aa hayırlı olsun, Alla analı babalı büyütsün, seni merak ediyodum bende satımız aynı senle, bizde hala bişi yok boshayallersmile
GOKKUŞAK gözün aydın bebeğinin yaşı uzun olsun tatlım bende nete fazla giremediğim için kimler doğurmuş kimler beklemede takip edemiyorum bebişine kavuşanların gözleri aydın olsunnn opuyorumnanaktan
slm kızlar...tıff gökkuşak nilüfer zeliha mehlikameryem nidah görmediklerim varsa kusura bakmayın bütün doğum yapan anneler gözünüz aydınnnnn...güle güle büyütün..biz yarın ilk aşımızı olucaz..kuşum ağlıcak yine çok üzülüyorum..bu arada sanırım sütüm yetmiyo kızlar naptıysa şakıma bi türlü bugün ikikez mama vermek zorunda kaldım çünkü uyumadı memeyi çekip çekip ağladı..çok emmek istiyo e bi süre sonra gögüsler boşalıyo ve ancak 3-4 sa.te doluyo...,nsan üzülüyo oğlum anne sütü alamıyo yeteri kadar ama açta bırakamamkikuzumu..herkese booollllll sütlü günler diliyorum..
ya doğuramamdım ben halaaaaa, gökkuşakçım gözün aydın, doğum yapan herkesin gözü aydın olsunnn
merhaba kızlar bende doğum yaptım :))
18 mayıs saat 19:45 te epidural sezeryanla 52 cm 3300 gr ağırlığında dünya tatlısı bir kızım oldu:)
merhaba kızlar bende doğum yaptım :))
18 mayıs saat 19:45 te epidural sezeryanla 52 cm 3300 gr ağırlığında dünya tatlısı bir kızım oldu:)
ben de yarın giidcem canım bana bişey demedi ama ben de yarım saat yürümeye çalışıyorum her gün sıkıcı oluyor ama doğurym diye ne olsa yapıyorum bel ağrı var da sancı yok bende aldığım kiloların fazlalığı sebebiyle dinmeyen bir bel ağrım var bir de bu sabah baş ağrısı eklendi umarım o devamlı olmaz geçici bişeydir, son bi haftadır mide yanmaları da geri döndü onun da sebebini anlayamıyorum bazen öyle hissediyorum ki bu hamilelik hiç bitmeyecek ama yine de şükrediyorum öyle dertli geçmedi çok şükür şimdi de sadece bekliyorum normali çok istediğim için sezeryan olma ihtimali arttığından keyifsizleşiyorum ama sezeryan da bir yöntem sonuçta o olması gerekiyorsa o olacakcanım seninile günümüz aynı.benim agrılarım oluyor ama acılmam yok bebek asagıya indimi senin bol yürüyü yapıyorum ben doktorum söyledi.olmazsa pazartesi gidicem doktora ne dicek bakalım.
aynen canım Allah razı olsun tüm bekleyen annler sağlıkla kavuşur inşallah bebeklerinecanım seninle aynı günlerimiz ben doğuralı iki hafta oldu plesentada kireçlenme başlamış dedi doktor artık alabiliriz dedi sanırım seninki normal doğum olacak sezeryan olsa bekletmez doktor son günler çok zorlanıyordum senin neler çektiğini tahmin ediyorum geceler geçmek bilmiyordur sağlıkla kavuş bebişine inşallah
Allah analı babalı büyütsünmerhaba kızlar bende doğum yaptım :))
Yeni dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum. Allah anali babali buyutsun.
Benim bebisim agzi acik uyuyor sonra da dudaklari kuruyor. Sizde de boyle birsey oluyor mu, merak ettim. Vucudu da kurudu, zeytinyagi suruyoruz. Daha tam gecmedi. Gecen ilk banyosunu yaptirdik esimlen, ama pek iyi gitmedi cok agaldi biz de kisa kestik. Bu hafta annemlen yikicaz.
bizde hastaneden çıkalı bugün 9. gün .bizde sarılık oldu tam olarak diyebilirim .biraz önce zeynep kamilden geldim sabah sınırı geçmişti şimndide sınırın biraz altına düşmüş. bu arada sınır 17 .17 olunca fototerapi yapıyolar.hernese doktor bol bol emzir ve güneşlendir dedi.aneler ve adyaları beeğiniz fazla uyuyorsa sakın ihmal etmeyin sık sık uyandırıp emzirin.çünkü sarılık uyutuyormüş.alah sağlıklı bi şekilde bebelerimizi büyütmeyi nasip etsin. bu rada doktor bana bebeği yıkamazsan 1 haftada göbeği düşer dedi .nitekim ölede oldu a.e.o.
bende lansınoh medela karbonatlı su zeytınyagı hepsını denedım goguslerım hala yara ama dun bı gogsumu emzırmeyıp sagdım o bıraz ıyı geldı bugun emzırebıldım o gogsumdenkızlar doğurmayanlar Allah kurtarsın bir avazda.
bizim de göbeğimiz düştü 7.günde çok şükür. yalnz göğüs ucu yarasıyla baım dertte.. lansinoh bişeye yaramadı bide mustella denicem. vamı bi çözüm bulan kızlar??
tebrıkler canım gule gule buyut bebısını saglıklamerhaba kızlar bende doğum yaptım :))
bizde hastaneden çıkalı bugün 9. gün .bizde sarılık oldu tam olarak diyebilirim .biraz önce zeynep kamilden geldim sabah sınırı geçmişti şimndide sınırın biraz altına düşmüş. bu arada sınır 17 .17 olunca fototerapi yapıyolar.hernese doktor bol bol emzir ve güneşlendir dedi.aneler ve adyaları beeğiniz fazla uyuyorsa sakın ihmal etmeyin sık sık uyandırıp emzirin.çünkü sarılık uyutuyormüş.alah sağlıklı bi şekilde bebelerimizi büyütmeyi nasip etsin. bu rada doktor bana bebeği yıkamazsan 1 haftada göbeği düşer dedi .nitekim ölede oldu a.e.o.
Arcak canım 2 saatten fazla uyumasına izin verme dedi benim doktor ben de senin gibi yaralardan dolayı uyusun istiyorum sonra sarılık aklıma geliyo alıyorum altını açıyorum değiştiriyorum uyansın falan diye yanaklarından meme verircesine uyarıyoum zor bela uyandırıp emziriyorum yoksa sararırmış iyice sen de ihmal etme zaten gaz problemimiz olduğunda hiç uyumuyoruz acaip gazımız var üstten çıkarmakta problem yok ama alttan çok zor çıkarıyo
kızlar, bakıyorum bebişleri koklamaktan nete giremiyorsunuz. kızlar okuduğunuzda yazarsınız. bebişlerin iştahları nasıl? benimki sürekli emmek istiyor, boğa burcu olduğu için mi mideye düşkün ne dersiniz. (memelerim göbeğime deyecek diye korkuyorum vallaha)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?