2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nidahcım geçmiş olsun canım.Mma konusunu da derdetme bence.Memeyi bırakmadıktan sonra mama da alsın.

Mustela'nın çatlak önleyici kremini almıştım, işe yaramadı.Göğüslerim yara olmaya başladı.Göğüs pedine zeytinyağı damlatmaya başladım.İyileştiler.Dene bence

slm kızlar

bebeğimin göbeği dün gece düştü

ve yine dün gece evime hırsızmafoldumbenmafoldumben girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış

akannehirakannehirfıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış :mymeka::mymeka:

benim saatimi ,yüzüğümü eşimle benim çantalarımızı ve bebeğimin çantasını almış almış Allahtan camera ve altın yastığı bizim yattığımız odadaydı onlar gitseydi çok üzülürdüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kredi kartları ve kimlikler yüzünden polisi çağırdık sabah eşim en çok kızımızın kimliğine üzüldü veriliş nedenine doğum yazıyordu ne güzel diye

ama şükür ki kimlikleri bir yere atmış onları bulduk ama benim saat falan yok zararımız 650 lira buna da şükür ya bizim odaya girseydi bebeğime bişey yapsaydı düşüncesi bile korkunç hemen demir yaptırıyoruz eve

geçmiş olsun canım çok üzüldüm.neyse iyiki size bişey olmamış,Allah hıdayet versin böyle insanlara korkusu bile yetiyoeyvahedigeldismile Allah korusun bizim evde 1.kat görsem oracıkda dogururum heralde,iyiki görmemişiniz...

canım çok geçmiş olsun

teşekkür ederim kızlar valla bizim evimiz birde cadde üzerinde önü ve arkası cadde ki merkezi bir yerde neyse ucuz atlattık

benim göğüs ucu yaralarım azaldı biraz ve korse takmaya başladım sezeryan olup korse takan var mı aranızda????

zaten doktora da gıcık olmaya başladım canım sorma ya 10.gününde doğum kilosuna ulaşmalıydı diyo canım sıkıldı yetmediğini duyunca sütümün. birde mama verince 60cc falan içio bebeğim,sonra gazını çıkarınca hemen uykuya dalıyo.
anne sütünde ise meme emerken uykuya dalıyo yatağına koyunca uyanıyodu.2-3 kez bu olay tekrarlanıyordu ancak uyuyodu. demek gerçekten doymuyormuş oğlum.

Nidahcım geçmiş olsun canım.Mma konusunu da derdetme bence.Memeyi bırakmadıktan sonra mama da alsın.

Mustela'nın çatlak önleyici kremini almıştım, işe yaramadı.Göğüslerim yara olmaya başladı.Göğüs pedine zeytinyağı damlatmaya başladım.İyileştiler.Dene bence

sağol tatlım. zeytinyağını göğüs ucuna sürüyodum fayda etmemiti bide dediğin gibi yapayım.

çok geçmiş olsun tatlımohaoldumsmile
inş bidaha böle şeler yaşamazsınız Allah a şükür ki size bişey olmamış.
bu arada korseyi doktora sormadım henüz o yüzden takmadm sen doktor tavsiyesiylemi takıyosun? bi de özel bi korse çeşidi varmı sezeryanlılar için bende kullanmak istiyorum ya göbek sarktı aşağıdan resmenmafoldumben

bende sezeryan oldum ama doktorum tavsiye etmeyi korseyi,40. günden sonra bakarız dedi,bağırsak hareketlerini düzensizleştiriyor dedi,karnımızın sarkmasının nedeni rahim ;40 günde ancak eski boyutlarına ulaşabiliyor...

ayşesinem bana söylemedi ama sanırım oğlunu kucağına almış,hastanemizin sayfasında gördüm,çok tatlı maşallah...Mehmet Toprak ...21 Mayıs,3460 kg.51 cm olarak doğmuş maşallah Mehmet e...

