2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar, alıntı yapmaya vaktim yok malesef, bebeğine kavuşanların gözü aydın, bekleyenlere de Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
sarp'ın göbeği 9. günde düştü, 2 haftaya kadar yolu varmış sanırım. göğüs uçlarım ilk 2 gün falan yara oldu çok şükür şimdi düzeldi, lansinoh iyi geldi galiba. benim de sütüm çok fazla değil sanırım ama ısrarla sürekli emziriyorum, hastanede 3 kez mama verdiler ama ben bir daha vermedim. sarılık malesef bizde de oldu, 7 saat fototerapiye girdi bebeğim, çok şükür düzeldi şimdi. benden şimdilik bu kadar... herkese selam ve sevgiler...

gökkuşak maşallah canım kızına,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin;
birşey soracağım,göbek ne zaman düşüyor ?
sağol kuşum sende sağıkla büyüt inşallah.bizim göbekde 12. gün düştü.

ipeknil seninde gözün aydın kuşum...geçmiş olsun sarılık atlatmışsınız ama oluyor genelde.....

alıntı yapamadım bende çok da okuyamıyorum malum...doğum yapanların gözleri aydın olsun.allah analı babalı büyütsün by.

GOKKUŞAK gözün aydın bebeğinin yaşı uzun olsun tatlım bende nete fazla giremediğim için kimler doğurmuş kimler beklemede takip edemiyorum bebişine kavuşanların gözleri aydın olsunnn opuyorumnanaktan

selam kızlar bende 17\05?2010 pazartesi doğum yaptım. şükür oğlumda bende iyiyiz 18mayıs olan doğum tarihim suyumun azalmasıyla acil sezaryene dönüştü. ama şükür oğlum çok iyi bende iyileşmeye çalışıyorum. epidural ile yaptım doğumu ayrıntıları daha sonra anlatırım sizler. bekleyenlere allah sabır versin biran önce kavuşun bebişlerinize

slm kızlar...tıff gökkuşak nilüfer zeliha mehlikameryem nidah görmediklerim varsa kusura bakmayın bütün doğum yapan anneler gözünüz aydınnnnn...güle güle büyütün..biz yarın ilk aşımızı olucaz..kuşum ağlıcak yine çok üzülüyorum..bu arada sanırım sütüm yetmiyo kızlar naptıysa şakıma bi türlü bugün ikikez mama vermek zorunda kaldım çünkü uyumadı memeyi çekip çekip ağladı..çok emmek istiyo e bi süre sonra gögüsler boşalıyo ve ancak 3-4 sa.te doluyo...,nsan üzülüyo oğlum anne sütü alamıyo yeteri kadar ama açta bırakamamkikuzumu..herkese booollllll sütlü günler diliyorum..

azkalmış cnm sabretopuyorumnanaktan

benmde sancılar arttı ama düzenl değil gelip gidiyolar yarın nst ye giricez bakalım :CüvCüv:
canım az kaldı da benim ne sancım var ne açılmam doktor artık doğur diyor elimde olsa şimdiye çoktan doğurmuştum nasıl kolaylaştırırm şu doğumu bilemiyorum

azkalmış cnm sabretopuyorumnanaktan

benmde sancılar arttı ama düzenl değil gelip gidiyolar yarın nst ye giricez bakalım :CüvCüv:

canım az kaldı da benim ne sancım var ne açılmam doktor artık doğur diyor elimde olsa şimdiye çoktan doğurmuştum nasıl kolaylaştırırm şu doğumu bilemiyorum

kızlar yine sizin gününüz var yaa sabredin, bana ne demeli 40+4 oldum halaaa tık yok boshayallersmile

Allah kurtarsın kızlar hayırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağınıza şöyle bi yazdıklarınızı okudum da kendi yaşadıklarım aklıma geldi boshayallersmile offf ateş bastı birden neyse hepinize hayırlı doğumlar dilerim yerimseniben

kızlar doğurmayanlar Allah kurtarsın bir avazda.

bizim de göbeğimiz düştü 7.günde çok şükür. yalnz göğüs ucu yarasıyla baım dertte.. lansinoh bişeye yaramadı bide mustella denicem. vamı bi çözüm bulan kızlar??

ya doğuramamdım ben halaaaaa, gökkuşakçım gözün aydın, doğum yapan herkesin gözü aydın olsunnn

canım seninile günümüz aynı.benim agrılarım oluyor ama acılmam yok bebek asagıya indimi senin bol yürüyü yapıyorum ben doktorum söyledi.olmazsa pazartesi gidicem doktora ne dicek bakalım.

selamlar ben de 18 mayısta dünyaya geldi....sezeryan olunca süt az geliyo sanırım...bir de benim sağ göğüs ucum küçük olduğu için kızım tutamıyo.....biz de onu kaşıkla veriyoruz....inşallah sütüm de artar....tutamayınca çok ağlıyo ben de üzülüyorum inşallah...her şey yoluna girer....

selam kızlar
dr dan geldik nst ye girdim dr herşey normal dedi
salı tekrar gidicez o hafta dogum olucak inşallah..
herkese hayırlı dogumlar

aynen canım bizim göbeğimiz de 7. gün düştü ama ben göğüs ucu artı göğsümde süt birikmesi makineyle ayrıca çekmeler kan içinde kalıyor göğsüm lansinoh hiçbir işe yaramıyo kakao yağı dediler onu da aldım ama perişan durumdayım bebek memeyi ağzına almak istiyo ben kaçırıyorum acısından sanki ilk kez anne oldum neyse geçecek 20 gün maksimum böyle gidiyor inşallah emzirmenin de tadına varıcaz

canım seninle aynı günlerimiz ben doğuralı iki hafta oldu plesentada kireçlenme başlamış dedi doktor artık alabiliriz dedi sanırım seninki normal doğum olacak sezeryan olsa bekletmez doktor son günler çok zorlanıyordum senin neler çektiğini tahmin ediyorum geceler geçmek bilmiyordur sağlıkla kavuş bebişine inşallah

canım aynı sorunu bende yaşıyorum ama hafiflettim sonunda bepantende kullanıyorum hastanedede lanolin deilen kremi verdiler hepsinden sürdüm karıştırmadan tabi
uzun uykuya daldığında bepanteni iyice yediriyorum bekliyo sonrada sıcak suyla yıkanmış bezi göğüülerime basıyorum çok rahatlıyo

merhaba kızlar bende doğum yaptım :))

18 mayıs saat 19:45 te epidural sezeryanla 52 cm 3300 gr ağırlığında dünya tatlısı bir kızım oldu:)

merhaba kızlar bende doğum yaptım :))

18 mayıs saat 19:45 te epidural sezeryanla 52 cm 3300 gr ağırlığında dünya tatlısı bir kızım oldu:)

aa hayırlı olsun, Alla analı babalı büyütsün, seni merak ediyodum bende satımız aynı senle, bizde hala bişi yok boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…