ya artık herkes bebişlerden bahsediyo.bizde hala tık yok,benim kızımda biran önce hayırlısıyla gelsin artıııkkk....kaydirigubbakcemile dogum yapanların gözü aydın.. dualarınızı bekliyoruzopuyorumnanaktan
slm kızlar ben de becerebilirsem bebişimin fotosunu koyim
slm kızlar hastanedeyim ben de. bebişimin 10.günü sarılık 21lerde çıkmış bu gec yatış verdiler şu an ışın alıyor yavrum
birde tsh ve idrar tahlilleri istedi doktor inş bişey çıkmaz.
emmek konusunda biz de aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben emzirirken koltuklarda tepiniyorum resmen göğüs uçları çok fena..
ama herşeye rağmen annelik çok güzel..
40+2 nihayet sancılarım başladı 1 santim açılma varmış hayırlısıyla bu gece doğururum inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin
herkese merhaba;
annelik gerçekten bambaşka bir duyguymuş...Allah isteyen herkese nasip etsin;benim meleğimde devamlı emmek istiyor,göğüs uçlarım kötüydü emdikçe düzeliyor sanırım ;
göbeğimizde 10. günde düştü çok şükür,bende çok duygusal oldum,kucağıma alınca bana bakınca bile ağlayasım geliyor,sanırım loğusalıktan...sizlerin nasıl geçiyor loğusalık?
40+2 nihayet sancılarım başladı 1 santim açılma varmış hayırlısıyla bu gece doğururum inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin
canım dogum yapmıssın cok mutlu oldum ben uzun sure koptugum için haberi olmadı. senden hep haber bekledim ama gelmedi. gerci anlamıstım bebişin geldigini:)
nidah geçmiş olsun canım..en kısa zamanda atlatır inşallah..çoğu bebekte oluyor korkma...ve gördüğüm kadarıyla ilk bebeklerde daha fazla oluyor sanki..benim ilk kızımda 2 aya kadar rengi zor düzelmişti...slm kızlar hastanedeyim ben de. bebişimin 10.günü sarılık 21lerde çıkmış bu gec yatış verdiler şu an ışın alıyor yavrum
birde tsh ve idrar tahlilleri istedi doktor inş bişey çıkmaz.
emmek konusunda biz de aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben emzirirken koltuklarda tepiniyorum resmen göğüs uçları çok fena..
ama herşeye rağmen annelik çok güzel..
Allah kolay geçirsin canım...dualarımız seninle:Saruboceq:40+2 nihayet sancılarım başladı 1 santim açılma varmış hayırlısıyla bu gece doğururum inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin
herkese merhaba;
annelik gerçekten bambaşka bir duyguymuş...Allah isteyen herkese nasip etsin;benim meleğimde devamlı emmek istiyor,göğüs uçlarım kötüydü emdikçe düzeliyor sanırım ;
göbeğimizde 10. günde düştü çok şükür,bende çok duygusal oldum,kucağıma alınca bana bakınca bile ağlayasım geliyor,sanırım loğusalıktan...sizlerin nasıl geçiyor loğusalık?
nidahım çok geçmiş olsun canım bende yattım 7. günü hastaneye 17 lerdeydi ışınla gidiyo canım şimdi düştü.
çok öptüm üzme kendini düzelcek
gerçekten de annelik çok güsel
Canım çok geçmiş olsun, çok fazla takma kafana bol bol emzir ve güneş ışığına yatır bebişini bizimde ilk başlarda yüksekti üç kez üst üste topuktan kan aldılar dayanılmaz bişey ben şimdi sürekliemziriyor ve güneşlendiriyorum sonuçta bebklerin çoğunluğunda oluyor opuyorumnanaktan
nidah geçmiş olsun canım..en kısa zamanda atlatır inşallah..çoğu bebekte oluyor korkma...ve gördüğüm kadarıyla ilk bebeklerde daha fazla oluyor sanki..benim ilk kızımda 2 aya kadar rengi zor düzelmişti...
Allah kolay geçirsin canım...dualarımız seninle:Saruboceq:
merhaba kızlar.nasılssınz?biz iyiyiz oğlum doymak bilmiyor sürekli emziriyorum.ama emzirme süreci çok zormuş.terler döküyorum emzirirken.inanılmaz bir duygu annelik.Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın.benimde gözlerim hep yaşlı.çok duygusal oldum.
herkes yavaş yavaş bebişlere kavuştu.darısı en hayırlı en güzel şekilde kavuşamayanların başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?