanaktan
benmde sancılar arttı ama düzenl değil gelip gidiyolar yarın nst ye giricez bakalım :CüvCüv:
azkalmış cnm sabretopuyorumnanaktan
benmde sancılar arttı ama düzenl değil gelip gidiyolar yarın nst ye giricez bakalım :CüvCüv:
canım az kaldı da benim ne sancım var ne açılmam doktor artık doğur diyor elimde olsa şimdiye çoktan doğurmuştum nasıl kolaylaştırırm şu doğumu bilemiyorum
ya doğuramamdım ben halaaaaa, gökkuşakçım gözün aydın, doğum yapan herkesin gözü aydın olsunnn
kızlar doğurmayanlar Allah kurtarsın bir avazda.
bizim de göbeğimiz düştü 7.günde çok şükür. yalnz göğüs ucu yarasıyla baım dertte.. lansinoh bişeye yaramadı bide mustella denicem. vamı bi çözüm bulan kızlar??
canım az kaldı da benim ne sancım var ne açılmam doktor artık doğur diyor elimde olsa şimdiye çoktan doğurmuştum nasıl kolaylaştırırm şu doğumu bilemiyorum
kızlar doğurmayanlar Allah kurtarsın bir avazda.
bizim de göbeğimiz düştü 7.günde çok şükür. yalnz göğüs ucu yarasıyla baım dertte.. lansinoh bişeye yaramadı bide mustella denicem. vamı bi çözüm bulan kızlar??
merhaba kızlar bende doğum yaptım :))
18 mayıs saat 19:45 te epidural sezeryanla 52 cm 3300 gr ağırlığında dünya tatlısı bir kızım oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?