2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gözün aydın canım. Allah kuzuna saglıklı ömürler versin inşAllah. benim kızçeminde yüzünde sivilce benzeri şeyler var. bu aralar baya arttı doktor temastan olbilir ama endişe etmeyin olur bebeklerde ve geçer dedikaydirigubbakcemile5 hastanede bebek hemşiresi bazı bebekler anne memesini yalancı emzik niyetine kullanır dedi çünkü benim bebemde memede uykuya geçiyorakannehir

selam kızlar...hepinizi çok özledim yaa..ama hiç uğrayamıyorum buraya..evimin düzeni çok değişti...kızım geceleri uyumuyor fazla..gündüz de ben çok yorgun oluyorum hiç halim olmuyor...
kızım ufacık teyzeleri...doğum kilosu fena değildi 3160 gr..ama fazla almadı kilo...1 hafta arayala doktora götürdüm...200 gr almış olması gerekirken 80 gr almıştı..her gören büyümemiş bu hiç gelişmemiş deyip duruyorlar...moralim bozuluyor benim de tabi..sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uzun süre emmiyor...bugünlerde yine mi götürsem doktora diyorum eşim kızıyor...ne bekliyorsun bebek hemen şişsinmi istiyorsun diyor...o da haklı biz anneler biraz sabırsızız galiba..geçmişe bi göz atayım bakayım sizde ne var ne yok..

neden moralini bozuyorsun saglıklı ya beben çok şükür benim bebemde ilk başta degil kilo almak vermişti hatta doktor gayet normal vermesi demişti. şimdi hamdolsun almaya başladı. sagın solun lafına kulak asma zayıf bebek daha iyi gelişir Allah kuzuna saglıklı ömürler versin inşAllah..

canım niye öyle boşu boşuna şeylere canını sıkıyorsun bebek sağlıklı en znemlisi o benimki 3020 doğdu 10 gün sonra 3050 olmuştu yani önemli olan az da olsa alması zaten 300 gram kadar kaybettiğini düşünüyoruz dedi dokto yani doğum sonrası 10 gün içinde doğum kilosunda olması çok çok iyiymiş üzme kendini böyle şeyler için gözün aydın tadını çıkar anneliğin

benım oglumda kesınlıkle benı yalancı emzık yerıne kullanıyor emmeden uyumuyor yaa

bugun 12 gun oldu gogus uclarım sankı duzelcek gıbı ama bakalım.bebegımın alt dudagı kucuk ondan mı nedır gogsumun alt tarafını tam tutamıyor o yuzden gogus ucumun seklı degıstı üstü uzun altı kısa bısey oldusempatiksalakcinni
verdıgın bılgıler ıcın saol canım hıkayenı beklıyoruz.

benim oğlumda sürekli emmek istiyor,tam doymuyomu bu çocuk derken sizleri okuyunca rahatladım demekki hepsi böyle dakka başı emmek istiyolar kaydirigubbakcemile3

selam canım bende aynı durumdan müzdaribim sürekli emmek istiyor. kızım acaba doymuyormu dedim, dr. arkadaş var ona danıştım acaba doymuyorda ondanmı sürekli emiyor diye "doymayan bebek bezini ne ıslatır ne de kakasını yaparmış" bizim maşallah o durumlarda iyi olduğu için kızcem biraz obur olmuş oluyor aklinialirimsmile yinede emmemesinden daha iyidir diyorum. bir haftadır gece uykularımızda bozuldu uyanık kalmak istiyor dolayısıyla uyanık oluncada emiyor ne diyelim kırkımız çıkıncaya kadar sabredicez sengözlerimebaksanab

slm kızlar... umarım herkes iyidir.. biz iyiyiz şükür. yarın 20 günlük oluyoruz.. başlangıçta sık emiyorlar çeneleri çabuk yoruluyor.. büyüdükçe çok çekiyorlar benim cadı emerken tıkanıyor.. çenesi kuvvetli ama.ilk gece süt gelmemesine rağmen sabaha kadar hem emdi hem ağladı. sol gögsü emzirmek daha zor. oda zorlanıyo bende sanki onu emmiyo yiyor :) tam doyunca çok güzel uyuyor. bazen memede uyuya kalıyor o zaman daha erken uyanıyor. dooyup doymadığını ordanda anlayabilirsiniz. birde bezinden.. sizlere kolay gelsin banada tabi.. görüşmek üzere..

kaydirigubbakcemile3benimkide sürekli emmek istiyor gece agladım 10 dkikada bir mememi verilir diye artık bitap düştüm. benimkiler göbegime degiyor bile nerdeyse:sinifsinif:

aynen ya. yarasa gibi oldum. uykuya hasretim. bazen o emerken içim geçiyor. ama en güzeli emzirirken nete girmek. zaman daha çabuk geçiyor

benimkinin doğduğu gün epey vardı. şimdi azaldı. 2ayda anca geçer dedi doktorumuz.

