2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa hayırlı olsun, Alla analı babalı büyütsün, seni merak ediyodum bende satımız aynı senle, bizde hala bişi yok boshayallersmile

sende en kısa zamanda doğum yaparsın inşallah canım
bana önce suni sancı verdiler ama hiç hissetmedim bile sancıyı saatlerce bekledim bebeğimin kordonu kısaymış o yüzden epidural olmaktan başka çarem kalmadı

bu arada dra kamera vermiştik bebeğin yıkanışını çeksin diye

anestezi uzmanı beni kestiklerini ve kızımın çıkarılışını falan da çekmiş ben izlemeye cesaret edemiyorum ama abim falan izlediğinde şoka girdiler biraz vakit geçsin öyle izleyeceğimohaoldumsmileohaoldumsmile

bu arada benim de göğsüm yara oldu bu hemen hemen bütün annelerin kaderi galibaakannehir

ya doğuramamdım ben halaaaaa, gökkuşakçım gözün aydın, doğum yapan herkesin gözü aydın olsunnn

merhaba kızlar bende doğum yaptım :))

18 mayıs saat 19:45 te epidural sezeryanla 52 cm 3300 gr ağırlığında dünya tatlısı bir kızım oldu:)

herkese teşekkür ederimmmm.sağolun kızlar yalnız bu gece hiç uyumadı kızım yaaa....çok fenayım.ayşecim en kısa zamanda doğur inşallah kuşum.bol bol hareket et yürüyüş yap canım..merdiven inip çık.ama napsan o zamanı gelince gelecektir annesi........

bizim kızımız da 14 mayıs cuma günü dünyaya geldi:)
göğüs ucu sorunu bende de vardı ağlıya ağlıya verdim göğsümü
lansinoh ben de işe yaradı sanırım bugün 6. gün ve yaralarım iyileşti
sadece hassasiyet kaldı memeyi ilk verişte acı çekiyorum ama emdikce azalıyo..

Yeni dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum. Allah anali babali buyutsun.

Benim bebisim agzi acik uyuyor sonra da dudaklari kuruyor. Sizde de boyle birsey oluyor mu, merak ettim. Vucudu da kurudu, zeytinyagi suruyoruz. Daha tam gecmedi. Gecen ilk banyosunu yaptirdik esimlen, ama pek iyi gitmedi cok agaldi biz de kisa kestik. Bu hafta annemlen yikicaz.

kusura bakmayın alıntı yapamıyorum, tüm doğum yapanları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olsunlar hepsi inşallah....

Kızçemi Birce'mi aldım geldim kızzlaaaarrr kaydirigubbakcemile5

Hepinizin duaları sayesinde ikimiz de sağlıklıyız çok şükür.size teker teker binlerce tesekkur ederim a.s. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

genel mi epidural mi derken genel anestezinin bebege gececegi endişesiyle epiduralle sezaryene karar verdim.
yapım gereği sağlık konusunda çok tırsık birisi oldugum için bana cok zor geldi.
resmen korkum dilime vurdu; anestezi teknisyeniyle muhabbet ettim tüm operasyon boyunca.
lütfen benımle konusurmusunuz dedim, saolsun beni kırmadı :)
bittiğinde de çok konustugum için özür diledim
epidural sonrası benim basım hiç agrımadı ama anestezist için endişelerim var kaydirigubbakcemile3

normalde 2.gunde hast.den cıkabilirsin demişti doktorum ama bebek benı emmeyince 3 gun kaldık.hemsirelerin yardımları sayesınde emmeye basladı bizim tembel kız.sarılık başlangıcımız oldu.sımdı de tamamen gecmiş değil ama azaldıgını söyledı doktorumuz.bir de yanagında ve burnunda sivilce benzeri kabarcıklar var.onu geciremedık hala.onun dısında çok şükür iyiyiz birbirimize alısmaya calısıyoruz.
bir de benim memeyi oyuncak niyetine kullanmaya basladı şimdiden.memeyı agzına almadan uykuya dalamıyor nedense

kayınvalideleri de yolladık evlerıne
bundan sonra daha rahat nete girebilirim sanırım.şimdilik çıkıyorum hepinizi teker teker opüyorum sizi çok özledimmm opuyorumnanaktan

bizde hastaneden çıkalı bugün 9. gün .bizde sarılık oldu tam olarak diyebilirim .biraz önce zeynep kamilden geldim sabah sınırı geçmişti şimndide sınırın biraz altına düşmüş. bu arada sınır 17 .17 olunca fototerapi yapıyolar.hernese doktor bol bol emzir ve güneşlendir dedi.aneler ve adyaları beeğiniz fazla uyuyorsa sakın ihmal etmeyin sık sık uyandırıp emzirin.çünkü sarılık uyutuyormüş.alah sağlıklı bi şekilde bebelerimizi büyütmeyi nasip etsin. bu rada doktor bana bebeği yıkamazsan 1 haftada göbeği düşer dedi .nitekim ölede oldu a.e.o.