Çok geçmiş olsun canım :Saruboceq: Allah'tan sizlere zararı dokunmamış evimizin melekleri koruyor bizleri boshayallersmile

kızlar bende doğurdum nihayet :)
39+4te yani dün nişanım geldi,1gün önce acile gitmiştik,bebek 4kiloyu geçmiş dediler,açılmam 1cm di,eşim çok panik oldu,dün öğlen 12.30 gibi beni aradı,hadi hazırlan doğurmaya gidiyosun diye,ben hiç bişey anlamadım,şok halindeydim,apar topar beni gelip aldılar,bir doktorun muanesine götürdüler,kontrolümüz,ultrasonumuz yapıldı,hemen doktor anlaşmalı olduğu hastaneyi aradı,odam tutuldu,saat 2.30da hastanedeydim,serumum takıldı,damar yolu açıldı,15 50de beni içeri aldılar,15 55de bebğim oldu,16 25de odamdaydım ve ayıktım,2saat sonra ayağa kalktım,24saat geçmeden de,bugun taburcu olduk,lazerle dikişlerim yapılmış,hiç ameliyat izim yok,normal doğumdan farksızdı,çok memnun kaldım
şükür sütüm geliyor,azda olsa ama gögüs ucum hiç yok napcam bilmiyorum
bebeğim devrim 4260 gr 50cm olarak çağ hastanesinde dünyaya geldi,
tosun paşam uyuyor şimdi,bende hızlı hızlı yazıyorum,şu gögüs ucu sorununuda aşsak hiç sorunumuz kalmıycak,bebeğim uyurken kısaca yazayım dedim,bir ara vakit bulursam uzunca anlatcma öykümüzü :)

Canım gözünaydın tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun bebısını saglıkla ınsallah

özgekrd canım cok gecmıs olsun bende yasamıstım hırsız olayı cok fena ınsanın psıkolojısını bozuyor ben uzun sure evde yalnız kalamadım benım esım de vardıyalı calısıyor bızım zararımız 4 mılyardı madııyattan zıyade ınsanı cok etkılıyor .Allah kımseye yasatmasın :Saruboceq:

gözünaydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ....

gözün aydın canım.a.s. inş. hayırlı evlat olur..saglıkla büyütürsün inş. ya benim kızda hala tık yok,gözüm yollarda kaldı:CüvCüv:

merhaba kzlar nasılsınız..
biz zor bi hafta geçirdik göğüs ucum yara oldu oğlum ememedi süt doldu o da alamayınca ateş yaptı sıtma tuttu gecelerce..sağıp vermeye çalıştım ama çok yıprandım şimdi de silikon uc aldım onda da doyumluk olmuyo sanırım ufff ne zor şeyler...ama bakıyorum herkes de aynı sıkıntı..
inş.atlatırız..şu bi kaç gündürde gaz sıkıntısı başladı çözüm getiren varmı bi yol gösterin...
bu arada cuma günü mevlüdümüzde oldu atlattık çok şükür..annemlerde geldi bugün yolcu ettik..
burkuldu içim..bende çok sulugöz oldum..
herkese güzel rahat sağlıklı geceler..

kızlar birşey sormak istiyorum kayınvalidmelr falan damk düşmesinden bahsetti
bebek 1.5 2 aylıkken nedensiz yere ağlarmış ama çoook fazla ağlarmış damağı düşermiş işte bazı kadınlar onu kaldırırmış siz hiç böyle birşey duydunuz muu

Merhaba kizlar. Bugun 16. Gunumu bitti. Kizimi ben suana kadar 4 kere cikardim. Ama herseferinde de sucluluk duydum. Azcik aglasa acaba ruzgardan mi yoksa gunesten mi oldu mu diyorum. Annem de cikmayalim diyip duruyor 1 aylik olana kadar.
Benim lohusalik iyi geciyor cunku Annem hep yaninda sagolsun, esim de yardimci oluyor.
Bebisim gaz cikarirken ve kaka yaparken cok zorlaniyor. Ve cok yapiyor gun icimde; hem gaz hem kaka yani. Sizin bebislerde de oluyor mu? Yoksa benim Kayram usuttu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…