2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bende dogumdan sonra hıc gıremedım.kızım 9 gunluk oldu buyudu bıle:) bızımde sorunumuz emme.kızım cok tembel emmek ıstıyo ama meme agzına hemen hazır gelsın ıstıyo kendısı tutmak ıcın hıc ugrasmıyo malesef:)pek bı nazık zıllı:)
ama o kadar guzelkı cok deısık bı duyguymus harıka bısey gercekten allahım hepımızın bebeklerını bızlere bagıslasın.onlarla hepımız guzel gunler gorelım ınsallah.hepsının bahtları acık olsun..

aynen canım gelmicekler galiba 40.haftaya girdim bende ama hala yokkkk

:ecrin_bebek: selam kızlar epeydir giremedim kızım hiç fırsat vermiyo napıyım. bugün 15 günlük olduk zaman nasıl hızlı geçiyo...
gece uykumuz hiç yok hep memede durmak istiyo kuzum tam uyudu diyoruz beşiğe koyuyorum dakka geçmeden basıyo çığlığı çok cadı yani :)) benim memelerde hal kalmadı zaten hiç birikmiyo süt fırsat vermiyo kızım :)) hayatımız uykusuzluk emme ve bol kakalı bezlerden ibaret oldu :)) bide bendeki duygusallık tavan yaptı herşeye ağlayasım var... sinirler harap..
ama herşeye değer dünyanın en güzel şeyiymiş evlat... darısı herkese tüm isteyenlere inşallah...
tüm doğum yapanlarıda tebrik ediyorum. bekleyenler var hala onlarda sağsalim alsın bebişlerini kucağına inşallah.
doğum hikayemi henüz yazamadım bi fırsat bulunca uzun uzun yazıcam inşallah.

slm kızlar hastanedeyim ben de. bebişimin 10.günü sarılık 21lerde çıkmış bu gec yatış verdiler şu an ışın alıyor yavrum
birde tsh ve idrar tahlilleri istedi doktor inş bişey çıkmaz.

emmek konusunda biz de aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben emzirirken koltuklarda tepiniyorum resmen göğüs uçları çok fena..

ama herşeye rağmen annelik çok güzel..

nidahım çok geçmiş olsun canım bende yattım 7. günü hastaneye 17 lerdeydi ışınla gidiyo canım şimdi düştü.
çok öptüm üzme kendini düzelcek

gerçekten de annelik çok güsel

Canım çok geçmiş olsun, çok fazla takma kafana bol bol emzir ve güneş ışığına yatır bebişini bizimde ilk başlarda yüksekti üç kez üst üste topuktan kan aldılar dayanılmaz bişey ben şimdi sürekliemziriyor ve güneşlendiriyorum sonuçta bebklerin çoğunluğunda oluyor opuyorumnanaktan

herkese merhaba;

annelik gerçekten bambaşka bir duyguymuş...Allah isteyen herkese nasip etsin;benim meleğimde devamlı emmek istiyor,göğüs uçlarım kötüydü emdikçe düzeliyor sanırım ;
göbeğimizde 10. günde düştü çok şükür,bende çok duygusal oldum,kucağıma alınca bana bakınca bile ağlayasım geliyor,sanırım loğusalıktan...sizlerin nasıl geçiyor loğusalık?

40+2 nihayet sancılarım başladı 1 santim açılma varmış hayırlısıyla bu gece doğururum inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin

40+2 nihayet sancılarım başladı 1 santim açılma varmış hayırlısıyla bu gece doğururum inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini,inşallah çok kolay bir doğum olur....

canım dogum yapmıssın cok mutlu oldum ben uzun sure koptugum için haberi olmadı. senden hep haber bekledim ama gelmedi. gerci anlamıstım bebişin geldigini:)

hadi hayırlı olsun canım

canım dogum yapmıssın cok mutlu oldum ben uzun sure koptugum için haberi olmadı. senden hep haber bekledim ama gelmedi. gerci anlamıstım bebişin geldigini:)

sağol canım çok şükür aldım meleğimiz kucağıma,bende senin oğlun için çok sevindim,Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın...bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

nidah geçmiş olsun canım..en kısa zamanda atlatır inşallah..çoğu bebekte oluyor korkma...ve gördüğüm kadarıyla ilk bebeklerde daha fazla oluyor sanki..benim ilk kızımda 2 aya kadar rengi zor düzelmişti...
Allah kolay geçirsin canım...dualarımız seninle:Saruboceq:

gözün aydın canım benim...güle güle büyüt bebişini....sağlıkla inşallah...
walla lohusalık konusunda ben çok fenayım...şu anda hala gözlerim yaşlı...
her dakika ağlar oldum...eve hapsolduk onunda etkisi var...2 yaşındaki kızım da çok zorluyor beni...bebeğimle gerektiği kadar ilgilenemiyorum...o yüzden kucağıma her aldığımda dediğin gibi ağlayasım geliyor..çoğu zamanda ağlıyorum zaten...
duvarlar üstüme üstüme geliyor artık...ilk bebeği olanlara imreniyorum walla...3 taneyle biyere de çıkamıyorum...eşim de saolsun hiiiiiç takmıyor...en ufak bişeyde annene bırakayım sizi istersen diyor...orası da ev dört duvar...offff ben çok dertliyim yaa...
psikolojim çok bozuk..
heh geldiler işte yine başıma..ben kalkıym en iyisi...kendimden vazgeçmek zorundayım galiba...en az bir yıl...

ıyı akŞamlar arkadaŞlar bende mayıs annesı olucam ınŞallah bu hafta beklıyoruz oĞluŞumuzu allah herkese kolay doĞumlar nasıp etsın yavrularımızı saĞlıkla kucaĞımıza alalım ınŞallahh

Bu arada doĞum yapan arkadaŞlar var hayırlı uĞurlu olsun rabbım analı babalı bÜyÜtsÜn kuzucukları darısı bızlerın baŞına

merhaba kızlar.nasılssınz?biz iyiyiz oğlum doymak bilmiyor sürekli emziriyorum.ama emzirme süreci çok zormuş.terler döküyorum emzirirken.inanılmaz bir duygu annelik.Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın.benimde gözlerim hep yaşlı.çok duygusal oldum.
herkes yavaş yavaş bebişlere kavuştu.darısı en hayırlı en güzel şekilde kavuşamayanların başına..

nidahım çok geçmiş olsun canım bende yattım 7. günü hastaneye 17 lerdeydi ışınla gidiyo canım şimdi düştü.
çok öptüm üzme kendini düzelcek

gerçekten de annelik çok güsel

sağol tatlım geçecek inş.opuyorumnanaktan

tşk.ler canımopuyorumnanaktan

tşk.ler canım inş atlatırız hayırlısıyla..

aynen ben de baya bi sulu göz oldumboshayallersmile
lohusalıkmı annelikten mi bilmembilmiyorumkismile

bendede 1 cm açıklık var dünden beridir ama sancım yok bekliyoruz hala nekadar beklicem daha bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…