tşk ediyorum tatlım, resim olarak ekliycektim ama beceremediğim için ekleyemedim, öğreniyim büyük boy resmini eklerim. benim kızımda çok fazla kakasını yapmıyor bildiğim kadarıyla üç günü geçerse kaka yapması o zaman sıkıntı olur, hatta hatta annemler diyor ki...
annenin sütü bebeğe yaradığı zaman kakasını geç yaparmış hakikaten benim ilk oğlumda da öyle olmuştu yerimseniben
sorma canım ben dert ederken onlar seviniyor soyleme nazar edersin bebişin cabuk buyur kilo alır falan diyorlar . birde bebişim gelmeden once bir yerde kakanın anne sutunun niteligine baglı oldugunu okumustum. eger kalitesi yuksekse bebek tamamını kullanıyormus diyordu. yani kakası az oluyo. bazen hiç. ama nerde okudum bulamıyorum oyle ustun koru bakmıstım((
kızlar bez muhabbetlerinizi okudumda yerim ben o bebişlerin popolarınıkaydirigubbakcemile3
benm prenses ne zamn gelicek bakalım..az kaldı hissediyorumopuyorumnanaktan
teyzoşları işte benim kızım resmini kaydetemedim yani bilemedim o yüzden buraya ekledim
işte bu da benim yakışıklım :))) bizimde çişimiz sırtımıza çıkıyodu ,pipiye dikkat edeyim bari :)))
slm kızlar ben de becerebilirsem bebişimin fotosunu koyim
aman da aman maşallah Allah bağışlasın tatlım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahslm kızlar ben de becerebilirsem bebişimin fotosunu koyim
Benım bebıste de cıkıyo bazen gunde 2-3 kere ust degısıyoruz pipisi yanda olunca oluyo bence ama asagı ındırmekte sakıncalı dıye yapmıyorum oyle bıseyselam taze annelerrr....a.s.
benim oğlum daa yatırınca kesinlikle uyumuyor...halbuki herkes ne kadar uysal çocuk hiç eziyeti yok diyip duruyordu..nazar değdirdiler yavrumaaaa...:bbo::a015:
illaki kucağıma alıcam, göğsüme yapışıcak ama emmiycek öyle durucakkk...iyice dalarsa öyle yatıyorr...yatınca da kızıyormuş gibi hır hırrr sesler çıkartıyor sürekliii...
bu arada erkek annelerine bir sorum olacak...oğlumun sürekli belinden çıkıyor çişii...Önce Hug... kullandım onda da oldu, şimdi pri... geçtim onda da oluyor...
acaba neden oluyor...
slm kızlar ben de becerebilirsem bebişimin fotosunu koyim
hadi bakalım darısı sen ve senin gibi bekleyen hamişlerimizin başına bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?