canım seninile günümüz aynı.benim agrılarım oluyor ama acılmam yok bebek asagıya indimi senin bol yürüyü yapıyorum ben doktorum söyledi.olmazsa pazartesi gidicem doktora ne dicek bakalım.
ben de yarın giidcem canım bana bişey demedi ama ben de yarım saat yürümeye çalışıyorum her gün sıkıcı oluyor ama doğurym diye ne olsa yapıyorum bel ağrı var da sancı yok bende aldığım kiloların fazlalığı sebebiyle dinmeyen bir bel ağrım var bir de bu sabah baş ağrısı eklendi umarım o devamlı olmaz geçici bişeydir, son bi haftadır mide yanmaları da geri döndü onun da sebebini anlayamıyorum bazen öyle hissediyorum ki bu hamilelik hiç bitmeyecek ama yine de şükrediyorum öyle dertli geçmedi çok şükür şimdi de sadece bekliyorum normali çok istediğim için sezeryan olma ihtimali arttığından keyifsizleşiyorum ama sezeryan da bir yöntem sonuçta o olması gerekiyorsa o olacak

aynen canım Allah razı olsun tüm bekleyen annler sağlıkla kavuşur inşallah bebeklerine

18 mayıs saat 19:45 te epidural sezeryanla 52 cm 3300 gr ağırlığında dünya tatlısı bir kızım oldu:)
Allah analı babalı büyütsün

canlarım her gün yıkamak gerekmez mi bebekleri ben öyle biliyorum ama
yani öyle suya sokarak değil de siliyomuş gibi en azından rahatlasın diye

bende lansınoh medela karbonatlı su zeytınyagı hepsını denedım goguslerım hala yara ama dun bı gogsumu emzırmeyıp sagdım o bıraz ıyı geldı bugun emzırebıldım o gogsumden

tebrıkler canım gule gule buyut bebısını saglıklaalkisalkisalkis

bızde de 5 ncı gunde sarılık cıkmıstı cok sukur kı sınırın altında ama bebısım gecelerı uyuyor artarmı acaba sarılıgı bende bı kere uyandırmaya calıstım uyanıp emmedı benımde gogsum acıdıgı ıcın bırdaha ustune dusmedım gecelerı uyuyo acaba sarılık artar mıbilmiyorumkismile

Arcak canım 2 saatten fazla uyumasına izin verme dedi benim doktor ben de senin gibi yaralardan dolayı uyusun istiyorum sonra sarılık aklıma geliyo alıyorum altını açıyorum değiştiriyorum uyansın falan diye yanaklarından meme verircesine uyarıyoum zor bela uyandırıp emziriyorum yoksa sararırmış iyice sen de ihmal etme zaten gaz problemimiz olduğunda hiç uyumuyoruz acaip gazımız var üstten çıkarmakta problem yok ama alttan çok zor çıkarıyo

herkes doğurdu bebekleri konuşmya başladı yakında erkekler askere kızlar evlenmeye başlıcak ben hala beklemedeyim:)))))))
bugun kontrolum var bakalım ne dicek

PEKı YA BEN 40+1 oldum rekora koşuyorum Rabbim beni ve bebeğimide hayırlısıyla kurtar tüm vakti dolmuş olanlarla beraber inşallah

saol canım bundan sonra bıraz daha dıkkat edeyım ama göğüslerim cok fena yaamafoldumben

Gunaydin bayanlar, dogum yapanlarin gozu aydin:) Bekleyenlere de ya sabir :)

Gogusleriniz icin umutsuzluga kapilmayin, 10. gunden sonra rahatliyorlar, bebek uyudugu zamanlarda havalandirin, gogus pedine yapisip caninizi yakacaktir o sebepten ben o gunlerde gogus kalkani kullandim gunduzleri, medelanin ama baska markalarin da var, ucunu koruyor ve rahatlatiyor. mumsu kremi de ihmal etmeyin tabi.. ben purelan 100 kullaniyorum.

Beni hastanede yikayan bayan, doktorlarin onerdigi yikanma seklini gosterdi. Vucudun en kirli yeri saclarimizmis ve ilk sampuan suyunu meme uclarina degdirmemek gerekiyormus, bas ya one ya arkaya alinarak ( onde daha rahat eder sezaryenliler, dik durmak olumdur cunku baslarda) ilk suyla kirler akitildiktan sonra rahat yikanabilirmisiz. Emzirdigin surece dikkat et dedi bilginize ve ilginize...

Bugun bir ara dogum hikayemi ekleyeyim diyorum artik, neredeyse 1 aylik olacagiz hihi:)

merhaba kızlar
bizim tayin yerimiz belli oldu temmuzda ağrıya gidiyoruz
minnacık kuzucumla gidicez..
ben haberi alınca dogururm kesin diyordumkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun..

kızlar alıntı yapamadım...
tüm doğum yapanların gözü aydın bekleyelere sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz..

kızlar, bakıyorum bebişleri koklamaktan nete giremiyorsunuz. kızlar okuduğunuzda yazarsınız. bebişlerin iştahları nasıl? benimki sürekli emmek istiyor, boğa burcu olduğu için mi mideye düşkün ne dersiniz. (memelerim göbeğime deyecek diye korkuyorum vallaha)

kaydirigubbakcemile3benimkide sürekli emmek istiyor gece agladım 10 dkikada bir mememi verilir diye artık bitap düştüm. benimkiler göbegime degiyor bile nerdeyse:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…