2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi pazarlar hanımlar

biz hala hastanedeyiz oğlumun 14lere düşmüş sarılığı inş daha da düşer beklicez bugün de akşama kadar.
doktor anne sütünün yetmediğine karar verdi kilo artışına bakarak mama verdiler dün 2-3 kez bebeğime. oysa anlamıyorum sütüm kıyafetlerimi batırıyo kendi kendine akıyo nasıl bebeğe yetmez bilmiyorum. acaba bütün gün memeyi emmek yerine emzik niyetine mi kullanıyo.. çünkü sabahtan akşama kadar nerdeyse benim göğsümde :ecrin_bebek: bi yatarken ayrılıyo
heralde etkili bi emzirme olmamış..

böle işte.. pazar günü de kimsecikler yok tabii.. bilmiyorumkismile

herkese merhaba..

sevda cım açılman başlamış hadi kolaylıkla atlat da al bebeğini kucağına...

slmm kızlar gökçenim geçmiş olsun canım geçer yakında inş.
arada şekerli su falan vrseydin keşke ya benim sütüm hiç yoktu nerdeyse biraz şekerli su biraz süt sarılık olmadık çok şükür ama sütün yetip yetmediğini nasıl anlıycaz bilmiyom bende

Sağol nevincim. ne bileyim bebek emiyo emiyo sonra uyuyodu kaka falan da yaptı doyup doymadığını nasıl anlıcamı ben de bilmiyorum.. doymayan bebek ağlar durur diye tahmin ediyorum ama inş bundan sonra yeter sütümüz. bi de sadece anne sütü falan deniyo ya başka bişi vermiyim dedim. hoş hastanede dayadılar yavruma mamayıohaoldumsmile

bu arada göğüs ucuna çare bulan yok dimi hala? lansinoh yalan oldu yaaaaaa:umursamaz:

yok ağlamıyolar ya enazından benimkinin 5 saat aralıksız uyuyup zorla uyandırdığımı biliyorum şimdide emziriyorum uyuyo memede 2 dk sonra tekrar meme arıyo veriyom tekrar oynuyo ucuyla dilini dolandırıyo bırakıyo emzik gibi kullanıyo dedi anemler emzik verdiridler zorla onuda almadı bide emiyo benimki sonra kusuyo anlamıyom ya fazlasını kusuyo desem ne kadar emiyoki sanki zor ya napıcaz bilmiyom göğüs ucuna zyağı sürüyom ben buarada

evet bazen bizimki de uykuyu abartıyo. ama sarılıktan dolayıymış bizimkinin. hemşireler 4 saati geçirme kan şekeri düşer dedi. ben de 2-3 saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışıyorum.
zeytinyağı işe yaradımı 1-2 kez sürdüm fayda görmedim. peki sürdükten sonra meme verirken napıyosun neyle yıkıyosun_?

karbonatlı suyla siliyorum bide mustela var krem olarak lasinoh yokmuş eczacı eşime mustela vermişti gerçi benim göğüsler mahfolmuştu sağmaktan emmemedi benimki başlarda göğüs ucum yoktu hep sağdım benim öle şakır şakır akan sütüm olmadı ne yazıkki hastanede kaldığımız günlerde sütüm yok dencek kadar az olduğu için bizede mama verdiler napıyım aç kalmasından iyidir dedim ne yapmıycam desem hepsini yaptım öle atıp tutmayla olmuyomuş emzikte biberonda silikon göğüs ucu mamada hepsini denedim şu 22 günde

nidah geçmiş olsun canım anne olmak hem zor hemde çok güzel bir duygu.
benim sütüm hala yok haftaya 1 ayımız dolacak bende tık yok yapmadığım kalmadı doğduğu günden beri mama veriyoruz. bu beni çok üzüyor ama kısmet demekki.

geçmiş olsun canım aynen ya hamilelikte onu yapmam bunu yapma dediğim şeyleri ben de yapar oldum. :umursamaz:
bebeklerimiz sağlıklı olsun da nevinim inş düzene girer artık. mustelayı da deneyeyim bn bu arada bi o kaldı galbalaelaelaelaelae

sağol tatlım. şu malum çayları da denedinmi humalanınmıydı neydi .
hayırlısı canım belki gelir inş bi anda.
ben de mamayla büyümüşüm gerçi, turp gibiyim maşsırnaşık şeyyerimseniben

denedim canım humananın ikinci kutusunu içiyorum ama yok hiç bir doluluk yok sızı yok inşallah benim bebeğimde turp gibi olur inan içim yanıyor anne sütü veremediğim için sonra düşünüyorum nankör gelmeyim onu veren Allaha kurban olurum o kadar bebek nasip olduya bunada şükür

evet canım şükretmemiz lazım ben hastanedeyim ya şimdi bi de neler var burda Allah korusun sağlıklı bizim yavrularımız..

bu arada resimdeki senin bebişmi maş. opuyorumnanaktan

emziği nezamanlar kullanıyosunuz_?

kizlar, yazmistim ama tekrar yaziyorum, gogus uclarini yaralari rahatatmak icin mutlaka gogus kalkani alin, ilk 15 gun kullandim gunduzleri, ucunu koruyor, yapismasini onluyor, ferahlatiyor.

kizlar, yazmistim ama tekrar yaziyorum, gogus uclarini yaralari rahatatmak icin mutlaka gogus kalkani alin, ilk 15 gun kullandim gunduzleri, ucunu koruyor, yapismasini onluyor, ferahlatiyor.

göğüs kalkanı nasıl bişey şu slikon göğüs uçlarından farklı bişey galba? yarın eczaneye sorayım ben ilk fırsatta sağol canım..

Merhaba arkadaşlar benim kızım da bugün 10 günlük oldu :)) mesajları okuyunca yazmadan edemedim göğüs yaraları tamamen yanlış emzirmeden dolayı olurmuş doktorumuz öyle söyledi ilk 2 gün beceremedik yara olmaya başladı ama 3 gün doğru şekilde vermeye başlayınca yaralarım geçti kendiliğinden... emzirirken memenin sadece ucunu değil kahverengi bölgenin tamamını ağzına vermeye çalışn hemşireler hep zorladı bunun için işe yaradı walla....

canım geçmiş olsun...inş. en kısa zamanda evine gider bebişin..benim oğlanda da vardı sarılık kan grubu yüzünden atlattık ama hala yüzü ve gözleri sarı..bakalımne zamn geçicek..bu arada sütün yetmemesini anlamak için erken değil mi yaa..ben hala bekliyorum..ilk 15 günde 3250 düştü oğlum vücut şişliği atıyomuş..dr.umda mamaya çok karşı 1 ay daha beklicez öyle dedi..sen hastaneden çıkınca anne sütüyle devam et bence..hemen mamaya alışırsa allah korusun seni bırakır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…