tatlım bizimkilerde sürekli bu çocuk doymuyor aç falan dediler. doğumunun 3.günü şu elektrikli poompalardan aldılar. ozaman sütümün geldiğini anladılar. şimdi velet sürekli memede olduğu için ilk günlerdeki gibi memelerim şişmiyor. dolmasına fırsat vermiyor memelerimin. bizim doktorda ilk hafta zayıflar demişti

15.günle birlikte göğüsler rahatlıyor. çünkü veletler büyüyor ve daha çok çekiyor şişlik iniyor. memelerin şişliği inince gerginliği de azalıyor ve daha az acıyor..

hepimizde aynı dert varmış. ben de bir daha boğa burcu doğurmam doymak bilmiyorlar diyordum. anne olarak bizlerin de psikolojisi etkileniyor tabi niye memede doyuramıyormuyum. bir de bilir kişilerin yorumları vaaar

evet bazen emerken genzine kaçıyor. hıııı diye sesler çıkarıyor. ödümüzü koparıyor. hemen omza alınıp sırtına vuruluyor. memeler sarktı omuzlar çöktü. eveeet bebişler çok tatlı ama anneyi yaşlandırıyor. Ajda pekkan niye hala taş gibi anladınız dimiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam taze annelerrr....a.s.
benim oğlum daa yatırınca kesinlikle uyumuyor...halbuki herkes ne kadar uysal çocuk hiç eziyeti yok diyip duruyordu..nazar değdirdiler yavrumaaaa...:bbo::a015:

illaki kucağıma alıcam, göğsüme yapışıcak ama emmiycek öyle durucakkk...iyice dalarsa öyle yatıyorr...yatınca da kızıyormuş gibi hır hırrr sesler çıkartıyor sürekliii...

bu arada erkek annelerine bir sorum olacak...oğlumun sürekli belinden çıkıyor çişii...Önce Hug... kullandım onda da oldu, şimdi pri... geçtim onda da oluyor...

acaba neden oluyor...

canım son sorunu cevabını vermek istiyorum,benim de oğlum doğduğunda sürekli ortalar kuru fakat ya yanlardan yada belden çişi çıkıyordu, bezini kapatırken pipisine dikkat et yani nasıl anlatıyım aşağı doğrulinle düzelt ve öyle kapa yani ben öyle yapmıştım o zaman çıkmıyor pek tarif edemedim ama inşallah denersin ve faydası olur

Herkesin bilip bilmeden konusmasina cok kiziyorum. Senin moralini bozuyorlar bosuna. Ilk haftada bebekler 300g a kadar kilo bile verirler. Sonra almaya baslarlar. Sen uzme canini.

kızlar bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor?? benimki yogun bakımdan cıktıgı gun az az her bezinde kakası vardı sonraki gun 2 defa yaptı sonra 1 şmdide 2 gunde 1??? bizimkilerin yorumu cocuga mama destegi yapmıslar şimdide anne sutu alıyor sadece normaldir diyorlar ama ben bilmediğimden endişeliyim?? pıt pıt gaz yapıyor ama kaka yok bende aksamları masaj yapıyorum bebişime sonra bakıyorum yapmıs. ama az?? doymuyor olsa aglar idrarını falan da az yapar dimi? hemsiresi alısma sureci yasıyorsunuz dedi.ayrıca bakıyorum kabız da degil oglum sizde durumlar nasıl?

valla benim bebegim de butun gun meme istiyor, artik fazlasini cikariyor yine de meme istiyor. orada keyif yapacak emzik muamelesi yapiyor. 3-4 saat omuzlarim koptu, vermeyip kucagimda tutarsam parmagini emmeye calisiyor, sanirim bana emzik yolu gorunuyor ufak ufak..

pipiye dikkat edin erkek anneleri, yukari bakarsa belden cis cikiyor hehhe tecrubeyle sabittir

bir de altini actigimda havada ucusuyor cisler en buyuk zevki yahu:)

merhaba kızlar bende eylül annesi olacam allah izinverirse bir bakim dedim mayıs anneleri ne durumda diye ama çok duygulandım allah bizede nasip etsin doğum yapmış arkadaşlar allah analı babalı büyütsün doğum yapacak olan arkadaşlarada allah biran önce kurtarmak nasip etsin kendinize ve bebeklerinize iyi bakın opuyorumnanaktan a.s.

allah bagıslasın canımmmm cok şirin... foto kucuk ama yinede şirine görünüyor:)

tşk ediyorum tatlım, resim olarak ekliycektim ama beceremediğim için ekleyemedim, öğreniyim büyük boy resmini eklerim. benim kızımda çok fazla kakasını yapmıyor bildiğim kadarıyla üç günü geçerse kaka yapması o zaman sıkıntı olur, hatta hatta annemler diyor ki...
annenin sütü bebeğe yaradığı zaman kakasını geç yaparmış hakikaten benim ilk oğlumda da öyle olmuştu yerimseniben

merhaba benim kızımda 07 mayıs ta aramıza katıldı, şükürler olsun herşey yolunda sadece uykusuz gecelerim var( birde biraz gaz sorunumuz onun dışında o kadar büyük bir güzellik ki allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.. bu arada benim gibi bebişlerine kavuşan anneleri de tebirk ediyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…