2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sorma canım ben dert ederken onlar seviniyor soyleme nazar edersin bebişin cabuk buyur kilo alır falan diyorlar . birde bebişim gelmeden once bir yerde kakanın anne sutunun niteligine baglı oldugunu okumustum. eger kalitesi yuksekse bebek tamamını kullanıyormus diyordu. yani kakası az oluyo. bazen hiç. ama nerde okudum bulamıyorum oyle ustun koru bakmıstım((

kızlar bez muhabbetlerinizi okudumda yerim ben o bebişlerin popolarınıkaydirigubbakcemile3
benm prenses ne zamn gelicek bakalım..az kaldı hissediyorumopuyorumnanaktan

bebişlerimizin totolarına :sm_cool:

kızlar kaka konusu bende de aynı siz yine şanslısınız 2-3 günde yapıyomuş benim 1 haftayı geçtiği oldu...kaç kere dr.a götürdüm normel diyo kabız olsa karnı sert olur diyo...ama yapamıyo işte yavrucak...dün artık çok rahatsız oldu bende müdahale edip yaptırdım ahh ahh bi düzene girse..bu arada benim oğlanda hep memede ve memesiz uyumuyo desemyeridir..dün aşıya gittik rezil gibi yol kenarına çöküp taktım memeyi ağzına durmadı bi türlü ne zaman geçicek bu sıkıntılar yaaa

Benım bebıste de cıkıyo bazen gunde 2-3 kere ust degısıyoruz pipisi yanda olunca oluyo bence ama asagı ındırmekte sakıncalı dıye yapmıyorum oyle bısey
slm kızlar ben de becerebilirsem bebişimin fotosunu koyim

masallah canım bebsıne cok tatlı Allah bağışlasın yavrunu:Saruboceq:

bunları yazmakta çok güzel gerçektende 9 ay boyunca onları bekledik şimdide uykusuz omuz ağrısı ile günlerimiz geçiyor...
umarım herkesin yanında bir destekçisi vardır benim annem yanımda o olmasa mahvolurdum...
kocişimle ayrıldık artık o başka odada yatıyo benim kız babasının tahtını alıverdi attık adamcağızı napalım sizdede durum benzerdir heralde...
herkese bol uykulu bir gece diliyorum...
biraz zor amabilmiyorumkismile

slm kızlar emnmeden bahsetmişsiniz bende çok bunalıyom kızım meme hep ağzında dursun istiyo uyuyunca doluyo memişler tabi uyursa sabah 6,5tan öğleye kadar uyumuyo hep emmek istiyo süt gelmeyincede basıyo çığlığı çişi kakası çok iyi bez dayanmıyo şu ara süt artsın diye uğraşıyom bi sorunda gaz sancısı vardı şimdi biraz daha iyi herkese bol sütlü çişli günler

hepımızın yasadıkları aynı arkadaslar yaa hayatımız artık bebıslere endeksli.resmen kendımızı unuttuk ama onların canları sagolsun bız uykusuzluk acı nedır unuturuz hele bırde bıraz buyuyup bıze gülücükler atmaya baslayınca ıyıce tatlarına doyum olmaz dıyorum.Allah hepımızın yardımcısı olsun zor anlarımızda sabır versın bızlere

slm kızlar bende 19 mayısta saat 10.00 da oglum caganımı kucagıma aldım cok sukur..oglum 3050 gr 50 cm dogdu..buarada ultrasonda ırı bebek gorunuyodu kılosu falan...ama cok saglıklıyız masallah..allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah..oılk gunler sutum gelmedı meme ucu kullanarak verıyorum sımdı zorla tutuyo memeyı ama sutum var cok sukur..emıyo uyuyo oglum masallah sımdılık yormuyo benı..

ya artık herkes bebişlerden bahsediyo.bizde hala tık yok,benim kızımda biran önce hayırlısıyla gelsin artıııkkk....kaydirigubbakcemile dogum yapanların gözü aydın.. dualarınızı bekliyoruzopuyorumnanaktan

slm kimse yokmi burda bebişler geldi kimse uğraamıyo heralde

bende bugün 18 günlük oldu kızım günler öle geçiyoki ya anlamıom bile

hala doğum yapmayanlar varmış heralde allahım hayırlısyla kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…